You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ThroatPie - Χύσιμο ενώ σου τον έχει φτάσει στο λαιμό της
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DrHouse
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
starxidiams
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 746
- Πόντοι
- 81
Άννα πιπινακι και νεράιδα 1234
dgeorge1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Βικτώρια από Δ27 - Δεν ξέρω για cit (cum in throat) αλλά cim σίγουρα κάνει. Γενικά βλέπεις αστεράκια και τον Χριστό φαντάρο με την πίπα της.
dgeorge1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Όχι η Άννα, η ΒικτώριαΕ όχι και throatpie η Αννα, είπαμε..
μάστορα, επειδή δεν έχω δοκιμάσει ακόμα και είχα σκοπό να επισκευτώ Άννα (σχεδόν αποκλειστικά) μόνο για μια τέτοια υπηρεσία, μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός; δεν τα καταφέρνει; δεν δέχεται;Ε όχι και throatpie η Αννα, είπαμε..
και πέρα από αυτό, ποια κοπέλα προτείνεις για μια τέτοια υπηρεσία;
Λιας1213
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2025
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
ελλαδα μια κ μοναδικη πετυχα τυχαια που να το εκανε κ να το αντεχε ενω ηταν ολο μεσα!εχει σταματησει εδω κ καιρο βεβαια να χαμε να λεγαμε
ακομα κ αν καποια το παιρνει ανετα ολο μεσα κ καταπινει σπαθια το χυσιμο εκει ειναι δυσκολο κ το νου σας μη φατε καμια αποτομη ρουκετα!
ακομα κ αν καποια το παιρνει ανετα ολο μεσα κ καταπινει σπαθια το χυσιμο εκει ειναι δυσκολο κ το νου σας μη φατε καμια αποτομη ρουκετα!
Φλερτάρεις με το να σε κατηγορήσει ότι προωθείς τον βιασμό!!@Anna24 σου αρέσει η λαιμόπιτα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιστεύω η Βικτωρια ίσως να κάνειελλαδα μια κ μοναδικη πετυχα τυχαια που να το εκανε κ να το αντεχε ενω ηταν ολο μεσα!εχει σταματησει εδω κ καιρο βεβαια να χαμε να λεγαμε
Λιας1213
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2025
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
δεν εχεις παρα να τη ρωτησεις,ειναι πολυ συνεννοηση κ εξυπηρετικη κ τουλαχιστο οταν μιλησα εγω μαζι της κ ευγενικοτατη σε αντιθεση με κατι αλλες που νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τ'αρχιδια!Φλερτάρεις με το να σε κατηγορήσει ότι προωθείς τον βιασμό!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιστεύω η Βικτωρια ίσως να κάνει
Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 28.203
Σε ευχαριστώ πολύ!!δεν εχεις παρα να τη ρωτησεις,ειναι πολυ συνεννοηση κ εξυπηρετικη κ τουλαχιστο οταν μιλησα εγω μαζι της κ ευγενικοτατη σε αντιθεση με κατι αλλες που νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τ'αρχιδια!
Δεν ξέρω γιατί προσπαθούν πολλοί εδώ μέσα να βγάλουν κακια
Δεν εχω πετύχει επαγγελματία ακομα που να κανει οντως πραγματικό throatpie.
Και το λεω ως καποιος που ειναι τυχερός, τόσο η πρωην μου οσο και η νυν σε αυτό ειναι μαστόρισσες (και ειναι ενα απο τα ελαχιστα στο οποιο μοιαζουν, ευτυχώς!)
Και το λεω ως καποιος που ειναι τυχερός, τόσο η πρωην μου οσο και η νυν σε αυτό ειναι μαστόρισσες (και ειναι ενα απο τα ελαχιστα στο οποιο μοιαζουν, ευτυχώς!)
VagArt12
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Δεν πειράζει κάνεις αλλα εσυ.Δεν θα το λεγα όχι
Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 28.203
Σιιιγουρααα! Κ επειδή δεν τα κάνω με το ζόρι τα κάνω και καλαΔεν πειράζει κάνεις αλλα εσυ.
Εσυ αγάπη μου δεν κανεις κατι με το ζόρι..... εμείς μετα περπατάμε με το ζόρι....Σιιιγουρααα! Κ επειδή δεν τα κάνω με το ζόρι τα κάνω και καλα![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 232
- Εμφανίσεις