Νέα

Τεστοστερόνη και μπουρδέλα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Γειά σου Plasma!
Respect man.

Παρόλα αυτά ..

Δεν κάνουν τέτοια παραφυση πράγματα, τα λαϊκά στρώματα...
:D::grin::cheesy:
το να καταπιεί δύο κάψουλες τη μέρα κάποιος είναι τόσο παρά φύση? καλά που θα πας και συ θα στρώσεις! :grin::angel:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Δεν το'χω ούτε αυτό!!
Με το ζόρι 4 ώρες να κοιμηθώ το βράδυ, κι αν..:(
κοίτα και γω κάποιες φορές έχω θέμα με τον ύπνο, αλλά με συγχωρείς κιόλας κάτω από 6 ώρες ύπνος θα σου δημιουργήσει πολλαπλά θέματα, θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις, μην το αμελείς.

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.351
Πόντοι
216
Ρε παιδί έλεος ! Δεν τον λυπάσαι τον μαυρούλη ; Έχει ρέψει από την πολύ μαλακία ! Το πρόσωπο του τα λέει όλα. Άστον επιτέλους να ξεκουρασθεί ! :crazy:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
θέλει άσκηση, καλή διατροφή, γενικά το λίπος μειώνει την τεστοστερόνη, αλλά αν θες καλά αποτελέσματα...tribulus. Μην μπλέξεις με ενέσιμα πράγματα. Αλλά αν θες να το απογειωσεις εντελώς...tribulus+ όταν πας μπουρδελότσαρκα 1/2 tandalafil της heremco και όσον αφορά τα μπουρδέλα θα σου λένε "καλημέρα" και η απάντηση θα ναι "θα σου σκίσω τον κώλο" Μέσα σ' ένα διήμερο θα γαμας 6 φορές! θες κι άλλο? 2 μέρες off και repeat...
Τριβολι χυμα απο μπαχαραδικο της γειτονιας δεν μου κλασε μια που πινα τσαγακι για καμια δεκαρια μερες.Απωλεια λιπους και σπλαχνικου λιπους με αυστηρη διατροφη και ασκηση (ελλειματικη αεροβια κυριως) σε βαθος μηνων εκανε κατι.Μιλαω με αποτελεσματα εργαστηριου πριν και μετα.

Ευκαιρια τωρα που πιανουν τα κρυα για στιβο-κολυμβητηριο οσοι θελουν να καψουν πατσαδες και να μπουσταρουν τεστο,με προσοχη παντα για πνευμονιες και κρυωματα.Καιει αβερτα ο οργανισμος στο ψωλοκρυο και νιωθεις και λιγο Βικινγκ.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Τριβολι χυμα απο μπαχαραδικο της γειτονιας δεν μου κλασε μια που πινα τσαγακι για καμια δεκαρια μερες.Απωλεια λιπους και σπλαχνικου λιπους με αυστηρη διατροφη και ασκηση (ελλειματικη αεροβια κυριως) σε βαθος μηνων εκανε κατι.Μιλαω με αποτελεσματα εργαστηριου πριν και μετα.

Ευκαιρια τωρα που πιανουν τα κρυα για στιβο-κολυμβητηριο οσοι θελουν να καψουν πατσαδες και να μπουσταρουν τεστο,με προσοχη παντα για πνευμονιες και κρυωματα.Καιει αβερτα ο οργανισμος στο ψωλοκρυο και νιωθεις και λιγο Βικινγκ.
μόλις μπαίνω για κρύο μπάνιο μπρο! ναι έχεις κάποιο δίκιο, το τριβόλι για να φτουρησει θέλει νορμάλ βάρος και πάλι δεν κάνει θαύματα, έχεις απλά boost

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
546
Πόντοι
81
αλλά με συγχωρείς κιόλας κάτω από 6 ώρες ύπνος θα σου δημιουργήσει πολλαπλά θέματα, θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις, μην το αμελείς.
Ναι ε; Ωχ, μη μου λες τέτοια!
Νομίζω ότι είμαι εξαρτημένη από το ιντερνετ.
Μπορεί να κάθομαι μέχρι τις 3 π.χ. το βράδυ, να κοιτάω προφίλ, τσοντοβιντεάκια και άλλα άσχετα με σεξουαλικά, και μετά να πρέπει να σηκωθώ 6.30-7 για δουλειά..
Ακόμα και το ΣΚ που δεν έχω δουλειά, ξυπνάω νωρίς και έρχομαι στο ιντερνετ.
Τελοσπάντων, είμαι off topic, μην του το "χαλάω" κι άλλο του φίλου που άνοιξε το θέμα..

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
μόλις μπαίνω για κρύο μπάνιο μπρο! ναι έχεις κάποιο δίκιο, το τριβόλι για να φτουρησει θέλει νορμάλ βάρος και πάλι δεν κάνει θαύματα, έχεις απλά boost
Καλο το κρυο μπανιο αλλα θελει αντερα οχι αστεια, γλιτωνεις και θερμοσιφωνα.Εγω το παω προς το τελος απο καυτο στο κρυο για πολυ λιγο.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Λαθος ποστ εκανες κουοτ τυπε.

Εχεις να πεις κατι απο προσωπικη εμπειρια σου με trt παρολαυτα ή απλα κραζεις συμπληρωματα στο ετσι?

Η trt ειναι για χαμηλη τεστο εως πολυ χαμηλη,τα συμπληρωματα ειναι για την ακονισεις αμα εχεις ηδη αρκετα καλη και θες να την χιλιασεις πχ.

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Ναι ε; Ωχ, μη μου λες τέτοια!
Νομίζω ότι είμαι εξαρτημένη από το ιντερνετ.
Μπορεί να κάθομαι μέχρι τις 3 π.χ. το βράδυ, να κοιτάω προφίλ, τσοντοβιντεάκια και άλλα άσχετα με σεξουαλικά, και μετά να πρέπει να σηκωθώ 6.30-7 για δουλειά..
Ακόμα και το ΣΚ που δεν έχω δουλειά, ξυπνάω νωρίς και έρχομαι στο ιντερνετ.
Τελοσπάντων, είμαι off topic, μην του το "χαλάω" κι άλλο του φίλου που άνοιξε το θέμα..
σε νοιώθω, κάνε κάτι τουλάχιστον να κερδίσεις μια ώρα επιπλέον τις καθημερινές και προσπάθησε για ένα γενναίο refill μέσα στο σ/κ

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Καλο το κρυο μπανιο αλλα θελει αντερα οχι αστεια, γλιτωνεις και θερμοσιφωνα.Εγω το παω προς το τελος απο καυτο στο κρυο για πολυ λιγο.
ξεκινάς ζεστό, κρύο (παθαίνεις σαν heart attack) ζεστό και καταλήγεις πάντα με κρύο. Αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει του έχω και τιπ: όταν αλλάξετε σε ΚΡΥΟ κρατήστε κάπως την ανάσα σας, ξεκινήστε από την πλάτη και ανεβείτε κεφάλι. Όταν κρατάς ανάσα επιβραδύνεις τους καρδιακούς χτύπους, θα δείτε ότι είναι σα να κάνετε cheat όταν πέφτει πάνω σας κρύο νερό

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
158
Πόντοι
1
αυτος ειναι ουρολογος κ δινει ενεσεις. η γιατρος μου ειναι δερματολογος με εξειδικευση στη λειτουργικη ιατρικη κ δινει μονο βιομημητικες ορμονες. ειναι φυτικες ουσιες . τετοστερονη που εχω ειναι τζελ που τριβεις τον ωμο κ ειναι απο σογια.

PaRty AniMaL

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
35.505
Πόντοι
8.346
αυτος ειναι ουρολογος κ δινει ενεσεις. η γιατρος μου ειναι δερματολογος με εξειδικευση στη λειτουργικη ιατρικη κ δινει μονο βιομημητικες ορμονες. ειναι φυτικες ουσιες . τετοστερονη που εχω ειναι τζελ που τριβεις τον ωμο κ ειναι απο σογια.
Η χρήση εξωγενής τεστοστερόνης (βλέπε ενέσιμη μορφή ή τζελ, κρέμα) θέλει προσοχή γιατί πρώτον καταστέλλει την παραγωγή ενδογενούς τεστοστερόνης (σταματάει ο οργανισμός σου να παράγει τεστοστερόνη δηλαδή) και δεύτερον μπορεί να βλάψει το σπέρμα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
κοίτα και γω κάποιες φορές έχω θέμα με τον ύπνο, αλλά με συγχωρείς κιόλας κάτω από 6 ώρες ύπνος θα σου δημιουργήσει πολλαπλά θέματα, θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις, μην το αμελείς.
Όντως, μειώνει το προσδόκιμο ζωής...:undecided-old:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
ξεκινάς ζεστό, κρύο (παθαίνει μόνο heart attack) ζεστό και καταλήγεις πάντα με κρύο. Αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει του έχω και τιπ: όταν αλλάξετε σε ΚΡΥΟ κρατήστε κάπως την ανάσα σας, ξεκινήστε από την πλάτη και ανεβείτε κεφάλι. Όταν κρατάς ανάσα επιβραδύνεις τους καρδιακός χτύπους, θα δείτε ότι είναι σα να κάνετε cheat όταν πέφτει πάνω σας κρύο νερο
Ζεστο για αρχη,οχι καυτο οπως μαρεσει να κανω.Μετα χλυαρο για καμποση ωρα να συνηθισω και απο κει παω στο κρυο αργα ή ξαφνικα αμα εχω ορεξη αλλες φορες δε νιωθω καν οπως λες και ειναι καυλα αλλες ομως με πιανει αισθημα ανακοπης και σταματαω αμεσως,παιζει ρολο αν εχει προηγηθει ασκηση και ποσο σκληρη.

Το να μπαινεις σε κρυο ετσι χυμα ειναι εντελως δυσαρεστο αλλα και μια πολυ καλη ασκηση αυτοαμυνας ψυχολογικα.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom