Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν και δεν είμαι θρήσκος, συμφωνά απολύτως. Νομίζω πως ο φίλος ξέφυγε λίγο.Χριστοπαναγίες να ρίχνεις στο σπίτι σου....απορώ πώς οι mods ακόμα δεν το έχουν σβήσει....
Δεν είναι θέμα αν είσαι ή δεν είσαι...κάποιοι είναι και δεν ανέχονται....εγώ δεν το παίζω της εκκλησίας αλλά χριστοπαναγίες δεν ρίχνω ποτέ...δεν με εκφράζουν και φυσικά δεν μου αρέσει να τις ακούω...Αν και δεν είμαι θρήσκος, συμφωνά απολύτως. Νομίζω πως ο φίλος ξέφυγε λίγο.
Δεν είναι θέμα αν είσαι ή δεν είσαι...κάποιοι είναι και δεν ανέχονται....εγώ δεν το παίζω της εκκλησίας αλλά χριστοπαναγίες δεν ρίχνω ποτέ...δεν με εκφράζουν και φυσικά δεν μου αρέσει να τις ακούω...
+1000 για τους υπεύθυνους του siteερωτηση προς τεχνικους. γιατι **** ************* μου βγαζει περιεργες γραμματοσειρες το site? παταω encoding greek αλλα και παλι μετα που παω σε αλλεσ σελιδες παλι βγαζει ακαταλαβιστικα.
Είπαμε[/URL] να μιλάμε ελεύθερα, όχι και έτσι όμως![]()
Τι επαθε παλι και δεν ανεβαζει φωτος
ούτε εμένα με εκφράζουν κυρίως αισθητικά,αλλά και τη διαγραφή τους τη θεωρώ ψευτοσυντηρητισμό....η ελευθερία του λόγου περιλαμβάνει και κάθε είδους παρεκτροπές....(αν θεωρείται παρεκτροπή να βρίζεις τα θεία)
Τι υποκρισία που την έχουν μερικοί εδώ μέσα...
να πηγαινεις με δυστυχισμένα (στην πλειοψηφεία τους) πλάσματα, και να τους πηδάς την αξιοπρέπεια (όση τους απέμεινε) για 15 και 20 ευρουλάκια...και από την άλλη να σε ενοχλούν οι βλασφημίες στα θεία...
ελπίζω να μην ξεχνάτε να πάτε στην εκκλησία την κυριακή...
Πολλά ++++Gushallo , και αυτές που πηδάμε κάποιες φορές "τσάμπα", δυστυχισμένα και ανελεύθερα πλάσματα είναι, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...