Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.527
Πόντοι
1.446
παθητικη καθαρη μαζυ μου μια χαρα 70 τ δωρο την κανεις οτυ θες !!!δεν υπαρχει λογος να τ σκεφτεστε ειναι οκ φαση και τυμια για μενα ....ειναι θεμα γουστου καθαρα εγω δεν ξανα παω γιατι εχω καποια ποιο στανταρ μωρα που ειμαι καλλημενος
Γιά πες τα στάνταρ σου μπας και εμπλουτίσουμε το πρόγραμμά μας ...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.112
Πόντοι
606
μουτρο να σ αναφερω οτι τ μια την πηρανε φανταρο αν σε βωηθισα καθολου δεν ξερω εχυ θ μ πεις ..

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
302
Πόντοι
21
Είναι Καθαρή? Επίσης έχει γυναικεία φωνη? και έιναι τόσο όμορφο το προσωπο της από κοντά?
ρε μάγκες για νύφη θα τη πάρετε?
μια χαρά είναι πάτε να γουστάρετε μη το υπερ αναλύεται τζάμπα

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
109
Πόντοι
1
Έχουμε καμία κριτική για αυτή; Μικροκαμωμένη φαίνεται με καλουτσικο σώμα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
36
Είναι Καθαρή? Επίσης έχει γυναικεία φωνη? και έιναι τόσο όμορφο το προσωπο της από κοντά?
Πεντακάθαρη κάνει 3 φορές μπάνιο την μέρα αλλάζει 3 βρακιά και 2 ζευγάρια κάλτσες.... φωνή πολύ καλή στις ψηλές όχι τόσο καλή στα γυρίσματα.... κοιμάται 8 ώρες την μέρα κάνει 5 μικρά γεύματα.... και βάζει κρέμα νυκτός και ημέρας στο πρόσωπο(μπορώ να σου πω και μάρκα αν σε ενδιαφέρει)....μπορώ να σου δώσω και άλλες πληροφορίες αν δεν καλυφθηκες ακόμη αγόρι

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Πεντακάθαρη κάνει 3 φορές μπάνιο την μέρα αλλάζει 3 βρακιά και 2 ζευγάρια κάλτσες.... φωνή πολύ καλή στις ψηλές όχι τόσο καλή στα γυρίσματα.... κοιμάται 8 ώρες την μέρα κάνει 5 μικρά γεύματα.... και βάζει κρέμα νυκτός και ημέρας στο πρόσωπο(μπορώ να σου πω και μάρκα αν σε ενδιαφέρει)....μπορώ να σου δώσω και άλλες πληροφορίες αν δεν καλυφθηκες ακόμη αγόρι
Για φωνή δεν είπες τίποτα

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
595
Πόντοι
86
την εχω πετυχει για παντσετα στη μαμα τερεζα....νομιζω χωρις κρεμμυδια το πηρε. οποτε συμφωνω στα μικρα γευματα!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Λοιπόν η τοποθέτηση μου έχει να κάνει με το πόσο αηδίασα με την κοινωνία για άλλη μια φορά.
Επικοινωνία χθες με τη Lohan Perla την έγχρωμη τρανς.
Μου απάντησε λέγοντας πως φεύγει αρων αρων στην Αθήνα και δε θα ξαναέρθει Θεσσαλονίκη γιατί δέχτηκε επίθεση το βράδυ του Σαββάτου από κάποιον που παρίστανε τον πελάτη της και φυσικά ακόμα εναν που κρύφτηκε μαζί του και ενώ οπλοφορούσε τη χτύπησε με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι πάνω απ το φρύδι και φυσικά κλέβοντας της όλα τα χρήματα.
Πιάνοντας την κουβέντα καθώς είχα μείνει μαλακας,
Μου έστειλε φωτό της για το πως ήταν μετά την επίθεση και παιδιά μιλάνε είχε ανοίξει μεγάλο μέρος στο φρύδι κ ήταν μέσα στα αίματα. Ευτυχώς πήγε στο νοσοκομείο κ της έκαναν ράμματα.
Μου είπε πως ήταν όλη τη μέρα στο Α.Τ. κάνοντας καταθέσεις και αναφορές για να βρεθούν οι εγκληματίες ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!

Ρε πάτε καλά; Γαμω το σπιτάκι σας και τη ψυχή σας!
Τόσο άντρες είστε που πάτε δύο δυο σε έναν άνθρωπο μόνο με κατοχή όπλου και τον χτυπάτε για να του πάρετε τα λεφτά;
Από καρδιάς να τα βρείτε μπροστά σας και να τα φάτε στους γιατρούς.

Θεώρησα σωστό να θίξω αυτό το θέμα γιατί θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.112
Πόντοι
606
καλη ολα οκ παθητικη στ 70 ολα καλα

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
609
Πόντοι
86
Λοιπόν η τοποθέτηση μου έχει να κάνει με το πόσο αηδίασα με την κοινωνία για άλλη μια φορά.
Μου απάντησε λέγοντας πως φεύγει αρων αρων στην Αθήνα και δε θα ξαναέρθει Θεσσαλονίκη γιατί δέχτηκε επίθεση το βράδυ του Σαββάτου από κάποιον που παρίστανε τον πελάτη της και φυσικά ακόμα εναν που κρύφτηκε μαζί του και ενώ οπλοφορούσε τη χτύπησε με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι πάνω απ το φρύδι και φυσικά κλέβοντας της όλα τα χρήματα.
Μου έστειλε φωτό της για το πως ήταν μετά την επίθεση και παιδιά μιλάνε είχε ανοίξει μεγάλο μέρος στο φρύδι κ ήταν μέσα στα αίματα. Ευτυχώς πήγε στο νοσοκομείο κ της έκαναν ράμματα.
Μου είπε πως ήταν όλη τη μέρα στο Α.Τ. κάνοντας καταθέσεις και αναφορές για να βρεθούν οι εγκληματίες ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!

Τόσο άντρες είστε που πάτε δύο δυο σε έναν άνθρωπο μόνο με κατοχή όπλου και τον χτυπάτε για να του πάρετε τα λεφτά;

Θεώρησα σωστό να θίξω αυτό το θέμα γιατί θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς
ευκολα θυματα συνηθως δεν πανε στην αστυνομια,κριμα γιατι αν εγινε μια φορα θα γινει πολλες ακομα

moulder

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
135
Πόντοι
0

Ανέβασε και story στο instagram με ράμματα στο φρύδι που αναφέρεται στην περιπέτεια της. Δυστυχώς ήθελα να πάω αλλά δεν την πρόλαβα και απ ότι φαίνεται δεν θα την ξαναδούμε εδώ πάνω. Δεν ξέρω αν ήταν Αλβανοί, Ρώσοι ή οτιδήποτε. Πιθανόν να την έδωσε κάποια ντόπια τραβεστί με underground συναναστροφές που έβλεπε που πάει το μαρούλι. Ανάλογη περίπτωση με την Bianca Hills μόνο που εκείνη έφαγε πολύ περισσότερο ξύλο.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Ανέβασε και story στο instagram με ράμματα στο φρύδι που αναφέρεται στην περιπέτεια της. Δυστυχώς ήθελα να πάω αλλά δεν την πρόλαβα και απ ότι φαίνεται δεν θα την ξαναδούμε εδώ πάνω. Δεν ξέρω αν ήταν Αλβανοί, Ρώσοι ή οτιδήποτε. Πιθανόν να την έδωσε κάποια ντόπια τραβεστί με underground συναναστροφές που έβλεπε που πάει το μαρούλι. Ανάλογη περίπτωση με την Bianca Hills μόνο που εκείνη έφαγε πολύ περισσότερο ξύλο.
Σιπταρια ήταν μου το είπε η ίδια αλλά δεν παίζει ρόλο η εθνικότητα όντως. Μ έστειλε φωτό με τα αίματα και έπαθα σοκ ρε συ. Και σιγά τη σαλουγκα με το μαρουλι

Nikos_rimb19

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στη παρέα ψάχνω για μια ωραία θυλικη αλλα ενεργητική στην Θεσσαλονίκη αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλοδεχουμενο ευχαριστώ και συγνώμη αν ενοχλεί το μήνυμα μου

marina_kavliara_cd

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2023
Like
454
Πόντοι
20

Nikos_rimb19

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2025