parempales
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανένα ακόμα βίντεο παίζει;
Κάνουν όμως τις καλύτερα πίπεςΚαποια λοιπόν απο αυτά τα άτομα
ειναι οι χειρότεροι χαρακτήρες.
Ζήλια, μίσος, κόμπλεξ, ανταγωνισμός. Σκατοψυχες!
Και ένα μόνο να είναι άμα πούμε 150*5 μέρες την εβδομάδα αν κάνει μια κάθε μέρα , μετά επί 4 για κάθε μήνα , τσουπ 3000 € το μήνα.Πλακα μας κανεις ρε φιλε; Για παρε κομπιουτερακι και υπολογισε. 4-5 (το λιγοτερο) ραντεβου να κανει την ημερα επι 150€. Και να δουλευε αυτα θα τα εβγαζε;
Θελω και εγω να δωDm κανεις βιντεο του;
Γτ τον κάρφωσε ο ΛίγδαςΓιατί έπεσε η νηματαρα με θεμαρα?
Δεν πρέπει να ειναι αυτος, εχει ενα τατουαζ πανω απο τον κωλο του

μα δεν ειναι αυτος,αλλο ατομο ανεβασα που επαθα σοκ ,μια αρχιμουναρα που την εχω δει κ απο κοντα δυο φορεςΔεν πρέπει να ειναι αυτος, εχει ενα τατουαζ πανω απο τον κωλο του
Μ' αρεσει παντως η αγγελια, "Ειμαι ενα αγορακι με φυσικη θηλυκοτητα και ψαχνω str8", ναι στρειτ τι να σου πω![]()
Δεν φαινεται οτι ειναι τρανς; Σαν γυναικα την ειχες δει απο κοντα;μα δεν ειναι αυτος,αλλο ατομο ανεβασα που επαθα σοκ ,μια αρχιμουναρα που την εχω δει κ απο κοντα δυο φορες
φιλε ανεβασα λινκ αν πατησεις πανω.αγορι ειναι το γραφει κιολας.απλα ειναι θεομουναρος,οχι με πλαστικες κλπ.εχει κορμαρα ,κωλαρα θεικη,φατσαρα ολα τα αρα χαχα.και πρασινα ματια.Αργω πολυ στο σεξ γενικα,εδω και τις δυο φορες δεν κρατηθηκα ουτε 5 λεπτα,ρεζιλι εγινα φαντασου.εδω μιλαμε για μοντελο κ ας ειναι κοντουλικο.Αυτο για το στρειτ που λεει,απο οτι μου ειπε τουλαχιστον,εννοει οτι δεν της αρεσουν αντρες που πανε με οτι κροςς η τρανς υπαρχει.Ειναι επιλεκτικη και καλα κανει πιστευωΔεν φαινεται οτι ειναι τρανς; Σαν γυναικα την ειχες δει απο κοντα;
αγορι ειναι
θεομουναρος
της αρεσουν
Ειναι επιλεκτικη
εχεις και εσυ τα θεματα σου ομως....οτι να ναι εδω μεσαΡε τύπε από την μια γράφεις αγόρι είναι, από την άλλη αντί για μικροπούτσαρο τον βλέπεις υπερμούναρο, χρησιμοποιείς θηλυκές αντωνυμίες λες και είναι γυναίκα!!![]()
Που θα τον βρούμε αυτόν ρε φίλε. Του έστειλα.μια.φορα.ινστα και μου ζητούσε φώτο και τέτοια και τραβήχτηκα μην γίνει στραβή. Θέλω να τον βρω αυτόν τον σουφρα
Φωτό από πρόσωπο ζητούσε;Που θα τον βρούμε αυτόν ρε φίλε. Του έστειλα.μια.φορα.ινστα και μου ζητούσε φώτο και τέτοια και τραβήχτηκα μην γίνει στραβή. Θέλω να τον βρω αυτόν τον σουφρα
προσωπικα εστειλα φωτογραφιες,λογικο ειναι ρε συ,ειναι σοβαρο ατομο,δεν θα ζητουσε φωτο?2026 εχουμε,τι περιμενες και εσυ?να σου πει ναι παμε?ασε που ειναι μοντελο εμφανησιακα,σιγα μην συναντουσε καποιον στα τυφλα ενω την παρακαλανε ποσοιΠου θα τον βρούμε αυτόν ρε φίλε. Του έστειλα.μια.φορα.ινστα και μου ζητούσε φώτο και τέτοια και τραβήχτηκα μην γίνει στραβή. Θέλω να τον βρω αυτόν τον σουφρα
Φωτό από πρόσωπο γιατί να θέλει; Από σώμα ή πούτσα ναι, το πρόσωπο είναι ύποπτοπροσωπικα εστειλα φωτογραφιες,λογικο ειναι ρε συ,ειναι σοβαρο ατομο,δεν θα ζητουσε φωτο?2026 εχουμε,τι περιμενες και εσυ?να σου πει ναι παμε?ασε που ειναι μοντελο εμφανησιακα,σιγα μην συναντουσε καποιον στα τυφλα ενω την παρακαλανε ποσοι
εμενα παντως δεν μου ζητησε προσωπο.σωμα μου ζητησε ουτε καν πουτσο.Φωτό από πρόσωπο γιατί να θέλει; Από σώμα ή πούτσα ναι, το πρόσωπο είναι ύποπτο
Αυτό είναι λογικό, μπορεί ο άλλος να είναι 200 κιλά ή ξέρω εγώ να έχει κάτι που δεν γουστάρει να γαμηθεί μαζί τουεμενα παντως δεν μου ζητησε προσωπο.σωμα μου ζητησε ουτε καν πουτσο.