Νέα

Θέμης Κανέλλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maikos94
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kaylas123

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2026
Like
20
Πόντοι
0
Σε σύγκριση με το δικό είναι μικρό κ λεπτό.. αλλά κάπου είδα ότι οι Έλληνες τον έχουμε μέσο όρο 11 εκατοστά... Οπότε μπορεί να είναι και κανονικός.
Το βασικό είναι ότι έχει φίμωση κ θέλει συγκεκριμένο χειρισμό.
11 εκκατοστα Ε? Τώρα η οι περισσότεροι πουλάνε φίδια ή θέλει ενημέρωση η έρευνα . Αν και τείνω στο πρώτο...

Kaylas123

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2026
Like
20
Πόντοι
0
δεν ειχα και χαρακα η αληθεια ειναι αλλα δεν ηταν μεγαλος οπως ειχα διαβασει σιγουρα. αυτο με τη φιμωση το ειδα ναι τωρα που το λες, παντως με γαμησε κανονικα παρολο που ελεγε στο μηνυμα οτι κανει μονο παθητικα. επισης ξεχασα να αναφερω οτι ειναι πανω απο 1.90 που δεν θα το περιμενα για να ειμαι ειλικρινης. βιντεο δεν εχω προσωπικα απο την συνταντηση αλλα ειπα να μοιραστω πανω κατω τι εγινε για να ξερει αμα θελει κανεις να του στειλει
Δυσκολεύομαι να φανταστω τον Θέμη να γαμαει οτιδήποτε αλλά μπορώ να πω έχω τεράστια περιέργεια να το δω. Αλήθεια πως ήταν το έκανε καλά?

d_k99

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2026
Like
32
Πόντοι
0
Όσα έχουν γραφτεί είναι αλήθεια. Του έστειλα στο προφίλ του στο insta και μου ζήτησε να του στείλω σε ένα δεύτερο που έχει prive. 150€ πρόγραμμα στο Πρίαμο στο Γκάζι. Όντως και έτσι έγινε. Ήρθε στην ώρα του και μπήκε καρφί στο μπάνιο. Βγήκε μετά από 5 λεπτά μόνο με ένα στρινγκ. Ζήτησε τα λεφτά και ξεκίνησε το ματς. ΦΟΒΕΡΗ πιπα με τα τσιμπουκοχειλα που έχει. Αρκετό σάλιο και βαθιά χωρίς καθόλου δόντι. Μετά από κανένα πεντάλεπτο καβάλησε και άρχισε. Ωραία κίνηση και αίσθηση αρκετά καλή, με αληθοφανή αχ βαχ. Μετά του ζήτησα να κάτσει στα τέσσερα. Η θεα τησ κωλαρασ του ηταν απίστευτη. Τελείωμα έγινε στο πρόσωπο, που έδειξε να το γούσταρε. Γενικά η συνάντηση πήγε πολύ καλά και αρκετά επικοινωνιακή χωρίς φοβερή βιασύνη.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
Σοβαρά ρωτάω.
Γιατί αν δεν κάνουν όλα αυτά, πώς δεν τους πιάνει η εφορία κτλ. αφού είναι γνωστό ότι είναι βίζιτες;
δε τους πιανει γιατι μετα πανε και τα καταθετουν αμεσα σε κομμωτηρια, λουι βουτον, γυαλια ηλιου, κρεμες οποτε κοβονται αμεσα τα εξοδα σε αποδειξεις!

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.835
Πόντοι
1.056
Όσα έχουν γραφτεί είναι αλήθεια. Του έστειλα στο προφίλ του στο insta και μου ζήτησε να του στείλω σε ένα δεύτερο που έχει prive. 150€ πρόγραμμα στο Πρίαμο στο Γκάζι. Όντως και έτσι έγινε. Ήρθε στην ώρα του και μπήκε καρφί στο μπάνιο. Βγήκε μετά από 5 λεπτά μόνο με ένα στρινγκ. Ζήτησε τα λεφτά και ξεκίνησε το ματς. ΦΟΒΕΡΗ πιπα με τα τσιμπουκοχειλα που έχει. Αρκετό σάλιο και βαθιά χωρίς καθόλου δόντι. Μετά από κανένα πεντάλεπτο καβάλησε και άρχισε. Ωραία κίνηση και αίσθηση αρκετά καλή, με αληθοφανή αχ βαχ. Μετά του ζήτησα να κάτσει στα τέσσερα. Η θεα τησ κωλαρασ του ηταν απίστευτη. Τελείωμα έγινε στο πρόσωπο, που έδειξε να το γούσταρε. Γενικά η συνάντηση πήγε πολύ καλά και αρκετά επικοινωνιακή χωρίς φοβερή βιασύνη.
Τον έχει μεγάλο τελικά που έλεγαν εδώ;

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
593
Πόντοι
21

Sxolhasths

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2014
Like
1.714
Πόντοι
201
Με αυτά που διαβάζω, χίλιες φορές σε αυτόν παρά σε καμία τελειωμένη

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.492
Πόντοι
37.762

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.337
Πόντοι
2.746
Όλοι έμπαιναν. Και ας το αρνούνται.
Απλώς να ξέρετε, ο τύπος είναι άλογο. Είναι πάνω από 1,90 ύψος. Οπότε μη τον κοροϊδέψετε έξω στο δρόμο γιατί θα σας κάνει μπαούλο στο ξύλο.
Θυμάμαι πριν 3 δεκαετίες έναν τραβεστί σε ένα μπουρδέλο στον Άγιο Παντελεήμονα που μόλις βγήκε από το δωματιάκι της υπηρεσίας και μου τον παρουσίασε η τσατσά, τότε είπα: "Γαμπρός, λοκατζής ο δικός σου;" και μου λέει ο τραβεστί: "Έλα εδώ μπροστά μου, να το πεις π@λ@@π@@στα"... Ή την Βασίλω, έναν εργάτη παλιά στο Φωταέριο στο Γκάζι (και μετέπειτα νυχτοφύλακα), που τις νύχτες ντυνόταν τραβεστί και ήταν ενεργοπαθητικός... Έριχνε και ξύλο άμα λάχει...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.055
Πόντοι
9.345
Ερντογκαν σταματαει να σπαταλαει για εξοπλισμους :coffee:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.337
Πόντοι
2.746
Ειδικά σε αυτούς η ηλικία είναι καταλυτικός παράγοντας της "δύσης" της καριέρας τους...
Δες τον συγκεκριμένο στα 60 του και έλα πες μου (που δεν θα ζούμε, λέμε τώρα)...
Η Εύα Κουμαριανού (που έχει και παιδιά) είναι εξαίρεση...

Kaylas123

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2026
Like
20
Πόντοι
0
Θα ήθελα να δω και εγώ είναι η αλήθεια γενικά ότι έχουμε από Θέμη

Poustra_pathitiki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2026
Like
12
Πόντοι
0
Από πρόσωπο δεν λέει πολλά,μόνο φτιαχτό κωλο έχει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom