Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στείλε DmΒίντεο έχουμε?
Αδερφέ αν έχεις θέλω και εγώΣτείλε Dm
Και εγω φιλεΣτείλε Dm
Αυτος γραψαν οτι εχει φίμωση τι να δίνει, αμφιβάλλω για την πληροφορία καθοτι έστειλα μήνυμα και ηταν αρνητικός στο ενεργητικόΠάντως δεν περίμενα καθόλου να δίνει στο κρεβάτι ο Θέμης νόμιζα ήταν καθαρά παθητικοςόχι ότι με χαλάει απέκτησε ενδιαφέρον έχω να πω
Εγώ πάντως βλέποντας την κωλαρα του και της καυλοφωτογραφιες του γενικά από τις αγγελίες άνετα πήγαινα μαζί του, αλλά είναι ακριβώς ο ατιμος απ'οτι διαβάζω εδώ μέσα.παρεπιπτόντως πολύ καύλα η sensual janeΠως έχει τέτοια κωλάρα αυτή η πουστάρα, ρε τύποι;
Πως γένεν αυτό;![]()
κι εσενα αν μπορεις να χυσω τον πατο τουΣτείλε Dm
Μαζί σου αν και έτσι είχε πει ένας αδερφός εδώ αμα θυμάμαι. Μπορεί να τον έχουμε παρεξηγήσει και να είναι μαχητής το παιδί και να γαμαει πάρα τον πόνο ποιος ξέρειΑυτος γραψαν οτι εχει φίμωση τι να δίνει, αμφιβάλλω για την πληροφορία καθοτι έστειλα μήνυμα και ηταν αρνητικός στο ενεργητικό

Τί κωλομουνο είναι αυτό
χυνω με την κωλαρα κ την σουφρα του Κανελου...

Έχετε και άλλα?
Ετσι ρε! Κωλαρά ο μαλακας δεν φτάνει το καυλι σου μέχρι τα αρχιδια να το βάλεις με το ποσό μεγάλη είναι μπράβο που το μοιράστηκες

Τώρα το μόνο που μένει είναι μερικές dickpic να τελειώσει το debate που έχουμε όλοι με το καυλί του να μας φύγει και η απορία

Εντελώς! Χθες είδα την απάντησή σου.Τυχαία είπες για τον Ερντογάν;