erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ως κοτα και ως ανθρωπος σε ευχαριστωπαραβρασε το ζουμι της κοτας σε καθε περιπτωση![]()
ως κοτα και ως ανθρωπος σε ευχαριστωπαραβρασε το ζουμι της κοτας σε καθε περιπτωση![]()
τυπε οταν εγω λεω οτι ψαχνω τζιλφακι απο τη βουλιαγμενη με παναμερα και θεση στη μαρινα φλοισβου δε με παιρνει κανεις στα σοβαρα...Παλιά πάντως, ήταν μάγκες οι άνδρες.
Για να σπρώξουν κάτι 30φεύγα, δίναν γερές προίκες.
Ξέρω κάτι τωρινούς 90ρηδες, σε αρβανιτοχώρια, που οι γιοί τους τώρα, παίρνουν κάτι 50χίλιαρα νοίκια το μήνα,
επειδή οι πατεράδες είχαν παντρευτεί 35αρες αζήτητες.
Μια ζωή ταβέρνα, κρασιά και καφενέ οι τύποι, επειδή πήραν σιτεμένο πράγμα και φτιάχτηκαν με την προίκα.
αρχοντες λακη μονο εσυ ξεπεσες ρε φιλε γιατι;
μποθρονες βγαινει απο το οτι εφαγαν και εγιναν τα μπουτια τους σα πολυθρόνες?και αλλο καργιες και μποθρονες ετσι; να τα λεμε κι αυτα![]()
οχι ρε....εγωτυπε οταν εγω λεω οτι ψαχνω τζιλφακι απο τη βουλιαγμενη με παναμερα και θεση στη μαρινα φλοισβου δε με παιρνει κανεις στα σοβαρα...
φιλε η μανα των παιδιων σου δεν ειναι πανω απο 35 ; καλα ξημερωματα που λεει και ο σαουλΜετά τα 35 , στην ίδια κατηγορία είναι όλες.
Εϊναι σαν να συγκρίνεις ηλικία του τιτανικού του 1912
με το σάμινα του 2000
τι σημασία έχουν τα 88 χρόνια διαφοράς ;
Ναυάγια είναι και τα δύο !
α ρε λακη...αν ησουν ηθοποιος θα ησουν ο ξανθοπουλος γκαραντι
τρουμπ δεν καταλαβαινει κανεις οτι προσπαθουμε να χτισουμε το μελλον μαςοχι ρε....εγω
φιλε η μανα των παιδιων σου δεν ειναι πανω απο 35 ; καλα ξημερωματα που λεει και ο σαουλ![]()
αααααααααααααχαχαχαχχα αμα σε λεω καλα ξημερωματαΓιατί ξέπεσα ρε ;;
Η γυναίκα μου στην ηλικία σου είναι και την έχω 13 χρόνια !
Ξεπεσμένος θα είναι όποιος μπλέξει με εσένα τώρα.
μας γαμησε τα σχεδια η πανδημια....θα εφορμησουμε δυνατοτεροι του χρονου σε πολυτελη θερετρα σαουλ...τρουμπ δεν καταλαβαινει κανεις οτι προσπαθουμε να χτισουμε το μελλον μας
τρουμπ δεν καταλαβαινει κανεις οτι προσπαθουμε να χτισουμε το μελλον μας
ευχομαι μακροημερευση και ευτυχια πανταχοθενΆρχισε και η στραβομάρα ;
Σου είπα πιο πάνω !
Η γυναίκα μου είναι στην ηλικία σου, έχει παιδιά 12 ετών και την έχω 13 χρόνια.
Την πήρα καινούργια.
Εσένα με 3-4 ρεκτιφιέ και να χτυπάς πειράκια , ποιός θα σε πάρει ;;;
Και θες και δίσκο πλατό !
Στραβές δισκόπλακες, έχουν αρχίσει τα σαπίσματα ... γάμα τα .....
εγω θα βρω μια μιλφ να με παει διακοπες τον αυγουστο στο μαιαμι που δεν υπολογιζουν κορονοβαιρους και μλκιεςμας γαμησε τα σχεδια η πανδημια....θα εφορμησουμε δυνατοτεροι του χρονου σε πολυτελη θερετρα σαουλ...
δεν εχουμε αναγκη τρουμπ...μας γαμησε τα σχεδια η πανδημια....θα εφορμησουμε δυνατοτεροι του χρονου σε πολυτελη θερετρα σαουλ...
το παναμερα δε μαρεσει αλλα θα της πω οτι αν δε μου φερει κατω απο το σπιτι το λιγοτερο μια alfa 4c θα της κοψω τα γλυφομουνιαΤι να το κάνεις το παναμέρα?
Ζήτα κανένα ηλεκτρικό Πόρσε ή κανένα ι8 ηλεκτρικό...
Και ένα ταχυφορτιστή στο σπίτι!![]()
θα σου εφερνα και την φιλαρμονικη της πραγας με τετοια απειλη..το παναμερα δε μαρεσει αλλα θα της πω οτι αν δε μου φερει κατω απο το σπιτι το λιγοτερο μια alfa 4c θα της κοψω τα γλυφομουνια![]()
την πετσοκοψεςτο παναμερα δε μαρεσει αλλα θα της πω οτι αν δε μου φερει κατω απο το σπιτι το λιγοτερο μια alfa 4c θα της κοψω τα γλυφομουνια![]()
οταν λεμε παιρνω καινουργια γυναικα ειναι αυτο που λεμε παρθενα που σου κανει τα σεντονια μουνι και τα βγαζεις στο μπαλκονι να πανηγυρισει το χωριο?
καλα σε ειπα ξανθοπουλο ρε λακη με λιγο απο χατζηχρηστο