Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν τις περνάς για τσιγγανες κάνεις λάθος φίλε, εγώ πιστεύω ότι είναι μετανάστες δε ξέρω από ποια χώρα, όπως είναι άλλες 2-3 απo Τυνησία η kenza, η Monica Hadid, και μια άλλη που είναι Αθήνα κ έρχεται που κ που η maya feres.Δε σε προβληματίζει ότι από το ίδιο προφίλ ανεβάζουν 4-5 τρανς αγγελίες;
Λατίνα; Από ποιον καταυλισμό;
καλά, δεν χάθηκε ο κόσμος.. κουβέντα κάνουμεοκ γράψτε λάθος, το παίρνω πίσω.
Δε σε προβληματίζει ότι από το ίδιο προφίλ ανεβάζουν 4-5 τρανς αγγελίες;
Λατίνα; Από ποιον καταυλισμό;
εγω φιλε τυχαινει να εχω ζησει στην ισπανια και εγω πιστευα οτι ηταν τσιγγανες αλλα τις πηρα τηλ και οντως μιλανε ισπανικα
shefucker ορισμενες φορες δυσκολευομαι παρα πολυ να καταλαβω τι γραφεις.. λες και κανεις copy paste κειμενο απο το google translate .. με την συνταξη των προτασεων εισαι λιγο μαλωμενος??
η Monica Hadid ειναι απο την Τυνησια, αραβικα μιλάει.. όχι ισπανικάΔεν ξέρω, αλλά το όνομα Monica Hadid είναι μισό ευρωπαϊκό και μισό αραβικό. Δεν νομίζω αλλά δεν αποκλείεται, ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Βάζουν ονόματα σαν φυσάει αέρας. Το αντικειμενικό είναι, τι γράφει ταυτότητα ή διαβατήριο και αυτό δεν πρόκειται να το δούμε. Τότε ποιος πέρασε και μιλάει άλλη γλώσσα μπορεί να κρίνει εάν μιλάει σαν να είναι μητρική γλώσσα.
Προσωπικά, αυτό από το ZORRO___, το βλέπω σαν ένα δευτερογενής υποστηριχτικό τεκμήριο, ότι είναι από κάποια ισπανόφωνη χώρα, αλλά από ποια είναι ακόμη ερώτηση. Δεν αποκλείεται, ότι είναι και τσιγγάνα ισπανίδα. Παρά όλα αυτά δεν νομίζω, ότι αυτό πρέπει να είναι το σπουδαιότερο από το καιρό που να είναι κάποιος από μας μαζί της.
η Monica Hadid ειναι απο την Τυνησια, αραβικα μιλάει.. όχι ισπανικά
για τις Κουβανέζες λέειΟ συναγωνιστής από εδώ, ανάφερε, ότι μίλησε μαζί της ισπανικά.
ααα ετσι εξηγειται. ενταξει λοιπον.. σε ποια χωρα βρισκεσαι she fucker?
Τι βρηκες Πατριωτη??? Κομοτηνη τετοιο κορμι??ειχαμε να δουμε Θρακη τετοιο 12κυλινδρο απο εποχες Βασιλακη (πλεον Βικη Παπαδακη) Αυριο τσεκαρω και το αργοτερο μεθαυριο πυροβολαω...!!!
Nα σε πω,εξαρτάται κι απ το ραντεβού.Δεν είναι όλα ίδια επειδή δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις,γούστα κλπ.Και οι περισσότεροι δεν έχουν και πολύ χρόνο καθώς είναι σκαστοί,περαστικοί,βιαστικοί.Μέσος όρος διάρκειας ένα 20σάλεπτο.Οπότε παίρνει και για παραπάνω ραντεβού από τέσσερα που ΟΜΩΣ δεν είναι εύκολο να γίνουν γιατί όλοι πέφτουν μαζί.Οπότε ποιόν να προλάβεις;Μπορει να κάθεσαι τρεις ώρες να μη κάνεις τίποτα και ξαφνικά εμφανίζονται όλοι.Είναι συγκεκριμένες συνήθως οι ώρες με κίνηση.Καλησπεραα...Μεσημεριανος καφες στο σπιτι και λεω δεν ανεβαζεις κανα κειμενο;;Χθες συναντηθηκα με ενα μελος που τον σεβομαικαι ειχα μια 2ωρη συζητηση.Αποφασισα να θιξω ξανα καποια θεματα.
