marina_kavliara_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2023
- Like
- 454
- Πόντοι
- 20
ΤΖΟΥΛΙ θεά την δεκαετία του 1990, τώρα δεν ξέρω και δεν θα μάθω.για εδω γνωριζει καποιος;
Η τρίτη ηλικία στα καλύτερα της....για εδω γνωριζει καποιος;
Φίλε ψάχνω μία καλή Γκαμριέλλε που την έχω χάσει από της αγγελίες. Έχεις τηλέφωνο της ; Μακάρι να είναι η ίδια με αυτή που λες.Ψηλη ε/π χοντρουλα με καλα προσοντα. Συμπαθητικη με πολύ ορεξη για κουβέντα συμμετεχει σε αυτο που κάνει οι φωτογραφίες ειναι καλυτερες απο την πραγματικότητα
Φίλε ψάχνω μία καλή Γκαμριέλλε που την έχω χάσει από της αγγελίες. Έχεις τηλέφωνο της ; Μακάρι να είναι η ίδια με αυτή που λες.
την είχα πάρει πριν κανά 7μηνο στον δρόμο. Αρκετά καυλωτική με πολύ ωραίο πρόσωπο. Ήμουν ενεργητικός οπότε δεν ξέρω πως τα πάει σαν ενεργητική. Την γάμησα στα όρθια και εγώ γούσταρα το κολαράκι της, οπότε θα έλεγα να την δοκιμάσεις μιας και οι τιμές της είναι πολύ φτηνές (στον δρόμο τουλάχιστον).Καλησπέρα, θα ήθελα γνώμες για τη συγκεκριμένη:
![]()
σέξι τρανς για όλα τα γούστα παίζουμε και σε viber
γεια σας είμαι η εμη 24 χρονών παίζω ενεργητικό παθητικό χαλαρά και άνετα με πλούσια προσόντα 19 και χοντρό σκληρό σαν πέτραπάρε με τηλ και δεν θα χάσεις 6942833306. Αν θέλεις έρχομαι και σε χώρος σου ξενοδοχείοkanesex.com
Σοβαρά τώρα υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το πράμα;;;![]()
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ! ! !...694 203 4545
❤️❤️ ✅⭐⭐⭐ ⭐ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΒΕΛΟΠΟΥΤΑΝΟ...... ................. *ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ***** ΣΟΥ ΑΡΜΈΓΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΟΠΩΣ ΜΌΝΟ ΕΓΏ ΞΈΡΩ.. ΕΧΩ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΌ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΧΕΙΛΑΡΕΣ....ΚΟΡΜΑΡΑ.......ΒΥΖΑΡΕΣ.....ΚΩΛΑΡΑ.....ΚΑΥΛΕΣ..... ΚΑΙ ΚΆΤΙ...kanesex.com
Εδώ έχει πάει κανείς ρε μάγκες?
Ποια θα πρότεινες που να το έχει με το social να έχει δυνατό καυλι και να μην χρειάζεται να δώσεις νεφρόΣοβαρά τώρα υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το πράμα;;;
Για πόσα λεφτά μιλάμε; συνήθως παίρνουν 100/150Ποια θα πρότεινες που να το έχει με το social να έχει δυνατό καυλι και να μην χρειάζεται να δώσεις νεφρό
Δονητη....δυνατό σκληρό και οικονομικόΠοια θα πρότεινες που να το έχει με το social να έχει δυνατό καυλι και να μην χρειάζεται να δώσεις νεφρό
Εγώ δοκίμασα πάντως πέρυσι .Για 50€ δεν ήταν και χάλια.Σοβαρά τώρα υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το πράμα;;;
Γιώργο; από τα ψηλά στα χαμηλά; ντροπή!!Εγώ δοκίμασα πάντως πέρυσι .Για 50€ δεν ήταν και χάλια.
Είναι θερμή και ευγενική , βέβαια δεν την λες και μοντέλο, είναι λίγο για decadence κατάσταση
Tι να κάνω, ένας άθλιος γεροπόρνος είμαι που ενίοτε σαβουριάζει (λολ)Γιώργο; από τα ψηλά στα χαμηλά; ντροπή!!
για την εμπειρια κ μονο πρεπει να πας ενα 50 ακομα συγα !!!!!!Σοβαρά τώρα υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το πράμα;;;
Ναι, και μετά να έχω ψυχολογικά τραύματα και εφιάλτες για μια ζωή...για την εμπειρια κ μονο πρεπει να πας ενα 50 ακομα συγα !!!!!!