Διαγραμμένο μέλος 49167
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 50.713
- Πόντοι
- 24.385
;) ;) ;)
Μου αρέσουν πολύ τα toys. Θέλω να τα δοκιμάσω όλα. Μερικά είναι φανταστικά!!!
εμενα μ αρεσει το χνουδι που εχουν μερικες στον κωλο και στην κοιλια,αυτο το ξανθο ανεπαισθητο χνουδι σε συνδυασμο με λεπτο σωμα που αμα το χει μια νομιζεις οτι γαμας αγγελο
Πορογαλλική είναι η προέλευση της λέξης.

κι αφού οι Πορτιγάλοι σωστά γράφτηκαν με ένα λάμδα η Πορτογαλλική προέλευση πιο πάνω γιατί γράφτηκε με 2 λάμδα???Οι Πορτογάλοι το πήραν από τα λατινικά:
:S :S :STo ρολόϊ... αποκαλύπτει την προσωπικότητα του άλλου. ;)
αν εισαι οντως θηλυκο, δεν υπαρχει κανενα προβλημα! υπαρχει μεγαλη προσφορα...
καποτε εγραψες πως δεν σ'αρεσει το σαιτ και θα εφευγες,μετα χωρις να σου την εχει πει κανεις αρχισες να λες για παλιους και νεους και οτι δεν συνεισφερουν οι "παλιοι" στο σαιτ;) ;) ;)
Δεν ξέρω τι θέλεις άπιστε Θωμά. Πάντως δεν θα σου δείξω το "γατάκι" μου για να σε πείσω!!!
Είναι δικό μου, δικό μου, δικό μου!!!

καλα...εσυ πρεπει να εισαι γυναικα.
μονο μια γυναικα θα ελεγε μια τετοια χαζομαρα.
μιλαμε για φετιχ κοπελια...
πες πχ μου αρεσει το γυμνασμενο αντρικο σωμα.
πες οτι σου αρεσουν οι αντρες που εχουν χιουμορ.
η πες με ερεθιζουν οι αντρες που εχουν μεγαλα πορτοφολια, φουσκωμενα απ το πολυ χρημα, πραγμα που με κανει να ονειρευομαι τσαντες, δωρα, παππουτσια και και και...
αλλα αυτο με το ρολοι...
ακου φετιχ το ρολοι
Και για να πω και κάτι σχετικό με το θρεντ, πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι οτιδήποτε είναι αντικείμενο και συμμετέχει σε κάποιο βαθμό στο ερωτικό παιχνίδι, δεν πάει να πει ότι είναι φετιχιστικό αντικείμενο. Αυτή τη σύγχυση την έχει φέρει η πορνογραφία η οποία λανθασμένα ονομάζει φετιχιστικό ότι έχει να κάνει με αντικείμενα.
Τα περισσότερα αντικείμενα δεν έχουν καμία σχέση με το φετιχισμό. Τα μαστίγια για παράδειγμα, οι χειροπέδες και τα crops, παρόλο που σε όλα τα sex shop και στις πορνοταινίες τα βρίσκεις στη κατηγορία Fetish, ουδεμία σχέση με φετιχισμό έχουν. Είναι καθαρά σαδιστικά αντικείμενα.
Ομοίως, πολλά άλλα αντικείμενα που περιγράφονται στο φετιχισμό, ουδεμία σχέση με αυτόν έχουν.
Δύο βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε:
Πρώτον, ο φετιχισμός είναι καθαρά αντρική παραφιλία. Δεν υπάρχουν γυναίκες φετιχίστριες.
Δεύτερον, τα συχνότερα φετιχιστικά αντικείμενα είναι: τα παπούτσια (γόβες), τα κιλοτάκια (σπάνια και τα σουτιέν), και οι ζώνες (των γυναικών). Βεβαίως και διάφορα άλλα, αλλά τα τρία πιο συχνά είναι αυτά που ανέφερα.
καποτε εγραψες πως δεν σ'αρεσει το σαιτ και θα εφευγες,μετα χωρις να σου την εχει πει κανεις αρχισες να λες για παλιους και νεους και οτι δεν συνεισφερουν οι "παλιοι" στο σαιτ
σημερα ειμαι ευτυχισμενος που ακολουθεις την πεπατημενη και κανεις ενα θρεντ "γατι" μιλωντας μας για το "γατακι" σου
![]()
![]()
![]()
Ομορφα γυναικεια ποδια-πατουσες-δαχτυλα.............
Κατα προτιμηση ρωσικα-ουγγρικα-τσεχικα ποδαρακια που ειναι τα τελειοτερα στον πλανητη.........
Να για παραδειγμα..........βλεπε και αβαταρ....