nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.151
- Πόντοι
- 3.656
Α για αυτο δεν μπήκε πρεπει να εχει δουλευτεί με 63 εκ63 ήταν.
![]()
Α για αυτο δεν μπήκε πρεπει να εχει δουλευτεί με 63 εκ63 ήταν.
![]()
Έχει και άλλα παιχνίδια με άλλες ομάδες ξανά λέω. Βάλε να δεις.Κανενας δεν μου φταιει η ομαδα ειναι τελεια....γιατι να παιζουν ο Μουζακιτης και ο Σκιπιονι τα κωλοπαιδα οταν μπορει να παιζει ο φερελπις Γκαρθια που οσες φορες εχει αγωνιστει φετος εχει βγαλει ματια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιωμενος ειμαι εννοειται....ευτυχως εσεις πινετε μονο κοκα κολα και τα βλεπετε καθαρα.![]()
Αυριο λεω να δω Μπαρστοκα...να υποστηριξω και αυτον που προπονει την ομαδα του Πειραια.ναι τυπε
δες αυριο βαζελα καληνυχτα
Μονο η ομαδα του Πειραια υπαρχει για μενα....γουσταρω να βλεπω τα παιχνιδια και να τα σχολιαζω τα παιχνιδια με αληθινους Ολυμπιακαρες σαν και εσας.Έχει και άλλα παιχνίδια με άλλες ομάδες ξανά λέω. Βάλε να δεις.
Τι το παιξες ρε αρκιντι;σκυλι ο κοντος , θα το βαλει το γκολ![]()
Για βαζελα σε κοβω...θελεις να δουμε αυριο μαζι το παιχνιδι;1-0 αντί 4-1
καλά πήγε αυτό![]()
Εσύ ρε τρόμπα που τις είδες τις άλλες τρεις ευκαιρίες για τεσσάρα παθητικό;1-0 αντί 4-1
καλά πήγε αυτό![]()
Το ότι είστε γαύροι, αν και αυτό ελέγχεται, δεν σημαίνει ότι κακώς δεν έχετε την την τύχη των αλλοθρήσκων να μην σας επιτρέπεται να δημοσιεύσετε σε αυτό το νημα.Μονο η ομαδα του Πειραια υπαρχει για μενα....γουσταρω να βλεπω τα παιχνιδια και να τα σχολιαζω τα παιχνιδια με αληθινους Ολυμπιακαρες σαν και εσας.
Ναισκυλι ο κοντος , θα το βαλει το γκολ![]()
Αλλος σουρας μας βρηκεΕσύ ρε τρόμπα που τις είδες τις άλλες τρεις ευκαιρίες για τεσσάρα παθητικό;
Θα βάλω το Atos next Goal Ταρεμι
Εγώ τα πίνω άλλος σουρωνει.Καλά αστον πιωμένος ειναι
Είπαμε.... Εγώ το όνομα άλλοι την χάρη.Αλλος σουρας μας βρηκε
Ξυδακι ψευτοΟλυμπιακαρα μου...και εσυ και ο αλλος μαζι.Το ότι είστε γαύροι, αν και αυτό ελέγχεται, δεν σημαίνει ότι κακώς δεν έχετε την την τύχη των αλλοθρήσκων να μην σας επιτρέπεται να δημοσιεύσετε σε αυτό το νημα.