musician
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 648
- Πόντοι
- 6.060
Ακριβώς έτσι φίλε μου . Πλέον πιστεύω ότι όσοι από τους παλιούς ξαναπάνε Ταυλάνδη ( μέσα και εγώ αλλά πολύ πιο σπάνια πλέον ) το κάνουμε γιατί θυμόμαστε το παρελθόν και τις ωραιες αναμνήσεις.... Και βέβαια για το όλο πακέτο....μασάζ , φαγητά , βόλτες , καλός καιρός.Τότε εγώ δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσες. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες ότι παίρνουν την δουλειά από τις Ταιλανδές οπότε μπορεί να φοβούνται μην τις καρφώσουν. Βέβαια από ότι έχω ακούσει και μία που έχω ρωτήσει εγώ παίζουν short 3000, ενώ οι Ταιλανδές ξεκινούν από 2000. Πόσο δίκιο έχεις για τις νεαρές Ταιλανδές, αυτό που λες το πρόσεξα και εγώ. Οι περισσότερες είναι βαριεστημένες και θέλουν να βγάλουν πολλά λεφτά χωρίς να κάνουν κάτι. Δεν έχω καταφέρει να βρω νέα Ταιλανδή που να μου βγάζει αυτό που έχουν πει τα παλαιότερα μέλη για απίστευτο girlfriend experience, προσπαθούν να στα πάρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οπότε πάλι καλά που ήρθαν οι μαυρούλες για να σοβαρευτούν και οι άλλες
Αν κάποιος πάει μόνο για γυναίκες καλύτερα για μένα να μην μπει στον κόπο να κάνει ένα τόσο μακρύ ταξίδι....έχει και αλλού πορτοκαλιές....
Προσωπικά BΚΚ δεν έχω μείνει πολύ γιατί πάντα πήγαινα στα νησιά , στον Βορά και στην Πατταγια. Πλέον νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να της δώσω μια ευκαιρία για 5-6 μέρες και βλέπουμε....
Απλά να ξέρεις ότι τίποτε πλέον δεν θεωρείται δεδομένο....και δυστυχώς η πλειοψηφία των γυναικών είναι άρπα κόλα.... Θέλουν μόνο λεφτά ... Δεν ενδιαφέρονται για σεξ..... Αν ήταν τρόπος να στα πάρουν χωρίς να ανοίξουν καν τα πόδια τους θα το έκαναν....δεν έχουν πλέον την όρεξη ( ή την περιέργεια) να μπλέξουν με ξένους....εκτός και τους μυριστει πιθανός σπόνσορας....η κάποιος που τρελαίνεται να παντρευτεί.... Και να τις εξασφαλίσει οικονομικά....
Συνήθως τους νέους δεν τους κοιτάνε καν....
Αν επίσης καταλάβουν ότι είσαι παλιός και ξερεις τα κόλπα , ή δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα , τότε αποφεύγουν....
Λίγες πλέον είναι οι καλές ευκαιρίες και αυτές θέλουν ψάξιμο....
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα είτε με μαύρη , είτε με Βιετναμέζα , είτε με οποιαδήποτε άλλη φυλή , αρκεί να μου αρέσει και να μου βγάζει γούστα....και φυσικά να συμφέρει οικονομικά.... Αν είναι να σκαω 100ριες και 150ριες ευρώ για μια ώρα , δεν υπάρχει λόγος να κάνω τέτοιο ταξίδι....παίρνω και εσκορτς εδώ που είναι κλάσεις ανώτερα σε ομορφιά και νιάτα, ή πάω σε μασατζιδικα που γαμας κιόλας....και κάνω την δουλειά μου χωρίς να τρέχω στην άλλη άκρη του κόσμου!