Νέα

Τεστοστερόνη και μπουρδέλα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.826
Πόντοι
2.886
Xηλικο Μαγνήσιο, Β6, Sedar ( της doctors formulas) και Melatonin. Κοιμάσαι σαν πουλακι.
Μελατονίνη δεν πρέπει να πάρει κάποιος πάνω από 7 ημέρες
διότι αναστέλλεται η παραγωγή της Μελατονίνης από τον οργανισμό του

Καλύτερα να παίρνει το πρωί τρυπτοφάνη , που είναι αμινοξύ
από το οποίο συντίθεται η Μελατονίνη, αλλά και η Σεροτονίνη

24.jpg

Μόνο το πρωί, για να μην υπάρχει παρενέργεια υπερδιέγερση
από την σύνθεση σεροτονίνης

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
546
Πόντοι
81
Μετα το βραδυνό, πήγαινε μια βόλτα με τα πόδια. Βάλε χρονόμετρο 30min. Μόλις χτυπήσει γυρνά πίσω. Θα εχεις συνολικα 4-5 km σε 1h.

Πίστεψέ με, το βράδυ θα κάνεις ένα ύπνο βαθύ και θα σηκωθείς ξεκούραστη.
Το βράδυ περπάτημα; :O
Φοβάμαι κι εδώ στην Αθήνα, δεν ξέρεις τί κυκλοφορεί..
Πάντως, βαθύ ύπνο κάνω και αμέσως όταν πέφτω (εννοώ, δε στριφογυρίζω στο κρεβάτι μου για πολύ).
Είναι αυτό που είπα πιστεύω, η εξάρτησή μου από το ιντερνετ. Μάλλον πρέπει να ανοίξω άλλο νήμα γι'αυτό, να δω πώς το αντιμετωπίζουν άλλοι (αν είναι στην ίδια θέση με μένα).
Φαντάζομαι είναι και αποτέλεσμα μοναξιάς, το ότι κάθομαι τόσες ώρες στο διαδίκτυο.

Πάντως περπάτημα, κοίτα να δεις, κάνω περίπου ένα στάνταρ 35-40 λεπτά τις καθημερινές (όχι συναπτά λεπτά) από και προς τη δουλειά μου.
Αλλά ναι, θα 'πρεπε να περπατάω περισσότερο. Βαριέμαι γαμώτο να περπατάω χωρίς να πηγαίνω κάπου συγκεκριμένα..

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
667
Πόντοι
96
Τεστοστερόνη θέλει πολλές θυσίες για να διατηρηθεί σε καλά επίπεδα ειδικά όταν η ηλικία περνάει
Πχ ένας 18αρης ότι και να κάνει η Τεστοστερόνη του είναι σε υπερυψηλα επίπεδα
Το πρόβλημα ξεκινάει από τα 40 και εκεί θέλει θυσία για να διατηρηθεί η να μη χαθεί
Αρχικά θέλει καλό ύπνο 11 κρεβάτι 7 εγερτήριο
Δεύτερον θέλει χαμηλό δείκτη μάζας σώματος
3ον γυμναστική και όχι μόνο βάρη αλλά αντοχής τόνωση καρδιαναπνευστικου αερόβια
4ον εξετάσεις ορμονικές αν λειτουργούν σωστά οι ορμόνες
5ον σάκχαρο χοληστερίνη οι δύο εχθροί της Τεστοστερόνη τα οποία συμβάλουν στη παχυσαρκία
6ον ψυχική υγεία,μακριά από ψυχοφαρμακα ηρεμιστικά ναρκωτικά κλπ
7ον τσιγάρο αλκοόλ και διατροφή
επισησ παθησεις στο θυροειδη π.χ υπο, υπερθυροειδιδμος μπορουν να προκαλεσουν προβληματα στον υπνο, διαθεση λιμπιντο , στυση και ενεργεια οπωσ και υψηλη προλακτινη και shbg οποτε ενασ καλοσ ενδοκρινολογοσ ειναι απαραιτητος για ολους...

