tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.406
εχω πιει και δυο μπυρες.θα σε πάει τρία πέντε πηγάδια
θα τα βγαλω απ τα αφτια ε?
εχω πιει και δυο μπυρες.θα σε πάει τρία πέντε πηγάδια
Μην ψαρώνεις ρε μλκ Πέτρο.
ζω ένα δράμα. Περικυκλωμενο από πεπόνιαΕρι τελικα σε ματσακωνιασε ο τυπας;
η εστω καποιος αλλος;![]()
Γιώργο μη τους δίνεις σημασία![]()
![]()
ζω ένα δράμα. Περικυκλωμενο από πεπόνια
ααα ναι ε; να προσέχεις τότε μην σε μπλέξω στα δίχτυα μου
εχω πιει και δυο μπυρες.
θα τα βγαλω απ τα αφτια ε?![]()
έχω το πονο μου έχω κ εσένα ρε Γιώργο να μου λες ότι φταίω που δεν τον έφαγα από εσένα. Κ μόλις με γνώριζες θα θυμόσουν ότι έχεις μια πρώην που θα τα βρείτε χαχαχα άσε μας να χαρείςεγω για σενα φροντιζω, να μη ξοδευεις τζαμπα φαια σε rdvουδακηδες.
θα'χαμε κανει τωρα το κονεκτ.
θα'τον ειχες φαει, για να σου φυγει το αχτι και δε θα χρειαζοταν να κλαιγεσαι οπως εδω και ενα μηνα τωρα, με τον τραχανα.
δε με ακους... και να τι παθαινεις.
μα δεν του πάει το Γιώργος;
θα με πσρηγορησεις;Έλα μωρη γαμησε τον τον μαλακα δεν έκανε καλά στα έλεγε ο άλλος τσάμπα τσαντιτηκες μαζί του
ελα ρε φιλε γιωργο.
εσενα ψαχνουν τοση ωρα και με εχουν φλομωσει λεμε.
έχω το πονο μου έχω κ εσένα ρε Γιώργο να μου λες ότι φταίω που δεν τον έφαγα από εσένα. Κ μόλις με γνώριζες θα θυμόσουν ότι έχεις μια πρώην που θα τα βρείτε χαχαχα άσε μας να χαρείς
μπράβο σου. Θα πάρεις ως αξίωμα το χρυσό πεπόνι χαχαχα χαχαχα χαχαχαΞεγλιστραω εγώ μη φοβάσαι
Είμαι αίλουρος![]()
Φάγαμε ήπιαμε μιλήσαμε και τότε... Ήρθε η χυλόπιτα ααα. Είμαι λέει ωραίο κορίτσι αλλά προσπαθεί πάλι με την πρώην του και δεν θέλει να με δεσμεύσει ούτε να κάνει κάτι επιφανειακό μαζί μου. Επομένως να μείνουμε φίλοι. Πιο χυλόπιτα πεθαίνεις.
ότι θέλεις αρκεί να μην χρειαστεί να κατεβάσω σωβρακοθα με πσρηγορησεις;
σιγά τις πόρτες ούτε σε ξέρω μπορεί να σε έβλεπα να μουτζωνομουν. Εγώ έπρεπε να μείνω στο μοναστήρι μου τα έλεγε ο Άγιοςεγω δεν κανω τετοια πραματα.
εχω καλο σκοπο.
ολες τις πρωην τις εχω σβησμενες απο το μυαλο μου και δεν ασχολουμαι καν, με το τι κανουν και που βρισκονται.
με εχεις παρει με στραβο ματι και ολο πορτες μου ριχνεις... κλαψ.
μπράβο σου. Θα πάρεις ως αξίωμα το χρυσό πεπόνι χαχαχα χαχαχα χαχαχα
ελα ρε φιλε γιωργο.
εσενα ψαχνουν τοση ωρα και με εχουν φλομωσει λεμε.