μου εχει συμβει αρκετες φορες . παταω το ονομα τς κοπελιας κ ανοιγειΑφεντικο δεν ανοιγουν οι κριτικες .![]()

μου εχει συμβει αρκετες φορες . παταω το ονομα τς κοπελιας κ ανοιγειΑφεντικο δεν ανοιγουν οι κριτικες .![]()

πρεπει να ζητησεις απο τον αντισθενη να στο αλλαξει,δεν αρκει η αλλαγη που κανεις μονοςΚαλησπερα. Ερωτηση προς μοντ. Κανω αλλαγη στο mail που εμφανιζεται εδω στο bou.
Οταν κανω αποσυνδεση και επανασυνδεση μου εμφανιζεται παλι το παλιο mail.
Καποια βοηθεια.
![]()
![]()
πρεπει να ζητησεις απο τον αντισθενη να στο αλλαξει,δεν αρκει η αλλαγη που κανεις μονος

πρεπει να ζητησεις απο τον αντισθενη να στο αλλαξει,δεν αρκει η αλλαγη που κανεις μονος

οχιπαιδια εγραψα 2 κριτκες απανωτα με διαφορα 5-10 λεπτων για μινωταυρου η πρωτη για συνευρεση πριν μηνες οταν δεν ημουν μελος ανεβηκε πριν τελειωσω την δευτερη η αλλη περασε μια ωρα και ακομα. παιζει κανα μπλοκαρισμα αν στειλεις 2 κριτικες τοσο γρηγορα?
υπαρχει μια διαδικασια εγκρισης ναιγιατι δεν ανεβαινουν κατευθειαν οπως τα μηνυματα που γραφουμε στα φορα, υπαρχει κανενα φιλτραρισμα απο καποιον που τα διαβαζει ολα (χαρα στο κουραγιο του)??
με προλαβες...Δεν μπορω να ανεβάσω φωτο και μου βγάζει αυτο το μηνυμα!μπορει καποιος να βοηθήσει?
Εχουν βάλει νεο φιλτρο και κοβειμε προλαβες...
Παω να βαλω φωτο και μου βγαζει αυτη τη μαλακια...
"Συνέβη ένα σφάλμα!
Ο κατάλογος για αποστολή συνημμένων δεν είναι εγγράψιμος. Το συνημμένο σας ή το πορτραίτο σας δεν μπορεί να αποθηκευτεί."
Η φωτο ειναι ενταξει απο μεγεθος και jpg..
Τι παιζει ρε παιδια????

τον ειπες τον αλλο για τις φωτο σου που ανεβαζει στο φεις?Φιλε με προσβαλλεις..Εκτος του οτι δεν ειμαι ο ΤΡΑΜΟΥ,μια φωτο του ποκερ πηγα να βαλω... ;) ;)
Φιλε με προσβαλλεις..Εκτος του οτι δεν ειμαι ο ΤΡΑΜΟΥ,μια φωτο του ποκερ πηγα να βαλω... ;) ;)

Τα μιλήσαμε ,τα συμφωνήσαμε,όλα ΟΚ..τον ειπες τον αλλο για τις φωτο σου που ανεβαζει στο φεις?