erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ειναι μεχρι να δοκιμασει το μουνι μου μετα ουτε νερο δεν θα πιει απο τα χερια μου ...αν μετραγες θα σε πηδαγε και με μαλαματινα![]()
ειναι μεχρι να δοκιμασει το μουνι μου μετα ουτε νερο δεν θα πιει απο τα χερια μου ...αν μετραγες θα σε πηδαγε και με μαλαματινα![]()
ασε λαρυ μου θυμασαι τον πετρο τον οικοδομο; δυο εδβομαδες εκανα να συνελθω με ειχε σπασει στο ξυλο την ωρα του σεξ και απο το ταρακουνημα με διελυσε. και ημουν και μικρη τοτε
φτιαξε μας μεσημεριατικοΕίμαι και καλός γκολτζής να ξέρεις.![]()
ειστε ευγενεστατος και σας ευχαριστω πολυ. η διπλανη παρεα φερνει στο νημα καποιους με τους οποιους εγω συμφωνω και καποιους τους απορριπτει παλι ενω δεν συμφωνω. και επιδη εχω μαθει οτι στα καφενεια που συχναζει κανεις παει και αποδεχεται τους ορους του καφενειου ... ετσι και εγω αποδεχομαι οτι καποιοι ετσι επελεξαν τα διατηρουν το καφενειο και εφυγα. επισης ενημερωνω οτι βαριεμαι αφορητα τις συζητησεις για το ποιες γαματε διοτι αυτο υποτιθεται οτι ηταν συζητηση αλλων θρεντ με αυτην τη θεματολογια. επομενως αφου το γυρισαμε σε συγκεκριμενη θεματολογια με γεια σας και χαρα σας και αερα στα πανια σας. να ειστε γερος και να τον εχετε παντα ορθιο. τα φιλια μουΚυρία Erinal καλησπέρα σας.
Χωρίς να σας γνωρίζω θα σας πήγαινα για ένα ωραίο, παραθαλάσσιο και ρομαντικό δείπνο κάτω απο την πανσέληνο.
Ομως επειδή είσασταν μέλος μια ωραίας παρέας στο διπλανό νήμα λαμβάνω αυτοβούλως την πρωτοβουλία και θα σας παρακαλούσα πολύ να επιστρέφατε.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Με εκτίμηση.
![]()
ειστε ευγενεστατος και σας ευχαριστω πολυ. η διπλανη παρεα φερνει στο νημα καποιους με τους οποιους εγω συμφωνω και καποιους τους απορριπτει παλι ενω δεν συμφωνω. και επιδη εχω μαθει οτι στα καφενεια που συχναζει κανεις παει και αποδεχεται τους ορους του καφενειου ... ετσι και εγω αποδεχομαι οτι καποιοι ετσι επελεξαν τα διατηρουν το καφενειο και εφυγα. επισης ενημερωνω οτι βαριεμαι αφορητα τις συζητησεις για το ποιες γαματε διοτι αυτο υποτιθεται οτι ηταν συζητηση αλλων θρεντ με αυτην τη θεματολογια. επομενως αφου το γυρισαμε σε συγκεκριμενη θεματολογια με γεια σας και χαρα σας και αερα στα πανια σας. να ειστε γερος και να τον εχετε παντα ορθιο. τα φιλια μου
και τις κρυφες μην σου πωτελικα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ολα αυτα τα χρονια ειμαι ο μονος που ειμαι διπλα σου και ξερω ολες τις σχεσεις σου !!!!!
κατσε να παρω τηλ να ρωτησω αν παιζει να ερθει γιατι το βλεπω το ακυρο να ερχεται..
δεν απαντησε...Μην πεις οτι εφαγες ολα τα πεπονια θα σε περασει για βουζα.
θα κανει μακροβουτιδεν απαντησε...
αν κανεις σαν σκυλι πουτο δαγκωσαν επειδη σου ειπε οχι μια 55 αρα γεροντοκορη ασχημη στο ιντερνετ θα ηθελα να ηξερα τι κανεις με μια μουναρα που σου αρεσει απο κοντα αν σου πει οχι..
κανε μου και εκκλησια να με προσκυνας ρε γιωργο :-*Χαχαχαχαχαχα.
Ααα δηλαδη απο μουναρα που μας ειχες πει πριν καμποσες σελιδες οτι εισαι, τωρα μου μεταλλαχθηκες σε 55αρα ασχημη γεροντοκορη εεε????
![]()
Εικονισμα στο thread με τις ελλεηνιδες πρεπει να σε κανουν χαχαχαχα![]()
![]()
ρε φιλε παπαφιλιπς θελεις πραγματικα να γαμησεις την ερι? τι να πω?? ασφαλεια ζωης εχεις ?? τα παιδακια σου τα χαιρετησες το πρωι? αυτα ειναι κολπα ζορικα θελει χρονια στο μπαζωμα και εσενα σε βλεπω να παιζεις με αμμο και κουβαδακια.....!!!! την ηθοποιο την Βετα Μπετινη την ξερεις? θεα μπροστα στην ερι......!!!! κανε παντως οτι σε φωτισει ο θεος εγω σε προειδοποιησα...!!!
τυπε τι λες στις ποσες σελιδες θα γαμησει ο εντβαλντο σκιζω διχτυα?θα κανει μακροβουτι![]()
δες θράσος ο νεος..δες πως μιλα στο λαρυ . ολα ισιωμα τα κανατε εδω μεσαΧαχαχα, αυτο καταλαβες????
Μαλλον δεν εχεις δει το story απο την αρχη![]()
κανε μου και εκκλησια να με προσκυνας ρε γιωργο :-*
εσυ εισαι ο γιωργο δεν μπορω να σε λεω παπαφιλιπς και σε λεω γιωργο ειναι πιο ωραιοΧαχαχαχα ναο θα σου χτισω με διπλο τρουλο
Ο γιωργος ποιος ειναι by the way???
κανα ντικπικ πηρες μωρη η τσαμπα κανουμε τους αβανταδορους?δες θράσος ο νεος..δες πως μιλα στο λαρυ . ολα ισιωμα τα κανατε εδω μεσα
κανα ντικπικ πηρες μωρη η τσαμπα κανουμε τους αβανταδορους?![]()
εχω λαβει απο το πρωι τρια καβλια. το ενα καλυτερο απ το αλλο ενδιαφερεσαι να στα προωθησω;κανα ντικπικ πηρες μωρη η τσαμπα κανουμε τους αβανταδορους?![]()