Ας συστηθω πρωτα.Ειμαι 45 χρονων κοντος χοντρος ασχημος με μεγαλη κοιλια με μικροσκοπικο πεος που για να σηκωθει θελει βιαγκρα.Δεν εχω κανει σχεση στην ζωη μου και γενικα ειμαι ενα τελειωμενο καμμενο χαρτι.Παρακαλαω τις τρανς για δωρεαν γαμησι και οποια μου καθεται τζαμπα την κανω διαφημηση.
Εφοσον συστηθηκα παμε παρακατω.
Αρχιζω τα κακως κειμενα.Ρητορικη ερωτηση..ποσα ραντεβου συνεχομενα μπορει να κανει μια τρανς και να εχει φουλ αποδοση;Εγω θεωρω τα3-4 ραντεβου ειναι ο.κ.Καποιοι καποιοες θα γελασουν.Ειναι φυσην αδυνατο να εχεις καλη αποδοση μετα απο 4 ραντεβου.
Αλλο θεμα..αυτη η μαλακια που κανετε μερικες σε καινουριους πελατες..ετσι οπωςς ερχεσαι παρε μου τσιγαρα η καποτεςπου το εχετε δει;Να την εχω παρει3-4 φορες να εχω πιει και κανα ποτο μαζι της τις τα κερναω.Μερικες πουλατε και τρελλιτσα και δεν δινετε τα χρηματα για τα τσιγαρα..αλλο λαθος.
Εχω πει πως καθε τρανς εχει δικαιωμα να εχει προσωπικη ζωη.Τι σημαινει αυτο;Ειμαι με τον γκομενο η την παρεα;Δεν σηκωνω τηλ για να κλεισω ραντεβου και δεν παραταω παρεα .
Ολες δικαιουνται ενα μικρο η μεγαλο διαλειμμα για ξεκουραση.Παλι θα αναφερω ΔΕΝ ΣΗΚΟΝΟΥΜΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Μεγαλ θεμα τωρα..![]()
ποσες απο τις τρανς οταν το κανουν με τον γκομενο το κανουν ακαποτα;;;;;
Τουλαχιστον καποιες το παραδεχονται ανοιχτα .
Δεν με ενδιαφερει αυτο το θεμα αν οταν παω να γαμησω κωλαρακι βαζω καποτα η αν καποιος θελει να γαμηθει λεει στον αλλο βαλε καποτα.
Το να εκδιδεσαι ειναι υπερβολικα δυσκολο και απαιτει διαρκεια και αντοχες...
Θα επανελθω.![]()
συγνωμη αγαπη ειχα πολυ δουλεια και κακος σηκωσα το τηλεφωνο εκεινη την ωρα δεν πειραζει αν σε εχασα τι να κανουμε καθε εμποδιο για καλο λενε φιλακια και ελπιζω να εισαι πιο τυχερος με την επομενηκαλα ρε παιδια λεμε να προτιμάμε τις ελληνιδες τρανς αλλα εχουν φτασει σε αλλα επίπεδα... μιλαμε νομιζουν ότι είναι και εγω δεν ξερω τι... παιρνω μια τηλ η οποια εχει παντου αγγελιες. την ρωταω αν εχει χρονο με ρωτάει από που είμαι(από αυτό δηλαδή εξαρτάται αν εχει χρονο)... της λεω από θεσσαλονικη ρε κουκλα αλλιως γιατι να σε παρω τηλ...και η απαντηση της...ασε με ασε με εχω πολύ δουλεια και μου το κλεινει στα μουτρα. την ξαναπαιρνω και της λεωω αυτό που κανεις δεν σε τιμαει και ουτε είναι και ευγενικο. σε πηρα γιατι σε προτιμησα από καποιες άλλες και εσυ αντι να το εκτιμήσεις μου το παιζεις και ντιβα... … μετα κλαιγονται που προτιμάει ο κοσμος τις ξενες… υπαρχουν και καποιοι πελατες που δεν σκέφτονται μονο το ότι θα γαμισουν ένα κωλο η θα δουνε ωραια βυζια και τα σιναφη.. πρεπει να στο βγαζει και η άλλη το θεμα… και μην ξεχναμε ότι στις μερες μας με όλα αυτά που ζουμε τα 50ρια καποιοι τα βγαζουν με κοπο… αν για εσενα είναι 10λεπτα αγγαρείας δικαίωμα σου. Λια εχασες έναν πελατη.