Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.558
- Πόντοι
- 8.846
Έλα τώρα μιλάτε και για ζάλισμα εσείς...Ρε τυπε κάνε μας τη χάρη μη μας ζαλίζεις τα παπαρια
Έλα τώρα μιλάτε και για ζάλισμα εσείς...Ρε τυπε κάνε μας τη χάρη μη μας ζαλίζεις τα παπαρια
Αυτό που παίζει με την Φιρέντσε στο προπατζίδικο εννοείς....Εύχομαι ολόψυχα στο πιο πουστικο και βρώμικο σωματείο να χάσει και στον τελικό κυπέλου από την ΑΕΚ Β και να μείνει εκτός Ευρώπης,,,

Καλημερα σας. Ειχα δουλεια στης Κουλας χτες. Σε ειδα να επιμενεις... Για την τελευταία τριετια...Αυτό που παίζει με την Φιρέντσε στο προπατζίδικο εννοείς....
![]()

Πέρσι παίξαμε με κόβιντ,σέρνανε την σάρκα τους τα παιδιά...Καλημερα σας. Ειχα δουλεια στης Κουλας χτες. Σε ειδα να επιμενεις... Για την τελευταία τριετια...
Και φετος εισαι αηττητος απο εμενα με δυο νικες αλλη μια νικη στο χαρτι, εναν αποκλεισμο/προκριση δικια σου στο κυπελλο και ισοπαλιες.
- 03/10/2021 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0
- 16/01/2022 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0
- 17/04/2022 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0
- 11/05/2022 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-2
- 06/11/2022 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1
- 25/02/2023 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0
Πες μου τωρα σε συτα τα τρια ποσα πρωταθληματα πηρε ο Ολυμπιακος και ποσα ο Παναθηναικος. Περυσι επισης στο κρισιμοτερο παιχνιδι, δεν ειναι στην λιστα του 23, τι αποτέλεσμα ηθελε ο Παναθηναικος και ποιος του το στερησε. Ασε την νικη, εκει που επρεπε να με κερδισει πες μου.
Και φετος μεσα στην Λεωφορο τι σποτελεσμα ηθελε ο Παναθηναικος για να εξασφαλισει ευρωπη και τι ηρθε. Ποιος πηρε το αποτελεσμα πες μου.
Ζητω ο πολυνικης Ο Παναθηναικος εναντιων του Ολυμπιακου την τελευταία τριετια...
ΥΓ: Εσυ με στελνεις να παω να γαμηθω τωρα, αλλα εγω σ'αγαπαω.![]()
Πφφφφ χορτασαμε απο δικαιολογίες. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.Πέρσι παίξαμε με κόβιντ,σέρνανε την σάρκα τους τα παιδιά...
Φέτος από την στιγμή που δεν πας για πρωτάθλημα ή για τσάμπιονς είναι αδιάφορο...
Όχι δεν ξεκίνησε με +12, δεύτερος ήταν.ο τιγρης φετος επαθε το θανατο της αλεπους!!!ΠΡΩΤΟΝ:ξεκινησε τα πλει οφ με +12 ποντους.ΔΕΥΤΕΡΟΝ:στα 100 χρονια δεν εκανε φιεστα στο γηπεδο του.ΤΡΙΤΟΝ&ΚΑΛΥΤΕΡΟ:θα κανουμε εμεις στο τελικο&εκει να δεις τι εγκεφαλικο θα παθει!!!
Τσακισου και βαλε την φωτο της αρσενικης γριας στο νημα του βαζελου. Και αλλη μια με τον νιαου στης Κουλας.

Και εγω γιατι απεβαλε τον Μιχαηλιδη...Εγω δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί δεν δόθηκε το πέναλτι του Όρτα ?
![]()
Και εγω γιατι απεβαλε τον Μιχαηλιδη...
ποιο να σταματησει φιλε μου?ολα ψεματτα ειναι για λαμια&αρη?γιατι στο ημιχρονο επανω που εχενε η αεκ,εκανα 25 λεπτα να βγουν?απλα μπηκε ο παλλετας στα αποδυτηρια&υους ειπα,πρεπει να χασουμε&εγινε χαμος με τους ξενους.στο παιχνιδι με τη λαμια,αποτομα ο τσιλουλης ειχε υπογραψει στην αεκ.Όχι δεν ξεκίνησε με +12, δεύτερος ήταν.
Αυτό που σας επαναλαμβανουν κατι συνέχεια και στο τέλος το πιστεύετε πρεπει να σταματησει.
Απο που κι ως που "το εχασε η αεκ", τις περισσοτερες φορες ο παοκ ηταν πρωτος στη βαθμολογια, λιγες ηταν η αεκ.
Ο παοκ ειχε την καλυτερη αμυνα και επιθεση (βαση στατιστικών).
Με κάνετε να υποστηρίζω τους τούρκους και δεν το θέλω.
Μπιελ στη Γερμανία που πήγε είναι το απόλυτο μηδενΑναρωτιέμαι αν ο Σκάρπα με Μεντιλίμπαρ στο πάγκο θα έδειχνε τον πραγματικό του εαυτό αν και νομίζω ότι αυτός ήθελε να φύγει.
Επιστρέφει επίσης ο Μπιέλ και είμαι περίεργος αν τελικά υπό τις οδηγίες του Στρατηγού μεταμορφωθεί προς το καλύτερο.
Σισέ και Μπά και αυτοί νομίζω ότι θα επιστρέψουν ???
Μπιελ στη Γερμανία που πήγε είναι το απόλυτο μηδεν
www.sport24.gr
Πάντως μεταξύ μας έχει χαζόφατσα.
Μήπως καπνίζει χόρτο ???
![]()