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
667
Πόντοι
96
Το βράδυ περπάτημα; :O
Φοβάμαι κι εδώ στην Αθήνα, δεν ξέρεις τί κυκλοφορεί..
Πάντως, βαθύ ύπνο κάνω και αμέσως όταν πέφτω (εννοώ, δε στριφογυρίζω στο κρεβάτι μου για πολύ).
Είναι αυτό που είπα πιστεύω, η εξάρτησή μου από το ιντερνετ. Μάλλον πρέπει να ανοίξω άλλο νήμα γι'αυτό, να δω πώς το αντιμετωπίζουν άλλοι (αν είναι στην ίδια θέση με μένα).
Φαντάζομαι είναι και αποτέλεσμα μοναξιάς, το ότι κάθομαι τόσες ώρες στο διαδίκτυο.

Πάντως περπάτημα, κοίτα να δεις, κάνω περίπου ένα στάνταρ 35-40 λεπτά τις καθημερινές (όχι συναπτά λεπτά) από και προς τη δουλειά μου.
Αλλά ναι, θα 'πρεπε να περπατάω περισσότερο. Βαριέμαι γαμώτο να περπατάω χωρίς να πηγαίνω κάπου συγκεκριμένα..

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
546
Πόντοι
81
Ok, ευχαριστώ, θα το μελετήσω.
Αν και από μια γρήγορη ματιά, δε μου πολυάρεσαν οι λύσεις που δίνει.
(αντικαταθλιπτικά παίρνω πάντως, δεν ξέρω τί άλλα φάρμακα θα μπορούσα να πάρω που λέει, αλλά δε θα ήθελα να φορτώνω κι άλλο τον οργανισμό μου με τέτοια)

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
667
Πόντοι
96
Ok, ευχαριστώ, θα το μελετήσω.
Αν και από μια γρήγορη ματιά, δε μου πολυάρεσαν οι λύσεις που δίνει.
(αντικαταθλιπτικά παίρνω πάντως, δεν ξέρω τί άλλα φάρμακα θα μπορούσα να πάρω που λέει, αλλά δε θα ήθελα να φορτώνω κι άλλο τον οργανισμό μου με τέτοια)

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
667
Πόντοι
96
Xηλικο Μαγνήσιο, B3, Β6, Sedar ( της doctors formulas) και Melatonin. Κοιμάσαι σαν πουλακι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλά μου λένε λοιπόν ότι κάποια φάρμακα, ίσως με εμποδίζουν από το να έχω τα αποτελέσματα που θέλω με την προπόνηση.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.117
Πόντοι
16.235
Εξηγώ:
Οι άντρες μεταβ τα 40 παράγουν σχεδόν τη μισή τεστοστερόνικη από ότι στα 20.
Το αποτέλεσμα, παχαινουν.
Κάποιοι κάνουν θεραπεία TRT για λόγους υγείας.
Η γράμμωση είναι side effect.
Σε βοηθάει να πας από 15% λίπος στο 10% π.χ.
Προϋπόθεση είναι να έχεις χαμηλό ποσοστό λίπους ήδη..
Eνας παράγων που συμβάλει καίρια στην μείωση τεστοστερόνης είναι η καθιστική ζωή ,η έλλειψη κίνησης και η σαβουροφαγια ολημερίς και καθημερινά που είναι στο πρόγραμμα λόγω αυξημένου βιοτικού επιπέδου και αστικού τρόπου ζωής ( όταν είσαι γύρω από γυραδικα βαριέσαι ακομαι και ένα τοστ να κάνεις).
Αυτό συνήθως πιάνει όσους είναι άνω των τριάντα και με πιο υψηλό εισόδημα .
Μια παραδοσιακή μπουρδελοτσαρκα με τα πόδια ακόμα και χωρίς παρέα βοηθάει πιο πολύ από ένα σκεύασμα σε χάπι διότι αυξάνει την κίνηση και ανεβαίνει το ηθικό και το ανήθικο με το θέαμα .( Αν εξαιρέσουμε διαφορά φρικια και λάθρο που κυκλοφορούν εκεί και φυσικά την μυρωδιά κατουρλιλας που αναδύεται από τα αμαρτωλά σοκάκια ,αναλόγως του καιρού βεβαίως).

