Ωραίος συνάδελφε και εγώ κάθε τόσο το ίδιο κάνω με τις γόβες και τα σανδάλια της γυναίκας μου.Μύστες καλησπέρα...αυτό το φετίχ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί φετίχ έχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 189K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
GreekCut_93
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Να ειμαι γυμνος και να μου κανει ολοσωμο μασαζ ή να ειμαι γυμνος και εκεινη ντυμενη να μου δινει εντολες ή να με εξεταζει, κατι τετοιο γενικα 
Blaise Aquarius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2025
- Like
- 333
- Πόντοι
- 21
Βυζαρεεεεεεεεεεεεεεες!
Με μεγαλες ρώγες εννοείται,σεταρισμενες!
Με μεγαλες ρώγες εννοείται,σεταρισμενες!
panos_london_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Like
- 161
- Πόντοι
- 0
και να δώσω μασαζακι με happy ending πιπούλα δάχτύλο στον προστάτη και να πάρω αν καυλώσω στη φάση πάνω
blackpanther90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2025
- Like
- 1.075
- Πόντοι
- 201
να προκαλει η δικια μου.. ειδικα γουσταρω να φοραει στρινκ μαγιο στην παραλία
soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 271
- Πόντοι
- 21
Ανώμαλε!Na γαμαω και να λέω
Ζητώ η Νέα Δημοκρατία και ο Κουλης
corneo92
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 222
- Πόντοι
- 280
Τύπε μήπως είσαι ολίγον ποδολάγνος; Ελπίζω μόνο μετά το σαλονάρισμα ξυπόλητες, να μην πας να τις τα γλύφεις κιόλας.δεν μου λέτε ρε παιδιά, αυτή η λόξα που έχω με τις ξυπόλητες κοπέλες, δηλ. ότι μου αρέσει και να κυκλοφορούν ξυπόλητες στο σαλόνι και να μου έρχονται έτσι στο δωμάτιο, πιάνεται για φετίχ;
Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 9.926
- Πόντοι
- 5.436
στο (α) η απάντηση είναι όχι, στο (β) η απάντηση είναι όχιΤύπε μήπως είσαι ολίγον ποδολάγνος; Ελπίζω μόνο μετά το σαλονάρισμα ξυπόλητες, να μην πας να τις τα γλύφεις κιόλας.
Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.588
- Πόντοι
- 206
Μαλιστα !!! Θα σε Εχουμε στα υποψιν μας δλδ !! στειλε ΠΜ να τα πουμε !?Σαν submissive μου αρέσει ότι έχει να κάνει με μαστίγωμα, spanking, στραπον, ballbusting και Ποδολαγνεία. + role plays.
mezzaluna
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2025
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως, η τύπισσα στην photo δεν ειμαι εγω! και δεν δεύτερων, για οποίον δεν κατάλαβε, αρσενικό είμαι. You know the rest.....Μαλιστα !!! Θα σε Εχουμε στα υποψιν μας δλδ !! στειλε ΠΜ να τα πουμε !?
Μια χαρά! Και εμένα μου αρέσει. Σκλαβάκι, σκλαβάκι άλλα μια πιπα την θέλουμε και εμείς που και που.εγω ειμαι απλός ανθρωπος.μ αρεσει να με πιπωνει μια γυναικα μπροστα στον ανδρα της και στο τελος να της τα δινω στο λαρυγγι...χωρις μα και μου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις