Νέα

Τεστοστερόνη και μπουρδέλα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
για να σε πάρουμε σοβαρά θα πρέπει να βγάλεις την μαύρη πούτσα από φώτο προφίλ σου
Θα βάλω και άλλη!!!

Όσο μου το επιτρέπει ο admin, και για όσο θα βρίσκομαι εδώ μέσα θα εκφράζομαι ελεύθερα.

Ευχαριστώ.
!!!

Όχι εσένα, τον Αντισθένη!!!
Χαλάρωσε φιλαράκι...
Αλλιώς, πάμε στο X... να πλακωθουμε...
ψηφιακα.:smitten::priest::woldman:

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.294
Πόντοι
486
Θα βάλω και άλλη!!!

Όσο μου το επιτρέπει ο admin, και για όσο θα βρίσκομαι εδώ μέσα θα εκφράζομαι ελεύθερα.

Ευχαριστώ.
!!!

Όχι εσένα, τον Αντισθένη!!!
Χαλάρωσε φιλαράκι...
Αλλιώς, πάμε στο X... να πλακωθουμε...
ψηφιακα.:smitten::priest::woldman:
δεν είμαι καλός στους ψηφιακούς τσαμπουκάδες, τρώω πολλές φάπες και ΚΡΑΚ

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.294
Πόντοι
486
Έχω δυο bitcoins, μη τα βάζεις μαζί μου...:glasses:

" Πάει, το γάμησαμε το Νηματακι!!!
Από εμπειρία σου λέω ότι είναι αδύνατον να διατηρηθεί η θεματολογία ενός θέματος στο Μπου. Δεν είναι κάτι κακό, απλά πρέπει να το συνηθίσεις

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.438
Πόντοι
9.086
Κυρίως ασκούμενος με ακροβατικες τεχνικες.
Κατακόρυφα, σάλτα.
Και πολυ περπατημα. -Το περπάτημα κάνει καλό -:grin:
Επίσης, "έραψα" το στόμα μ.
Το fasting με βοηθησε πολυ. Φτάνω και τις 20 ώρες.
Κάνω post workout fasting. κ.α.
Ναι δε ξέρω αν παρακολουθείς καθόλου τα ιατρικά επιστημονικά δεδομένα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οταν γυμνάζεσαι εντατικά όπως λες το fasting...τύπου 20-4 ειδικά ή 18-6 κλπ δεν κάνει πολύ καλό τελικά...

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ναι δε ξέρω αν παρακολουθείς καθόλου τα ιατρικά επιστημονικά δεδομένα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οταν γυμνάζεσαι εντατικά όπως λες το fasting...τύπου 20-4 ειδικά ή 18-6 κλπ δεν κάνει πολύ καλό τελικά...
Θα φανεί, λίγο πριν το τέλος...:skull-and-crossbones:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Από εμπειρία σου λέω ότι είναι αδύνατον να διατηρηθεί η θεματολογία ενός θέματος στο Μπου. Δεν είναι κάτι κακό, απλά πρέπει να το συνηθίσεις
Όντως, ματαιοπονω!!!

Απλά, έχω μεγάλο δείγμα εδώ, και μπορώ να κάνω τις συμπεριφορικές μελέτες μου...:headbang2:

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
επισης μπορεις να κανεις "λειτουργικη ιατρικη" κ να παρεις βιομιμητικες ορμονες για να εχεις υψηλη τετοστερονη κ οχι μονο. θα πειρνεις και αλλες ορμονες γιατι με την παροδο της ηλικιας ολες πεφτουν. κανω εγω. θελει ομως λεφτα. δεν ειναι για το μεσο εισοδημα.
Είσαι πελάτης του γνωστού δόκτορα ;

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
667
Πόντοι
96
καλα σιγουρα βοηθαει κ η καλη διατροφη, η γυμναστικη κ το σεξ. οκ. αλλα η βιομιμητικη ορμονη θα σου δωσει την καλυτερη αυξηση.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Αρρώστια...
Θα γίνουν τα μπαλάκια σου μικρά σαν δυο ελιές.
Όπως λέει και το αμερικανικό αστείο:
-Πόσα παιδιά μπορεί να κάνει ένας Bodybuilder?
-Κανενα!!!

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
667
Πόντοι
96

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Γίνεται και έτσι με shortcut. (Word!!!)
Γίνεται και αλλιώς...
Και έτσι :zfuck:

Συνημμένα

• Screenshot_20251229-174944.png
    Screenshot_20251229-174944.png
    147 KB · Εμφανίσεις: 21

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Η τεστοστερόνη μεγαλώνοντας πέφτει ότι και αν κάνεις. Η γενική περπατημένη είναι άσκηση, υγιεινή διατροφή, έλεγχος σωματικού βάρους, καλός ύπνος. Επειδή όλα αυτά του μέσου Έλληνα του πέφτουν κάπως βαριά, η μόνη ρεαλιστική λύση και συνάμα οικονομική είναι συμπλήρωμα τεστοστερόνης. Φάρμακα που στοχεύουν το ορμονικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού, λίγο έως πολύ σε πρακτικές που καταφεύγουν οι bodybuilders δεν ενδείκνυνται, και το να είσαι σε ένα αέναο ασκησιολογικό και διατροφικό πρόγραμμα δεν είναι ρεαλιστικό ούτε και θα σου "σώσει" τα επίπεδα τεστοστερόνης. Ο οποιοσδήποτε μεσήλικας ανάλογα την κατάσταση της υγείας του μπορεί πανευκολα να πάρει από μόνος του ένα συμπλήρωμα ή κατόπιν υποδείξεως του γιατρού ή του φαρμακοποιού του. Δεν είναι επουδενί επικίνδυνο. Όλα τα άλλα είναι ευχολόγια ή απλά οποίος είναι fan της άσκησης και διατροφής απλά θα είναι ένα συνολικό plus στην υγεία και την εμφάνισή του.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Η τεστοστερόνη μεγαλώνοντας πέφτει ότι και αν κάνεις. Η γενική περπατημένη είναι άσκηση, υγιεινή διατροφή, έλεγχος σωματικού βάρους, καλός ύπνος. Επειδή όλα αυτά του μέσου Έλληνα του πέφτουν κάπως βαριά, η μόνη ρεαλιστική λύση και συνάμα οικονομική είναι συμπλήρωμα τεστοστερόνης. Φάρμακα που στοχεύουν το ορμονικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού, λίγο έως πολύ σε πρακτικές που καταφεύγουν οι bodybuilders δεν ενδείκνυνται, και το να είσαι σε ένα αέναο ασκησιολογικό και διατροφικό πρόγραμμα δεν είναι ρεαλιστικό ούτε και θα σου "σώσει" τα επίπεδα τεστοστερόνης. Ο οποιοσδήποτε μεσήλικας ανάλογα την κατάσταση της υγείας του μπορεί πανευκολα να πάρει από μόνος του ένα συμπλήρωμα ή κατόπιν υποδείξεως του γιατρού ή του φαρμακοποιού του. Δεν είναι επουδενί επικίνδυνο. Όλα τα άλλα είναι ευχολόγια ή απλά οποίος είναι fan της άσκησης και διατροφής απλά θα είναι ένα συνολικό plus στην υγεία και την εμφάνισή του.
Γειά σου Plasma!
Respect man.

Παρόλα αυτά ..

Δεν κάνουν τέτοια παραφυση πράγματα, τα λαϊκά στρώματα...
:D::grin::cheesy:

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom