Επ τι ειναι αυτο κωλοσφυριχτρα??
Εσυ ο νδ ο πατριωτης του τριπτυχου πατρις ΘΡΗΣΚΕΙΑ οικογενεια και δεν νηστευεις?
Τι παει να πει δεν νηστευεις εσυ ο νδ ο θρησκευομενος?
Δεν εισαι ουτε νδ ουτε δεξιος ουτε πολιτικοποιημενος.
Ενα γαμιολακι εισαι που σου αρεσουν να σε γαμανε οι αριστεροι.
Της πουτανας θα γινει εδω μεσα την Μ Εβδομαδα , ο Αντισθενης εχει χωσει εξτρα σερβερ για να κρατηθει το σαιτ ενεργο και να μην εχουμε τα παλιά ζητηματα !!!
Παρακαλειστε να μην μπαινετε με ολους τους κλωνους σας μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση
Από το forum του Bou δεν θα απέχουμε ποτέ. Δεν αποτελεί αμαρτία να μοιράζεσαι απόψεις. Τουλάχιστον εγώ έτσι το χρησιμοποιώ, και οι περισσότεροι νομίζω.
Χριστιανός Μπουρδελιάρης δεν είναι αίρεση. Είναι αυτοαναιρούμενο ανέκδοτο, όπως Ινδουιστής που τρώει αγελάδες και Ισλαμιστής που απολαμβάνει ψητό γουρουνόπουλο πίνοντας κρασί. Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι πως πιστεύεις στην Ορθόδοξη θρησκεία, και ταυτόχρονα να κάνεις πράξεις οι οποίες σε στέλνουν στην Κόλαση, σύμφωνα με τον θεόπνευστο Απόστολο
Τύπε μου, όσο και να χτυπιέσαι με το αντιχριστιανικό σου κήρυγμα παραβλέπεις την κάρτα υπερατού της θρησκείας μας.
Μετά την κραιπάλη με πουτάνες, ξύδια και τσιτσί βαράς μια ειλικρινή μετάνοια και έρχεσαι στα ίσια σου.
Εάν κάτι είναι κακό για μία εβδομάδα, τότε θα είναι κακό και για όλο τον υπόλοιπο χρόνο.
Ότι έκανα τις προηγούμενες 51 εβδομάδες τα κάνω και τη Μεγάλη. Και κρέας θα φάω και τσόντα θα δω και sex θα κάνω χωρίς την παραμικρή ενοχή των υποκριτών.
Θυμάμαι παλιά που πηγαίναμε εκκλησία και κατά την έξοδο του επιτάφιο πηγαίναμε κοντά στην πόρτα για ν αχουφτωσουμε την ώρα που έβγαινα εγώ τα babes . Μετά μια μαλακιά γρήγορη και έξω για ούζα.
Τύπε μου, όσο και να χτυπιέσαι με το αντιχριστιανικό σου κήρυγμα παραβλέπεις την κάρτα υπερατού της θρησκείας μας.
Μετά την κραιπάλη με πουτάνες, ξύδια και τσιτσί βαράς μια ειλικρινή μετάνοια και έρχεσαι στα ίσια σου.
Πάντως το σημαντικό θέμα δεν είναι αν ένας χριστιανός "αμαρτάνει" αλλά, όσον αφορά το σεξ τουλάχιστον, το τί θεωρεί αμαρτία ο χριστιανισμός και οι θρησκείες γενικότερα. Αυτή η ενοχική αντιμετώπιση της ευχαρίστησης
Πάντως το σημαντικό θέμα δεν είναι αν ένας χριστιανός "αμαρτάνει" αλλά, όσον αφορά το σεξ τουλάχιστον, το τί θεωρεί αμαρτία ο χριστιανισμός και οι θρησκείες γενικότερα. Αυτή η ενοχική αντιμετώπιση της ευχαρίστησης