Νέα

Τellas zisto

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hiroshi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hiroshi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα..εχω συνδεση του οτε στα 768,,και σκεφτομαι να τη διακοψω και να βαλω tellas zisto...Υπαρχει καποιος που να εχει zisto h καποιος που γνωριζει σχετικα με το θεμα ωστε να βοηθησει?(γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια σχετικα με το χρονο ενεργοποιησης της γραμμης,,το χρονο παραδοσης του εξοπλισμου κτλ)ευχαριστω

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.308
Πόντοι
5.605
αστα βραστα φιλε
τελλας και .................

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Φιλε μου εγω
  εχω κανει αιτηση για Τελλας.Η ολη φαση εχει ξεκινησει κανα μηνα τωρα-αρα εμπλεκονται διαφορεςμαλακιες αποτ τον ΟΤΕ κλπ.Η ενεργοποηση ειναι 20-22 εργασιμες απο οτ μο χαν πει στην αρχη οποτε αν υπολογισεισ σ-κ και αργιες λογω διακοπων εφτασε τον μηνα...Και γω δεν την εχω δοκιμασει ακομα οποτε δεν μπορω να πωμ σιγουρια ποιοτητα κλπ.,ομως γενικα την εμπιστευομαι σαν εταιρια γιατι εχει τις πλατες της ORASCOM απο πισω που ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιριες τηλ/νων της Μ.Ανατολης..
Επισης εχει ιδιοκτητο δικτυο οποτε ξεμπερδευεις τελειως απο οτε και τα νταβατζιλικια του συν οτ εχει χαμηλοτερες χρεωσεις και στις αλλες κλησεις απο τον οτε..Αυτα τα χω ψαξει ειναι στανταρ

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Eπειδη περιμενω & περιμενω & περιμενω.... ακομα την Τellas, τα πηρα στο κρανιο χθες & σημερα & το εψαξα. οι 20 εργασιμες ειναι ΜΟΥΦΑ μεγαλη. & δεν φταει παντα ο ΟΤΕ που λενε. Υπαρχουν ανθρωποι που πανε σχεδον για διμηνο αναμονης & δεν εχουν καποια εκρεμοτητα η κατι αλλο με τον ΟΤΕ. Προσεξτε τωρα το βασικο. οι ταχυτητες ΔΕΝ ειναι 4mbs, αλλα ΩΣ 4mbs. Κοινως οποιος το μετρησει & βρει 4, ας μου τρυπησει τη μυτη. & φυσικα δε μιλαμε για το τηλεφωνικο κεντρο της Τellas, που ειναι ακομα χειροτερο (σε αναμονη) απο τα αλλα τρισαθλια τηλεφωνικα κεντρα ΟΛΩΝ των αλλων providers. αυτα...

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
36
Πόντοι
1
Λόγο μεγάλου αριθμού αιτήσεων στην tellas για το zisto επικρατεί ένα μπάχαλο.
Το σίγουρο είναι πως θα σου κάνουν πάνω απο μήνα για να ενεργοποιηθείς, απο κεί και πέρα πιστεύω θα σου πάνε όλα καλά.
Η ταχύτητα είναι περίπου απο 400 ώς και 430kb ανα δευτερόλεπτο (πολύ καλή δηλαδή για 4mbps)  σε λίγα άτομα που έχουνε ήδη ενεργοποιηθεί αλλά είναι άδειο ακόμα το δίκτυο της, αργότερα άν μπουκόσει ίσως να υπάρξουνε τα γνωστά προβλήματα ταχυτήτων, pings & pps.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
13
Πόντοι
1
Πρώτον για να μην μπερδευόμαστε.Η Tellas ανήκει κατά το 40% στον ΟΤΕ...

¨Οσον αφορά τις συνδέσεις κάτι τρέχει και δεν μας το λένε και όχι μόνο σε αυτήν την εταιρία.Πρό 5 μερές η Vivodi άρχισε να σταματάει συμβόλαια με μεγάλους πελάτες και να τους αφήνει χώρις ιντερνετ στην κυριολεξία κόβοντας τους κόμβους τις στη μία πολή μετά την άλλη.Αυτό προκάλεσε έκρηξη αιτήσεων σε forthnet και otenet οπότε τα χειρότερα έρχονται...Αν κάνει το αστείο ότι κατεβάζει ρολά εντελώς δεν έχουμε θύρες για να καλυφθούν οι πρώην πελάτες της οποτε θα δείτε κάτι 6+ μήνες αναμονή...

Και όντως η Tellas αυτή την στιγμή δεν νομίζω να έχει την υποδομή να ανταπεξέλθει στο χάος αιτήσεων που επικρατεί...Κανείς δεν σας εμποδίζει να δοκιμάσετε...

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Εγω πάντως έχω ΄βαλει εδώ και κανά 8 μηνο adsl από την HOL (768) και είμαι ως τώρα πολύ ευχαριστημένος. Με έχουν εξυπηρετήσει τις πιο κουφές βραδυνές ώρες. Ελάχιστα προβλήματα σύνδεσης είχα (2-3) τα οποία ήταν γρήγορα παροδικά.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και μήπως ο οτε είναι καλλίτερος? εδώ και 25 ημέρες έχω κάνει αίτηση για αναβάθμιση της γραμμής του γραφείου μου σε ADSL ,τους έχω σπάσει τ αρχίδια με τηλέφωνα κάθε 4 ημέρες,τους λέω ότι χωρίς internet δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου αλλά ακόμα τίποτα. όλο έχετε δίκιο και θα το φροντίσουμε λένε.παπαριές ελληνικές......

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
95
Πόντοι
4.545
Εγω πάντως έχω ΄βαλει εδώ και κανά 8 μηνο adsl από την HOL (768) και είμαι ως τώρα πολύ ευχαριστημένος. Με έχουν εξυπηρετήσει τις πιο κουφές βραδυνές ώρες. Ελάχιστα προβλήματα σύνδεσης είχα (2-3) τα οποία ήταν γρήγορα παροδικά.
Ναι αλλά πόσα πληρώνεις?

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
13
Πόντοι
2.007
ειναι περιεργο που ολοι κανουν πολυ διαφημιση και απο την αλλη δεν μπορουν να ικανοποιησουν την ζητηση?τοσο μαλακες ειναι?Αν προσπαθησεις να τους καλεσεις μπορει να ακουσεις 30 τραγουδια στην αναμονη και μετα να κλεισεις απο τσαντιλα!περιεργο ειναι που στην κωλο-ελλαδα δεν διατιθεται ακομαι δορυφορικη συνδεση ιντερνετ που σκιζει απο ταχυτητα και τιμες χωρις να χρειαζεται επιγειες υποδομες.
Ειμαι στην hol βλεπε κοκκαλης και ρωσικη μαφια.Οι γραμμες εχουν πολλα προβληματα.Γενικα ολοι ειναι ξεφτιλισμενοι της αρπαχτης.Η HOL μου προτεινε πολλες φορες να κοψει την γραμμη για 20 ημερες και να την αναβαθμισει σε 4MB οποιος τοκανε εχασε την γραμμη και περιμενει στο ακουστικο του τα 4mb.Η κατασταση παροχης ADSL ειναι ενα ΧΑΟΣ.Ολοι οι παροχοι ειναι ελληνικες εταιρειες χωρις κεφαλαια και επιχειρηματικοτητα.Δυστυχως δεν μπαινει στο παιχνιδι ενας δυνατος ξενος να τους γαμισει.

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
          Το DSL ειναι δυστυχως ακομα ακριβο και με μικρες υποδομες. Με τα λεφτα που δινουμε για 768 και 1024 θα επρεπε να εχουμε τη διπλασια ταχυτητα.
          Και να φανταστει κανεις οτι στην αμερικη τα vdsl των 56mbit αρχιζουν και μπαινουν στα σπιτια του κοσμου.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
περιεργο ειναι που στην κωλο-ελλαδα δεν διατιθεται ακομαι δορυφορικη συνδεση ιντερνετ που σκιζει απο ταχυτητα και τιμες χωρις να χρειαζεται επιγειες υποδομες.

δορυφορικο internet ειχε φερει το πλαισιο πριν 5-6 χρονια αλλα δεν τσουλησε καθολου, το κοστος απ? οτι θυμαμαι τοτε ηταν απαγορευτικο.

τωρα, οπως εγραψα και αλλου, το καλυτερο ειναι να περιμενουμε να δουμε τι πακετα θα λανσαρουν και οι αλλες εταιρειες. αν αρχισει να λειτουργει ο ανταγωνισμος, κερδος δικο μας θα ειναι, του τελικου καταναλωτη δηλαδη.. ας μη βιαζομαστε λοιπον..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.238
Πόντοι
1.486
Τα ίδια κι εγώ φίλε μου,κανένα πρόβλημα,χώρια που με εξυπηρετήσανε κάτι φοβερά κοριτσάκια με το χαμόγελο στα χείλη,στα κεντρικά.Αλλά το ωραίο σας το κρατάω για το τέλος.Με χρεώσανε για ότι πρόβλημα μου παρουσιαστεί σε ένα από αυτά και αν θέλω κάτι να την καλώ στο κινητό της!!(Για δουλειά εννοείται).Ψηλό,καπουλάτο,ξανθό τετρακούνητο!!!Αμάντα τη λένε.Τρεεεεεεεχτε για εγγραφές...... :) :) :jerking: :jerking: :knockinb: :knockinb:

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
1.997
το δορυφορικο ιντερνετ εχει γυρω στο 1500 ευρω κοστος εγκαταστασης και τα μηνιαια παγια ειναι διπλασια απο το adsl.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Συμφωνω για ΗΟL!Εκανε 1,5 μηνα να μας βαλει τη γραμμη (768),αλλα εκτοτε ολα ζαχαρη.Ενα-δυο μικροπροβληματα κατι κουφες ωρες,2-3 το πρωι,τα λυσαν και ζητησαν και χιλια συγνωμη.Λογικη εξηγηση ειναι οτι εχουν οσοι πελατεια μπορουν να εξυπηρετησουν και δεν πνιγονται.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
13
Πόντοι
2.007
Στην Ευρωπη μεσω ΑSTRA καi EUTELSAT με 30 ευρω το μηνα εχεις και δορυφορικη tv και δορ.ιντερνετ.Δεν χρειαζεται εξτρα εξοπλισμος αλλα το δορυφορικο πιατο και μοντεμ.Εδω 55ευρω για νοβα και βαλε και το ιντερνετ.
Στην Αμερικη αλλα και στην Ευρωπη οι δημοι αναπτυσσουν wifi και μαλιστα ειναι σε κοντρα με τους providers.Δεν ξερω για τις γκομενες των γραφειων.Αυτες πιθανον να ειναι στο μαρκετινγ αλλα τα τμηματα υποστηριξης δεν νομιζω οτι απαντουν αλλα ακους τραγουδακια.

Επισκέπτης
Εγώ παιδιά έχω οτενετ 2048 απο τον Σεπτέμβριο που υποτίθεται οτι διπλασίασαν τις ταχύτητες, μέχρι τότε κατέβαζα με 100-120 kbp/s και τώρα δεν ξεπερνάω τα 80  :headbang: εκτός κάτι κουφές ώρες που έχω φτάσει και τα 220  :dancing: Έχω καλέσει άπειρες φορές για έλεγχο της γραμμής και δέν προκύπτει τεχνικό πρόβλημα.Κατά δήλωση του οτε αυτό οφείλεται στους υπερβολικά πολλούς χρήστες που μοιράζονται το bandwith και να κάνω υπομονή μέχρι να ξαναναβαθμίσουν τα κέντρα.Αν στον οτε συμβαίνουν αυτά αναρωτιέμαι τι γίνεται στους άλλους providers γιατί όσο και να έχουν δικό τους δίκτυο οπτικών ινών οι καταλήξεις στα σπίτια μας είναι συμβατικές καλωδιακές οπότε κάνουμε μια τρύπα στο νερό

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Συμβουλή από γάτο κομπιουτερά-χάκερ φίλο μου: προς το παρόν μη βάζετε γραμμές με μεγάλες ταχύτητες-τα 1024 είναι το καλύτερο γιατί τα 2 και 4 αποκλείεται να τα παίρνετε και απλά σας χρεώνουν παραπάνω. Αργότερα βλέπουμε.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Μπα φιλε μου διαφωνω. Εγω με 2048 απο vivodi κατεβαζω 200-230 σταθερα και ολες τις ωρες χωρις κανενα προβλημα. Το θεμα ειναι το DSLAM σου

anonimos

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Το tellas zisto έχει δωδεκάμηνη δέσμευση...ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom