Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εχω 24mbs DSL και κολλαει συνεχεια ειναι κουραστικοοοοοοοο!!!Είμαι στη δουλειά όπου έχουμε ένα από τα ταχύτερα δίκτυα στην Ελλάδα κι όμως το site είναι εξαιρετικά βαρύ και αργό. Να φανταστώ ότι από το σπίτι θα μού κολλάει κάθε τρεις και λίγο; (έχω DSL 8mbps στο σπίτι)
ΚΑΛΞΜΕΡΑ
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?
ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εχω 24mbs DSL και κολλαει συνεχεια ειναι κουραστικοοοοοοοο!!!
Είμαι στη δουλειά όπου έχουμε ένα από τα ταχύτερα δίκτυα στην Ελλάδα κι όμως το site είναι εξαιρετικά βαρύ και αργό. Να φανταστώ ότι από το σπίτι θα μού κολλάει κάθε τρεις και λίγο; (έχω DSL 8mbps στο σπίτι)
Ωραία,μην το φτιάξει κανείς,μια χαρά ησυχία!!!κάντε κάτι για να μπει η βέλβι, της λέει ότι δεν υπάρχει ως χρήστης/δε δέχεται τον κωδικό της/απλώς δεν τη βάζει και την πετάει ξανά στην αρχική.
θα εκνευριστεί και τη φοβάμαι όταν έχει νεύρα![]()
Θέλω να βαράω παλαμάκια και να αλλάζουν οι σελίδες
Ωραία καλή ιδεά.παιδια πλζ σε αυτο το θρεντ το διαβαζει ο αντισθενης για να βλεπει τα προβληματα.μην το γαματε....

α μια που διαβαζει ας βαλει καπου και την επιλογη να μας βγαζει τις νεες απαντησεις στα θεματα που εχουμε απαντησει!![]()
![]()
αυτο θες?
Πάντως είναι πολύ κουραστικό το φόντο!!!![]()

Μια ερώτηση: τα sites των studios...σας τα εμφανίζει κανονικά? Εμένα, αργεί να τα φορτώσει ή δεν τα εμφανίζει καθόλου...![]()
κανονικα και γρηγορα.δοκίμαζε μπραουζερ