Νέα

Θέμης Κανέλλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maikos94
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.738
Πόντοι
216
Καποια λοιπόν απο αυτά τα άτομα
ειναι οι χειρότεροι χαρακτήρες.
Ζήλια, μίσος, κόμπλεξ, ανταγωνισμός. Σκατοψυχες!
Κάνουν όμως τις καλύτερα πίπες

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.148
Πόντοι
456
Πλακα μας κανεις ρε φιλε; Για παρε κομπιουτερακι και υπολογισε. 4-5 (το λιγοτερο) ραντεβου να κανει την ημερα επι 150€. Και να δουλευε αυτα θα τα εβγαζε;
Και ένα μόνο να είναι άμα πούμε 150*5 μέρες την εβδομάδα αν κάνει μια κάθε μέρα , μετά επί 4 για κάθε μήνα , τσουπ 3000 € το μήνα.

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.943
Πόντοι
1.056
Δεν πρέπει να ειναι αυτος, εχει ενα τατουαζ πανω απο τον κωλο του

Μ' αρεσει παντως η αγγελια, "Ειμαι ενα αγορακι με φυσικη θηλυκοτητα και ψαχνω str8", ναι στρειτ τι να σου πω:2funny:

Kritikosourtaferta

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2026
Like
27
Πόντοι
0
Δεν πρέπει να ειναι αυτος, εχει ενα τατουαζ πανω απο τον κωλο του

Μ' αρεσει παντως η αγγελια, "Ειμαι ενα αγορακι με φυσικη θηλυκοτητα και ψαχνω str8", ναι στρειτ τι να σου πω:2funny:
μα δεν ειναι αυτος,αλλο ατομο ανεβασα που επαθα σοκ ,μια αρχιμουναρα που την εχω δει κ απο κοντα δυο φορες

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.943
Πόντοι
1.056

Kritikosourtaferta

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2026
Like
27
Πόντοι
0
Δεν φαινεται οτι ειναι τρανς; Σαν γυναικα την ειχες δει απο κοντα;
φιλε ανεβασα λινκ αν πατησεις πανω.αγορι ειναι το γραφει κιολας.απλα ειναι θεομουναρος,οχι με πλαστικες κλπ.εχει κορμαρα ,κωλαρα θεικη,φατσαρα ολα τα αρα χαχα.και πρασινα ματια.Αργω πολυ στο σεξ γενικα,εδω και τις δυο φορες δεν κρατηθηκα ουτε 5 λεπτα,ρεζιλι εγινα φαντασου.εδω μιλαμε για μοντελο κ ας ειναι κοντουλικο.Αυτο για το στρειτ που λεει,απο οτι μου ειπε τουλαχιστον,εννοει οτι δεν της αρεσουν αντρες που πανε με οτι κροςς η τρανς υπαρχει.Ειναι επιλεκτικη και καλα κανει πιστευω

Jxt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
725
Πόντοι
341

Ειναι επιλεκτικη

Ρε τύπε από την μια γράφεις αγόρι είναι, από την άλλη αντί για μικροπούτσαρο τον βλέπεις υπερμούναρο, χρησιμοποιείς θηλυκές αντωνυμίες λες και είναι γυναίκα!!:confused:

Kritikosourtaferta

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2026
Like
27
Πόντοι
0
Ρε τύπε από την μια γράφεις αγόρι είναι, από την άλλη αντί για μικροπούτσαρο τον βλέπεις υπερμούναρο, χρησιμοποιείς θηλυκές αντωνυμίες λες και είναι γυναίκα!!:confused:
εχεις και εσυ τα θεματα σου ομως....οτι να ναι εδω μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom