erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
με ολα τα μελη που βλεπεις εδω εκτος απο εσενα και τον λακη πηδιεμαιΤυπε μπορει να χει ανταλλαξει τηλ με τη χοντρη και να μιλανε στο βαιμπερ...![]()
με ολα τα μελη που βλεπεις εδω εκτος απο εσενα και τον λακη πηδιεμαιΤυπε μπορει να χει ανταλλαξει τηλ με τη χοντρη και να μιλανε στο βαιμπερ...![]()
γιατι; αφου δεν με θετεαχ αγαπητε μου πως ειστεΚουκουρούκου
![]()
Επιστρέψτε στο διπλανό καφενείο και σας υπόσχομαι ότι θα γίνουμε οι καλύτεροι φίλοι.
![]()
Τυπε μπορει να χει ανταλλαξει τηλ με τη χοντρη και να μιλανε στο βαιμπερ...![]()
λάκη εσυ εριξες κανενα πουτσο;Τυπε μπορει να χει ανταλλαξει τηλ με τη χοντρη και να μιλανε στο βαιμπερ...![]()
Επειδή του πέφτουν μακριά οι ... σπηλιές στου φιλοπάππου ;;;
Πω πω ....
Με το να γράψω ότι οι μεγιστάνες που έχουν υπεραυτοκίνητα .... δεν την πέφτουν με χιλιάδες posts σε γυναίκες μέλη εδώ μέσα ...
ούτε .... διαβάζουν ... λογοτεχνία και γράφουν .... βιβλιοκριτικές εδώ μέσα ....
ερήμωσε το θέμα ....
Περιμένει να ξεχαστεί λίγο τουλάχιστον .....
Όπως ο λόγος της ... "ανδρικής του τιμής" που είχε δώσει ότι δεν ... ξαναγράφει εδώ πέρα !!!!!!!!
Μπουαχαχαχα
Σε θεμε.γιατι; αφου δεν με θετεαχ αγαπητε μου πως ειστεΚουκουρούκου
![]()
Επιστρέψτε στο διπλανό καφενείο και σας υπόσχομαι ότι θα γίνουμε οι καλύτεροι φίλοι.
![]()
![]()
επιβεβαιωνωμε ολα τα μελη που βλεπεις εδω εκτος απο εσενα και τον λακη πηδιεμαιΤυπε μπορει να χει ανταλλαξει τηλ με τη χοντρη και να μιλανε στο βαιμπερ...![]()
Ναι. Αλλά μόνο σε εμένα δίνεις κώλο.
Να τα γράφουμε αυτά, γιατί είναι σημαντικά.![]()
μαλιστα, μαλιστα...![]()
μαλιστα, μαλιστα...![]()
Μόλις διάβασες για κώλο, έτρεξες να μπεις μην χάσεις...
Κρυοσκατοσμπρώχτη!![]()
γιατι; αφου δεν με θετεαχ αγαπητε μου πως ειστεΚουκουρούκου
![]()
![]()
![]()
ισχυει .. καλημερααααααααααααααααααααΔε σε θέλουν στ αλήθεια, μόνο για το σεξ σε θέλουν.![]()
ισχυει .. καλημερααααααααααααααααααααΔε σε θέλουν στ αλήθεια, μόνο για το σεξ σε θέλουν.![]()