Γαμάτε το νήμα πράγματικα.Εδω δεν κάνουμε φιλοσοφικές συζητήσεις.Για όνομα τουθεουΦυσικά, οι λέξεις είναι σχεδόν ταυτόσημες.
Αξιο-πρέπεια. Αξιος και πρέπεια.
Πρέπεια είναι αυτό που φαίνεται. Πρέπω σημαίνει φαίνομαι.
Αξιοπρεπής είναι αυτός που φαίνεται άξιος.
Όχι αυτός που είναι άξιος κατουσίαν.
Αν βάζανε τις ζωές μας όλες στο μεγενθυντικό φακό ποιός είναι άξιος, όλοι θα αποτυγχάναμε.
Κάποιοι όμως προσποιούνται με επιτυχία και λέγονται αξιοπρεπείς.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέμης Κανέλλος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Maikos94
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 244
- Εμφανίσεις 87K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 510
- Πόντοι
- 21
Μας ζαλισατε τον έρωτα με πιπες, για αλλον λογο ειναι το νήμα... το προφίλ του ειναι πεσμένο όντως
ΤΙΜΩΡΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.606
- Πόντοι
- 736
Επειδή διακρίνω πως εμμένετε στην πλάνη σας θα μπω στη βάσανο να σας εξηγήσω τη διαφορά.
Διακρίνω σημαίνει : Αντιλαμβάνομαι τη διαφορά που χωρίζει κάποιον ή κάτι από κάποιον ή από κάτι άλλο, το-τον αναγνωρίζω ως διαφορετικό, δεν το-τον συγχέω με κάποιον ή με κάτι άλλο, εν ολίγοις: Ξεχωρίζω.
Χρησιμοποιείται δε όχι για την όψη - σχήμα, αλλά για κάποια ιδιότητα - γνώρισμα -κατάσταση που έχει - βρίσκεται κάποιος ή κάτι και χρησιμοποιείται κατά κόρον για πράγματα που αντιλαμβάνομαστε δια μέσου και των πέντε αισθήσεών μας, τα οποία είναι τόσο ξεχωριστά ή ξεκάθαρα, ώστε να τα αναγνωρίζουμε ανάμεσα σε άλλους ή σε άλλα:
Όραση : Τον διέκρινα από μακριά να έρχεται χάρις στο ύψος του . Καθώς πλησιάζει στο λιμάνι αρχίζει να διακρίνεται ότι το καράβι που έρχεται είναι το τάδε.
Γεύση: Διακρίνω ότι το λευκό είναι καλύτερο κρασί από το κόκκινο.
Όσφρηση: Το άρωμα αυτό - η μυρωδιά αυτή, είναι τόσο διακριτικό--ή ώστε θα το ξεχώριζα ανάμεσα σε δεκάδες άλλα-ες.
Αφή: Είναι πολύ εύκολο να διακρίνεις το ζεστό από το κρύο.
Ακοή: Ένα εκπαιδευμένο αυτί, ξεχωρίζει τον ήχο του μαντολίνου από της κιθάρας.
Επίσης χρησιμοποιείται για κάποιες καταστάσεις που κάτι χωρίς να είναι έντονο γίνεται γίνεται αντιληπτό διαμέσου της γενικής παρατήρησης της συμπεριφοράς ενός ατόμου: Διέκρινα μια ειρωνεία στα λόγια του - μια θλίψη στο βλέμμα του. Στη συμπεριφορά του διακρίνεις μια εμπάθεια.
Τέλος χρησιμοποιείται για κάποιο ξεκάθαρα αποδεδειγμένο στοιχείο χαρακτήρα: Τον -την διακρίνει η ειλικρίνεια / η γενναιότητα κλπ.
Το φαίνεται, αντιθέτως με το διακρίνεται, αφορά όψη - σχήμα, και όχι κάποια ιδιότητα γνώρισμα ή κατάσταση που έχει κάποιος ή κάτι και, έχει τις εξής σημασίες:
Γίνομαι ορατός, φανερώνομαι, διακρίνομαι ΩΣ ΟΨΗ - ΣΧΗΜΑ: Στο βάθος φαίνεται ένα καράβι.
Εμφανίζομαι - παρουσιάζομαι: Άφαντος έχεις γίνει. Που ήσουν;
Εκδηλώνομαι - παρέχω ενδείξεις: Τώρα που εκδηλώθηκε πλήρως η ασθένεια φάνηκε πόσο επικίνδυνη είναι.
Επίσης το φαίνομαι χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει :
Κάτι που δεν είναι καθαρά διακριτό (όπως αντιθέτως υποδηλώνει το "διακρίνομαι"), αλλά αφήνει-δημιουργεί γενικευμένη εντύπωση-αίσθηση: Πως σου φάνηκε το ταξίδι; Φοβάμαι ότι θα καταλάβει ότι του λέω ψέματα. Μου φάνηκε ότι άκουσα κάποιον να φωνάζει.
Κάτι που εικάζεται ή πιθανολογείται (και όχι κάτι βέβαιο όπως στην περίπτωση του "διακρίνομαι") : Φαίνεται να το πάει για βροχή. Φαίνεται πως την πατήσαμε την μπανανόφλουδα.
Κάτι που νιώθουμε γενικευμένα χωρίς να το προσδιορίζουμε ακριβώς: Αυτή η μέρα μου φάνηκε ατελείωτη.
Οι προθέσεις τι είναι ρε μπάρμπα;Πάμε πάλι:
Μας επισημάνατε πριν πως το πρέπω σημαίνει φαίνομαι - γίνομαι ορατός και συνεπώς οι σύνθετες λέξεις που σχηματίζονται με την συμμετοχή του έχουν αυτή την σημασία.
Συνεπώς κατά τα γραφόμενά σας, Δουλοπρεπής είναι αυτός που φαίνεται-γίνεται ορατός ως δούλος και γυναικοπρεπής αυτός που φαίνεται - γίνεται ορατός ως γυναίκα.
Δουλοπρεπής όμως δεν είναι αυτός που ΕΧΕΙ ΟΨΗ - ΦΑΙΝΕΤΑΙ - ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ως δούλος, αλλά αυτός που συμπεριφέρεται ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ σε δούλο.
Όσο για το "γυναικοπρεπής" ή "Θηλυπρεπής" δεν είναι το άτομο που ΕΧΕΙ ΟΨΗ - ΦΑΙΝΕΤΑΙ - ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ως θήλυ, αλλά αυτό που συμπεριφέρεται ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ σε θήλυ.
Άλλωστε και εσείς παραπάνω το ίδιο γράψατε με άλλη διατύπωση.![]()
Για κάνε μας μια ανάλυση και γιαυτό να μαθαίνουμε.

ΤΙΜΩΡΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.606
- Πόντοι
- 736
Άσε μας ρε πισωγλέντη που σου γαμάμε και το πουστρονήμα.Γαμάτε το νήμα πράγματικα.Εδω δεν κάνουμε φιλοσοφικές συζητήσεις.Για όνομα τουθεου
Εσύ μας γαμάς ολόκληρο το site.
Εδώ είναι site για άντρες που γαμάνε πουτάνες.
Μαζεύεστε όλα τα πουστράκια και κωλοτρίβεστε.
Ουστ
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.514
- Πόντοι
- 33.405
Οι προθέσεις τι είναι ρε μπάρμπα;
Για κάνε μας μια ανάλυση και γιαυτό να μαθαίνουμε.![]()
Δεδομένου ότι εκείνη την στιγμή η συζήτηση κυλούσε γύρω από τα Δουλοπρεπής, Γυναικοπρεπής, θεώρησα πρόδηλες τις σύνθετες λέξεις και δεν τις ανέφερα. Και εφόσον διέπραξα το τραγικό λάθος να μην τις αναφέρω, θεωρώ την ανάρτησή σας εις την οποίαν με εγκαλείτε δικαιολογημένη.
Κατά τα άλλα αναμένω να μας διαφωτίσετε περί της ταυτοσημίας του Διακρίνω με το Φαίνεται.

ΤΙΜΩΡΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.606
- Πόντοι
- 736
Ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι μαλακία είπεςΔεδομένου ότι εκείνη την στιγμή η συζήτηση κυλούσε γύρω από τα Δουλοπρεπής, Γυναικοπρεπής, θεώρησα πρόδηλες τις σύνθετες λέξεις και δεν τις ανέφερα. Και εφόσον διέπραξα το τραγικό λάθος να μην τις αναφέρω, θεωρώ την ανάρτησή σας εις την οποίαν με εγκαλείτε δικαιολογημένη.
Κατά τα άλλα αναμένω να μας διαφωτίσετε περί της ταυτοσημίας του Διακρίνω με το Φαίνεται.![]()

The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.514
- Πόντοι
- 33.405
Σπαμαρετε και πεφτουν οι μετοχες του Θεμιστοκλεους.Μπορει να εχετε ποινικες κυρωσεις αν λαβει τα μετρα του για δυσφημιση προϊοντος etc![]()
Μου έστειλε π.μ. ο Θέμης και μου έγραψε πως όταν διάβασε το σεντόνι μου, τον έπιασε μια φούντωση και η κωλότρυπά του έκανε πίου-πίου. Εν ολίγοις θέλει να συναντηθούμε για να του σκίσω τη σούφρα αναλύοντας την μεσότητα κατά τον Αριστοτέλη.
Άβυσσος ο κώλος του πούστη.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 24.366
- Πόντοι
- 6.256
Mηπως ειχε ασφαιραΜου έστειλε π.μ. ο Θέμης και μου έγραψε πως όταν διάβασε το σεντόνι μου, τον έπιασε μια φούντωση και η κωλότρυπά του έκανε πίου-πίου. Εν ολίγοις θέλει να συναντηθούμε για να του σκίσω τη σούφρα αναλύοντας την μεσότητα κατά τον Αριστοτέλη.
Άβυσσος ο κώλος του πούστη.![]()

aidiogliftis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 5.328
- Πόντοι
- 1.056
Άγιε, έχετε κατά νου ότι εάν έρθετε εις παρα φύσιν ερωτική επαφή μετα του κύριου Κανελλου, αυτομάτως θα ανήκετε εις την μεγάλη δεξαμενή ανδρών που φέρουν τον τίτλο "κωλομπαρας", η οποία τυγχάνει να αντιπροσωπεύεται από πλείστα όσα ατομα εις το παρόν διαδικτυακό φόρουμ.Μου έστειλε π.μ. ο Θέμης και μου έγραψε πως όταν διάβασε το σεντόνι μου, τον έπιασε μια φούντωση και η κωλότρυπά του έκανε πίου-πίου. Εν ολίγοις θέλει να συναντηθούμε για να του σκίσω τη σούφρα αναλύοντας την μεσότητα κατά τον Αριστοτέλη.
Αν παρά ταύτα δεν σας ενοχλεί ο άνωθεν τίτλος, σας εύχομαι να κάμετε το όνειρο σας πραγματικότητα και να θωπευσετε τα καπουλια και τον πρωκτό του θηλυπρεπή νεαρού.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.514
- Πόντοι
- 33.405
Άγιε, έχετε κατά νου ότι εάν έρθετε εις παρα φύσιν ερωτική επαφή μετα του κύριου Κανελλου, αυτομάτως θα ανήκετε εις την μεγάλη δεξαμενή ανδρών που φέρουν τον τίτλο "κωλομπαρας", η οποία τυγχάνει να αντιπροσωπεύεται από πλείστα όσα ατομα εις το παρόν διαδικτυακό φόρουμ.
Αν παρά ταύτα δεν σας ενοχλεί ο άνωθεν τίτλος, σας εύχομαι να κάμετε το όνειρο σας πραγματικότητα και να θωπευσετε τα καπουλια και τον πρωκτό του θηλυπρεπή νεαρού.
Μητε να μου τον δει η βρωμόπουστα.
aidiogliftis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 5.328
- Πόντοι
- 1.056
Μα στην άνωθεν ανάρτηση σας δεν αναφέρεστε σε άρνηση σας προς την πρόταση του να του κάμετε το κωλοτρυπίδι πιου πιου μετά της απαγγελίας ενός εκ των κλασικών...Μητε να μου τον δει η βρωμόπουστα.![]()
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 76.774
- Πόντοι
- 12.756
παιδια μην σπαμμαρετε ΠΑΛΙ

The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.514
- Πόντοι
- 33.405
Μα στην άνωθεν ανάρτηση σας δεν αναφέρεστε σε άρνηση σας προς την πρόταση του να του κάμετε το κωλοτρυπίδι πιου πιου μετά της απαγγελίας ενός εκ των κλασικών...
Έγραψα ότι δέχτηκα π. μ.
Δεν έγραψα ότι αποδέχτηκα την πρόσκληση.
Ούτε καν απάντησα στο π.μ.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.199
- Πόντοι
- 15.446
Εμ κι εσύ έπρεπε να βάλεις το άβαταρ με τον Πατερούλη που είχε ξεκάθαρες θέσειςΈγραψα ότι δέχτηκα π. μ.
Δεν έγραψα ότι αποδέχτηκα την πρόσκληση.
Ούτε καν απάντησα στο π.μ.![]()
επί του θέματος

The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.514
- Πόντοι
- 33.405
Εμ κι εσύ έπρεπε να βάλεις το άβαταρ με τον Πατερούλη που είχε ξεκάθαρες θέσεις
επί του θέματος![]()
Όταν αλλάζω άβαταρ μπερδεύεται ο Τομαχώκης. Είχε βέβαια εδώ και καιρό πρόβλημα όρασης, αλλά τώρα έχει αρχίσει να τα χάνει κιόλας.

guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 4.660
- Πόντοι
- 456
Εσείς σε θέμα "Θέμης Κανέλλος" τι δουλειά έχετε; Ξύνεται η κρυφοπουστοτρυπούλα σας;Άσε μας ρε πισωγλέντη που σου γαμάμε και το πουστρονήμα.
Εσύ μας γαμάς ολόκληρο το site.
Εδώ είναι site για άντρες που γαμάνε πουτάνες.
Μαζεύεστε όλα τα πουστράκια και κωλοτρίβεστε.
Ουστ
Καταχθόνιος εκδικητής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 1.153
- Πόντοι
- 206
πες ποιο μελος ειναι ,θελουμε να τον χαρχαλεψουμε λιγο.Μου έστειλε π.μ. ο Θέμης και μου έγραψε πως όταν διάβασε το σεντόνι μου, τον έπιασε μια φούντωση και η κωλότρυπά του έκανε πίου-πίου. Εν ολίγοις θέλει να συναντηθούμε για να του σκίσω τη σούφρα αναλύοντας την μεσότητα κατά τον Αριστοτέλη.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.514
- Πόντοι
- 33.405
πες ποιο μελος ειναι ,θελουμε να τον χαρχαλεψουμε λιγο.
Έχει κάμει ανάρτηση λίγο παραπάνω, κύριε.
Αν διαβάσετε προσεκτικά, θα το βρείτε χωρίς τη συμβολή μου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 4K