Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Με παρακολουθείς βλέπω, χαίρομαι!Πήγαινε πες στη σύζυγο ότι το χώνεις ακάποτο στα μπουρδέλα και άσε την κοινότητα ήσυχη![]()
Με παρακολουθείς βλέπω, χαίρομαι!Πήγαινε πες στη σύζυγο ότι το χώνεις ακάποτο στα μπουρδέλα και άσε την κοινότητα ήσυχη![]()
συγγνωμη που γινομαι μαλακας αλλα σταματα η τριχοπτωση και γραμμωνεις στα μπουρδελα;Λοιπόν, Μύστες.
Εν συντομία...
Μπήκα στην μπουρδέλοφάση πριν 2 χρόνια. Ήμουν 46.
-Ήθελα να ανεβάσω τα επίπεδα Τεστοστερόνης του σώματος μου με φυσικό τροπο, για λόγους ευζωιας, να σταματήσει η τριχόπτωση, να γράμμωσω τελείως και κυριως
-Ηθελα να αυξήσω την συχνότητα σεξουαλικής συνεύρεσης με την γυναίκα μου.
Μουναρος μεν (σαν Αννούλα β', ίδια κοψία σωματος),
10 χρόνια μαζί δε. Παιδιά, σκυλιά δεν έχουμε...
2 στα 2.
Success!!!
Από μια φορά το μήνα, πήγαμε στο 2 φορές την εβδομάδα...καλά είναι, παίζουν και δουλειές
Σταμάτησε η τριχόπτωση, γράμμωσα τελείως και απολαμβάνω και τα υπολοιπα οφελη της testo χωρίς TRT και μαλακίες.
Disclaimer:
Να διευκρινίσω ότι, Γυμνάζομαι σκληρά παράλληλα. Επουδενί δεν ειναι Πανακεια.
Θα σε βοηθήσει στα "τελευταια μετρα".
Σε καμμία περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις μόνο αυτό και να δεις αποτελέσματα στο σώμα σου.
Ποια είναι η δική σας εμπειρία στο κομμάτι αυτό;
Κάνοντας την γνωστή κίνηση πάντα...συγγνωμη που γινομαι μαλακας αλλα σταματα η τριχοπτωση και γραμμωνεις στα μπουρδελα;

Aν εννοείς ότι μπήκα να δω ποιός ανεύθυνος τον έχωσε σε μπουρδέλο χωρίς προφυλακτικό, ναι σε παρακολουθώΜε παρακολουθείς βλέπω, χαίρομαι!

Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι άλλο, άσχετο με το θέμα;Γιατί είμαι Μαύρος;;;
από Σ.P.S. Όποιος ξέρει να μου πει το πραγματικό της όνομα, θα του στείλω σε μην το τηλ της...![]()

Από σίγμα ξαπλωμένο...από Σ.
αλλά τα έχω και τα 2, όπως και κάτι άλλα "πικάντικα" και καλοκαιρινά ντοκουμέντα μας...![]()
Όχι! Έτσι ήθελε να με δει άλλος μάλλον...Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι άλλο, άσχετο με το θέμα;
Είσαι όντως μαύρος;
Ή κάτι δεν κατάλαβα καλά από την απάντησή σου;![]()
Και γω όπως φαίνεται!Όχι! Έτσι ήθελε να με δει άλλος μάλλον..
Μέγα ερώτημα, έκανες αιματολογικές για ορμόνες;Λοιπόν, Μύστες.
Εν συντομία...
Μπήκα στην μπουρδέλοφάση πριν 2 χρόνια. Ήμουν 46.
-Ήθελα να ανεβάσω τα επίπεδα Τεστοστερόνης του σώματος μου με φυσικό τροπο, για λόγους ευζωιας, να σταματήσει η τριχόπτωση, να γράμμωσω τελείως και κυριως
-Ηθελα να αυξήσω την συχνότητα σεξουαλικής συνεύρεσης με την γυναίκα μου.
Μουναρος μεν (σαν Αννούλα β', ίδια κοψία σωματος),
10 χρόνια μαζί δε. Παιδιά, σκυλιά δεν έχουμε...
2 στα 2.
Success!!!
Από μια φορά το μήνα, πήγαμε στο 2 φορές την εβδομάδα...καλά είναι, παίζουν και δουλειές
Σταμάτησε η τριχόπτωση, γράμμωσα τελείως και απολαμβάνω και τα υπολοιπα οφελη της testo χωρίς TRT και μαλακίες.
Disclaimer:
Να διευκρινίσω ότι, Γυμνάζομαι σκληρά παράλληλα. Επουδενί δεν ειναι Πανακεια.
Θα σε βοηθήσει στα "τελευταια μετρα".
Σε καμμία περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις μόνο αυτό και να δεις αποτελέσματα στο σώμα σου.
Ποια είναι η δική σας εμπειρία στο κομμάτι αυτό;
Μην προσβάλλεσαι βρε τύπε, στο παρατήρησε γιατί το αβαταρ σου δεν ταιριάζει με το προφιλ που είπες.Τύπε, Είμαι Ενεργός Μελος, που σημαίνει ότι συνεισφέρω με κριτικές και tips στην φάση.
Θα σε συμβούλευα να κάνεις κάτι αντίστοιχο. Να γράψεις Κριτικές, βοηθάνε πολύ την κοινότητα. Και να αφήσεις την εωλη κριτικη μέσα σε ένα νημα πραγματικου ενδιαφέροντος.
Εννοείται φίλε μ, και μου είπε ο γιατρός, κατέβασε την. Και του είπα όχι, με τίποτα. Είχα δίκιο όμως.Μέγα ερώτημα, έκανες αιματολογικές για ορμόνες;
Γιατί χωρίς αριθμούς είναι όλα στο μυαλό σου - placebo effect
Υπαρχει και άλλος τρόπος φυσικός.επισης μπορεις να κανεις "λειτουργικη ιατρικη" κ να παρεις βιομιμητικες ορμονες για να εχεις υψηλη τετοστερονη κ οχι μονο. θα πειρνεις και αλλες ορμονες γιατι με την παροδο της ηλικιας ολες πεφτουν. κανω εγω. θελει ομως λεφτα. δεν ειναι για το μεσο εισοδημα.
για να σε πάρουμε σοβαρά θα πρέπει να βγάλεις την μαύρη πούτσα από φώτο προφίλ σουΜύστες, καλοδεχούμενη κάθε ερώτηση, θα απαντήσω σε όλους.
Είμαστε εκτός θέματος συνέχεια...
-Υπάρχει κάποιος εδώ, μέσα, σε ηλικία 45 με 55, που έχει κάνει αντίστοιχη παρατήρηση;
-Υπάρχει καποιος που το ξεκινήσε επί τούτου και με σκοπό αυτό που περιγραφώ;
- Υπάρχει κάποιος, που να μπήκε στον ντουρβα των "εισητηρίων" γύρω στην ηλικία μου?
καλα σιγουρα βοηθαει κ η καλη διατροφη, η γυμναστικη κ το σεξ. οκ. αλλα η βιομιμητικη ορμονη θα σου δωσει την καλυτερη αυξηση.Υπαρχει και άλλος τρόπος φυσικός.
Ιδρώτας/Αίμα...
...και όπως υποστηρίζω...
/Σπέρμα!