kostasigma

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
αυτος ειναι ουρολογος κ δινει ενεσεις. η γιατρος μου ειναι δερματολογος με εξειδικευση στη λειτουργικη ιατρικη κ δινει μονο βιομημητικες ορμονες. ειναι φυτικες ουσιες . τετοστερονη που εχω ειναι τζελ που τριβεις τον ωμο κ ειναι απο σογια.
Καλησπέρα αν μπορείτε να μου δώσετε τα στοιχεία του γιατρού με ενδιαφέρει

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.442
Πόντοι
486
Τα ψυχοφάρμακα αν και συνήθως δίνουν σεξουαλικά θέματα (δεδομένη η καθυστερημένη εκσπερμάτιση) σε κάποιους ενισχύουν τη λίμπιντο-διάθεση, όσο περίεργο και αν σας ακούγεται........

Την τεστοστερόνη δεν φαίνεται να την επηρεάζουν ιδιαίτερα σε μελέτες και συνήθως επιστρέφουν τα επίπεδα στο φυσιολογικό μετά τη διακοπή.

Πάντως οι περισσότεροι ξεχνάτε το σημαντικότερο ίσως παράγοντα για να διατηρηθεί ψηλά η τέστο κυρίως μετα τα 35.....

Και αυτο είναι η κληρονομικότητα (ιδιοπάθεια όρχεων κλπ)..... Το καλό σκαρί που λένε οι παλιοί..... Εξου και βλέπεις 60αρηδες πιο μάχημους από 40αρηδες γυμναστηριακούς ή σε παρόμοια επίπεδα lifestyle....

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
54
Like
31.138
Πόντοι
13.065
όταν ξεπεράσεις τα 45-50 σίγουρα τα ποσοστά τεστο βρίσκονται σε καθοδική πορεία
μόνο μία θεραπεία TRT δεν κάνει τίποτα
καλό είναι να γίνει ένας σωστός έλεγχος αιματικός και διατροφολογικός ώστε να μπορέσει κάποιος να έχει σωστά αποτελέσματα.
μην φοβάστε την χρήση τεστο την οποία μπορεί να την συνταγογραφίσει γιατρός ορμονολόγος. (bayer testo)
Το καλύτερο θα είναι να γίνει ένα πρωτόκολλο για ορμονικό προφίλ, όχι μόνο με τεστο αλλά και με άλλα προιοντα(hgh, winstrol)
και βέβαια συμπληρωματα όπως zma, βερβερίνη για τον μεταβολισμό, σωστή διατροφή με πρωτείνη, σίγουρα ω3, ΄και καποια ακόμα

Sasuke1213

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
306
Πόντοι
21
Λοιπόν, Μύστες.
Εν συντομία...

Μπήκα στην μπουρδέλοφάση πριν 2 χρόνια. Ήμουν 46.
-Ήθελα να ανεβάσω τα επίπεδα Τεστοστερόνης του σώματος μου με φυσικό τροπο, για λόγους ευζωιας, να σταματήσει η τριχόπτωση, να γράμμωσω τελείως και κυριως
-Ηθελα να αυξήσω την συχνότητα σεξουαλικής συνεύρεσης με την γυναίκα μου.

Μουναρος μεν (σαν Αννούλα β', ίδια κοψία σωματος),
10 χρόνια μαζί δε. Παιδιά, σκυλιά δεν έχουμε...

2 στα 2.
Success!!!

Από μια φορά το μήνα, πήγαμε στο 2 φορές την εβδομάδα...καλά είναι, παίζουν και δουλειές :sunglasses:

Σταμάτησε η τριχόπτωση, γράμμωσα τελείως και απολαμβάνω και τα υπολοιπα οφελη της testo χωρίς TRT και μαλακίες.

Disclaimer:
Να διευκρινίσω ότι, Γυμνάζομαι σκληρά παράλληλα. Επουδενί δεν ειναι Πανακεια.
Θα σε βοηθήσει στα "τελευταια μετρα".
Σε καμμία περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις μόνο αυτό και να δεις αποτελέσματα στο σώμα σου.:woldman:

Ποια είναι η δική σας εμπειρία στο κομμάτι αυτό;
Καλησπέρα αγορινα! Πάντως και καλή διατροφή να έκανες + καλή γυμναστική, πρωινό ήλιο και χαμηλά επίπεδα άγχους πάλι καλή τεστοστερόνη θα είχες.. χαχα δεν χρειάζεται να γαμας και σε μπουρδελο για να έχεις όλα τα συν που ανέφερες.

Με όποιους κινδύνους έχει η συχνή συνεύρεση σε μπουρδελα,θα σου συνιστούσα μια υγιή σεξουαλικη σχέση με την γυναικα σου και αυτά που ανέφερα. Μακριά από κασκαντεριλικια.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα αγορινα! Πάντως και καλή διατροφή να έκανες + καλή γυμναστική, πρωινό ήλιο και χαμηλά επίπεδα άγχους πάλι καλή τεστοστερόνη θα είχες.. χαχα δεν χρειάζεται να γαμας και σε μπουρδελο για να έχεις όλα τα συν που ανέφερες.

Με όποιους κινδύνους έχει η συχνή συνεύρεση σε μπουρδελα,θα σου συνιστούσα μια υγιή σεξουαλικη σχέση με την γυναικα σου και αυτά που ανέφερα. Μακριά από κασκαντεριλικια.
Και τα κορίτσια τι θα κάνουν; Κλέφτες θα γίνουν;:buck2:

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010
Αυτό με την τεστοστερόνη και το γυμναστήριο δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει πραγματικά σαν single deciding factor. Θεωρώ είναι και λίγο marketing γιατί γενικά πουλάει πολύ το fitness σαν σύγχρονος τρόπος ζωής. Συσχετίζονται σίγουρα αλλά προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ μου γυμναστήριο και η τεστοστερόνη μου είναι κοντά στα υψηλά ανώτατα όρια. Διατροφή χωρίς αλκοόλ και κάπνισμα, ύπνος, καθημερινή άσκηση και συστηματική έκθεση στο κρύο είναι σίγουρα σημαντικοί παράγοντες για να την διατηρήσεις ψηλά. Για τριχόπτωση τσέκαρε γενικά και micronutrients (B12, φιλικό οξύ, μαγνήσιο, zinc κλπ.)

Θεωρώ ότι εάν έχεις φτιάξει όλα τα άλλα και ξεκινήσεις χειμερινά μπάνια (Οκτώβριο μέχρι Μάιο) με προθέρμανση καλή, διατάσεις και κολύμπι όσο αντέχεις θα δεις τεράστια διαφορά και στην διάθεσή σου και γενικά στην αντοχή σου στο κρύο. Είναι κάτι σχετικά δύσκολο που μπορεί να σε boostarei σαν ritual. Προφανώς δεν εννοούμε μια βουτιά 30 δευτερόλεπτα σε θάλασσα Μαρτίου με 15 βαθμούς θερμοκρασία νερού ούτε κολύμπι με στολή για να μην καταλαβαίνεις το νερό. Κανονικό κολύμπι με ένα κοντό μαγιό για όσο αντέχεις μέχρι να σε πιάσει τρέμουλο, με ολόκληρο το σώμα και το κεφάλι μέσα στο νερό σαν να ήσουν στην πισίνα. Το διευκρινίζω γιατί και πολύ κόσμος που κάνει cryotherapy πλέον και είναι της μόδας δεν το κάνει σωστά κάνοντας full immersion και δεν παίρνει το μέγιστο πλεονέκτημα. Το ακολουθώ σαν πρόγραμμα εδώ και χρόνια από μικρός λόγω κολύμβησης σε πισίνα, με εξαίρεση τα χρόνια που έζησα εξωτερικό. Σίγουρα με έχει βοηθήσει στο να αρρωσταίνω πολύ σπάνια και να ντύνομαι πολύ ελαφρά το χειμώνα (για παράδειγμα σε -10 εξωτερική θερμοκρασία περπάτημα έξω με παλτό, κασκόλ και πουκάμισο χωρίς φανελάκι ή άλλες στρώσεις ρούχων).

Και φυσικά συνέχισε να κάνεις εξετάσεις εφόσον είσαι mid 40's...

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom