Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

musician

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
648
Πόντοι
6.060
Τότε εγώ δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσες. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες ότι παίρνουν την δουλειά από τις Ταιλανδές οπότε μπορεί να φοβούνται μην τις καρφώσουν. Βέβαια από ότι έχω ακούσει και μία που έχω ρωτήσει εγώ παίζουν short 3000, ενώ οι Ταιλανδές ξεκινούν από 2000. Πόσο δίκιο έχεις για τις νεαρές Ταιλανδές, αυτό που λες το πρόσεξα και εγώ. Οι περισσότερες είναι βαριεστημένες και θέλουν να βγάλουν πολλά λεφτά χωρίς να κάνουν κάτι. Δεν έχω καταφέρει να βρω νέα Ταιλανδή που να μου βγάζει αυτό που έχουν πει τα παλαιότερα μέλη για απίστευτο girlfriend experience, προσπαθούν να στα πάρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οπότε πάλι καλά που ήρθαν οι μαυρούλες για να σοβαρευτούν και οι άλλες
Ακριβώς έτσι φίλε μου . Πλέον πιστεύω ότι όσοι από τους παλιούς ξαναπάνε Ταυλάνδη ( μέσα και εγώ αλλά πολύ πιο σπάνια πλέον ) το κάνουμε γιατί θυμόμαστε το παρελθόν και τις ωραιες αναμνήσεις.... Και βέβαια για το όλο πακέτο....μασάζ , φαγητά , βόλτες , καλός καιρός.
Αν κάποιος πάει μόνο για γυναίκες καλύτερα για μένα να μην μπει στον κόπο να κάνει ένα τόσο μακρύ ταξίδι....έχει και αλλού πορτοκαλιές....
Προσωπικά BΚΚ δεν έχω μείνει πολύ γιατί πάντα πήγαινα στα νησιά , στον Βορά και στην Πατταγια. Πλέον νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να της δώσω μια ευκαιρία για 5-6 μέρες και βλέπουμε....
Απλά να ξέρεις ότι τίποτε πλέον δεν θεωρείται δεδομένο....και δυστυχώς η πλειοψηφία των γυναικών είναι άρπα κόλα.... Θέλουν μόνο λεφτά ... Δεν ενδιαφέρονται για σεξ..... Αν ήταν τρόπος να στα πάρουν χωρίς να ανοίξουν καν τα πόδια τους θα το έκαναν....δεν έχουν πλέον την όρεξη ( ή την περιέργεια) να μπλέξουν με ξένους....εκτός και τους μυριστει πιθανός σπόνσορας....η κάποιος που τρελαίνεται να παντρευτεί.... Και να τις εξασφαλίσει οικονομικά....
Συνήθως τους νέους δεν τους κοιτάνε καν....
Αν επίσης καταλάβουν ότι είσαι παλιός και ξερεις τα κόλπα , ή δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα , τότε αποφεύγουν....
Λίγες πλέον είναι οι καλές ευκαιρίες και αυτές θέλουν ψάξιμο....
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα είτε με μαύρη , είτε με Βιετναμέζα , είτε με οποιαδήποτε άλλη φυλή , αρκεί να μου αρέσει και να μου βγάζει γούστα....και φυσικά να συμφέρει οικονομικά.... Αν είναι να σκαω 100ριες και 150ριες ευρώ για μια ώρα , δεν υπάρχει λόγος να κάνω τέτοιο ταξίδι....παίρνω και εσκορτς εδώ που είναι κλάσεις ανώτερα σε ομορφιά και νιάτα, ή πάω σε μασατζιδικα που γαμας κιόλας....και κάνω την δουλειά μου χωρίς να τρέχω στην άλλη άκρη του κόσμου!

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.012
Πόντοι
21.395
Αν δεν ειναι αδιακρισια ας παμε στα ενδοτερα : Προκειται για 30αρα βλεπε και πιθανη εγκυμοσυνη η 40αρα ; Νοσηλευτρια που γνωριζει καλα τον αντρα η διοικητικη ;Τα αγγλικα της ; Το κονε πως εγινε;
Τα 20 χιλιαρικα πως προεκυψαν ; Ηταν και light Επαγγελματιας και σποραδικα εκανε και καμμια βιζιτα με κατ επιλογη πελατες ωστε να συμπληρωνει τον μισθο; Περα απο διατροφη ,διαμονη, ναυλα , δεν ξηγηθηκες και δωρακια ; μια φορεσια , ενα σετ εσωρουχα , τιποτα ; ξεραιλα ; Τελος τι σε ξεμυαλισε; η καλλονη της,η νεοτητα,η σαγηνη,η φροντιδα , περιποιηση,δοτικοτητα, συντροφικοτητα,το γουτσου - γουτσου που λετε στη νιοστη ; Συνδυασμος ολων των παραπανω ;
Από το 2019, επανειλημμένως έχω γράψει κατεβατα για αυτήν.
Τα χρήματα της τα έδωσα εγώ, δεν τα ζήτησε. Είχε ποντάρει σε κουτσό άλογο (εμένα) και δυστυχώς γιαυτην έχασε.

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
142
Πόντοι
1
Ακριβώς έτσι φίλε μου . Πλέον πιστεύω ότι όσοι από τους παλιούς ξαναπάνε Ταυλάνδη ( μέσα και εγώ αλλά πολύ πιο σπάνια πλέον ) το κάνουμε γιατί θυμόμαστε το παρελθόν και τις ωραιες αναμνήσεις.... Και βέβαια για το όλο πακέτο....μασάζ , φαγητά , βόλτες , καλός καιρός.
Αν κάποιος πάει μόνο για γυναίκες καλύτερα για μένα να μην μπει στον κόπο να κάνει ένα τόσο μακρύ ταξίδι....έχει και αλλού πορτοκαλιές....
Προσωπικά BΚΚ δεν έχω μείνει πολύ γιατί πάντα πήγαινα στα νησιά , στον Βορά και στην Πατταγια. Πλέον νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να της δώσω μια ευκαιρία για 5-6 μέρες και βλέπουμε....
Απλά να ξέρεις ότι τίποτε πλέον δεν θεωρείται δεδομένο....και δυστυχώς η πλειοψηφία των γυναικών είναι άρπα κόλα.... Θέλουν μόνο λεφτά ... Δεν ενδιαφέρονται για σεξ..... Αν ήταν τρόπος να στα πάρουν χωρίς να ανοίξουν καν τα πόδια τους θα το έκαναν....δεν έχουν πλέον την όρεξη ( ή την περιέργεια) να μπλέξουν με ξένους....εκτός και τους μυριστει πιθανός σπόνσορας....η κάποιος που τρελαίνεται να παντρευτεί.... Και να τις εξασφαλίσει οικονομικά....
Συνήθως τους νέους δεν τους κοιτάνε καν....
Αν επίσης καταλάβουν ότι είσαι παλιός και ξερεις τα κόλπα , ή δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα , τότε αποφεύγουν....
Λίγες πλέον είναι οι καλές ευκαιρίες και αυτές θέλουν ψάξιμο....
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα είτε με μαύρη , είτε με Βιετναμέζα , είτε με οποιαδήποτε άλλη φυλή , αρκεί να μου αρέσει και να μου βγάζει γούστα....και φυσικά να συμφέρει οικονομικά.... Αν είναι να σκαω 100ριες και 150ριες ευρώ για μια ώρα , δεν υπάρχει λόγος να κάνω τέτοιο ταξίδι....παίρνω και εσκορτς εδώ που είναι κλάσεις ανώτερα σε ομορφιά και νιάτα, ή πάω σε μασατζιδικα που γαμας κιόλας....και κάνω την δουλειά μου χωρίς να τρέχω στην άλλη άκρη του κόσμου!
Συμφωνώ με όσα λες, σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να πάει κάποιος μόνο για να γαμήσει

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.515
Πόντοι
1.446
Μάγκες το value for money στην καβλα δεν μετράει μόνο με τα λευτα ... τη διαφορά την κάνει το DNA του μουνιου ...

Στην Σινγκαπουρη επερνα μια πανέμορφη Βιετναμεζα
μελαχρινή 24 ετών
απιστευτο σώμα
κατάλευκο δέρμα
Δεν την χωρταινα μιλάμε ... όλο αγάπη και προδερμ ...

Τέτοια σκηνικά μόνο στο Asia Pacific ...!

Palasios

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
9
Πόντοι
0
Πάντως και στην Αθήνα στα μασάζ έχει ταυλανδη .δεν αξίζει λέτε;

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.521
Πόντοι
456
Συμφωνώ με όσα λες, σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να πάει κάποιος μόνο για να γαμήσει
μα βεβαια και οχι, παμε Δεκεμβριο καποιοι οπως εγω να κανουμε 2 μηνες τα μπανια μας ,αντι να παμε Τολο, που ειναι και μια ωρα δρομος απο τη πολη μου, οπως πολυ σωσδτα εγραψε συναγωνιστης πιο πανωβ , τα μαζευουμε λοιπον και κατω , με πολυ φθηνα να φας να πιειε να κανριε τις τσαρκες σου , οκ εγω μιλαω για Πουκετ ,αφου πρωταρχικος σκοπο ειναι η θαλασσα, κανα μασαζ ,νολτυα τα βραδια σε κανα εμπορικο , κανα καμακι ,σε καμια τουριστρια , εχει και Σλαβες αν και συνηθως ειναι πιασμενες, για γυναικες ,οντως εχουν αλαξει πολυ τα πραγματα , και ιαως φετος δσενμου ερθει και το σταθερο μου "αμορε" απο το Κον Καεν μερια , και ψαχνω για αλλα, ειναι το ολο κλιμα το στρητ φουντ το ται μπαρμεκιου κατι εκδηλωσεις με τραγουδιστες λογω των εορτασμων της νεας χρονιας, αυτα το ολο κλιμα ,και σε καμμια περιπτωση μονο για σεξοτουρισμο ,τοσο μεγαλο ταξιδι .Υ.Γ. να ευθυμισουμε και λιγο , ενα φιλος 70 χρονων μου ζηταει απο τωρα μη ξεχασω να του φερω καμαγκρα αναβραζοντα α χα χα χα, απο τωρα ,μη το ξεχασω , ε φαινεται δεν εχουν τεοια εδω στην Ελλαδα, ρε τι γινεται στο κοσμο α χα χα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
606
Πόντοι
96
Μάγκες το value for money στην καβλα δεν μετράει μόνο με τα λευτα ... τη διαφορά την κάνει το DNA του μουνιου ...

Στην Σινγκαπουρη επερνα μια πανέμορφη Βιετναμεζα
μελαχρινή 24 ετών
απιστευτο σώμα
κατάλευκο δέρμα
Δεν την χωρταινα μιλάμε ... όλο αγάπη και προδερμ ...

Τέτοια σκηνικά μόνο στο Asia Pacific ...!
Εκεί και οι Σιγκαπουριανες είναι όλα τα λεφτά. Πολύ όμορφες και πιο ψηλές από Βιετναμεζες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως και στην Αθήνα στα μασάζ έχει ταυλανδη .δεν αξίζει λέτε;
Για πες που την βρήκες;

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
21
Like
2.682
Πόντοι
1.206

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.081
Πόντοι
456
Τυπε ξαναδιάβασε τον τίτλο του θέματος.
Μιλάμε για Ταυλανδη εδώ, τι Σανγκάη ποσταρεις.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.521
Πόντοι
456
ο κυβος εριφθη, εκλεισα τελικα με Καταρ Αθηνα Πουκετ με 559 ευρω , 4δεκεμβριου , φευγω και 2 Φεβρουαριου η επιστροφη , στο πηγαινε ειναι η πιο γρηγορη πτηση , στην επιστροφη βεβαια ειναι με 2 στασεις, αλλα βαρεθηκα να ψαχνω αλλο ,η ετιχαντ εχι χωριστα τη βαλιτσα για να φαινεται πιο φθηνη , αλλα μετα παει πιο ψηλα .Αντε 2 μιση μηνες εμειναν ...

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
142
Πόντοι
1
ο κυβος εριφθη, εκλεισα τελικα με Καταρ Αθηνα Πουκετ με 559 ευρω , 4δεκεμβριου , φευγω και 2 Φεβρουαριου η επιστροφη , στο πηγαινε ειναι η πιο γρηγορη πτηση , στην επιστροφη βεβαια ειναι με 2 στασεις, αλλα βαρεθηκα να ψαχνω αλλο ,η ετιχαντ εχι χωριστα τη βαλιτσα για να φαινεται πιο φθηνη , αλλα μετα παει πιο ψηλα .Αντε 2 μιση μηνες εμειναν ...
Σε αυτή τη τιμή έχεις και βαλίτσα;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.952
Πόντοι
6.256
Οι ταϊλανδοι δεν εχουν κούλη

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.521
Πόντοι
456
Σε αυτή τη τιμή έχεις και βαλίτσα;
μα φυσικα, 25 κιλα, η Καταρ δεν τα πουλαει χωριστα, οπως κανει τα 2 τελευταια χρονια η ετιχαμντ για να φαινεται στο σκαι σκανερ πιο φθηνη , εδω εχει η αραμπια με φαγητο ,που το πληρωνεις εξτρα και βαλιτασ πιο ακριβα και απο τη Καταρ ,αν ειναι δυνατον εριξα γελιο πολυ γελιο ...

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.521
Πόντοι
456
Οι ταϊλανδοι δεν εχουν κούλη
ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΗ ΦΤΏΧΙΑ...

coolead

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2022
Like
38
Πόντοι
0
μα φυσικα, 25 κιλα, η Καταρ δεν τα πουλαει χωριστα, οπως κανει τα 2 τελευταια χρονια η ετιχαμντ για να φαινεται στο σκαι σκανερ πιο φθηνη , εδω εχει η αραμπια με φαγητο ,που το πληρωνεις εξτρα και βαλιτασ πιο ακριβα και απο τη Καταρ ,αν ειναι δυνατον εριξα γελιο πολυ γελιο ...
Η διαφορα με βαλιτσα 25 κιλα στην Etihad ειναι 18+18 = 36 ευρω πηγαινε-ελα, γενικα η Qatar ειναι πιο ακριβη απο Etihad οσες φορες εχω ψαξει και εχω παει Ταυλανδη και λαμβανοντας υποψιν μικρες αναμονες. Παιζουν ρολο και οι προσφορες και οι ημερομηνιες σιγουρα

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.521
Πόντοι
456
Η διαφορα με βαλιτσα 25 κιλα στην Etihad ειναι 18+18 = 36 ευρω πηγαινε-ελα, γενικα η Qatar ειναι πιο ακριβη απο Etihad οσες φορες εχω ψαξει και εχω παει Ταυλανδη και λαμβανοντας υποψιν μικρες αναμονες. Παιζουν ρολο και οι προσφορες και οι ημερομηνιες σιγουρα
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑς ΣΕ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ" ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΕΙΣΙΥΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ Σ ΕΑΥΤΗ ΤΗ ΤΙΜΉ ΕΙΝΑΙ Ο GO TO THE GATE , ΣΥΝ 70 ΕΥΡΩ ΘΕΛΕΙ ΣΤΙς ΠΡΟΣΦΟΡΕς ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΙΧΑΝΤ, μιλαω για το σκαι σκανερ , οταν πας στη προσφορα της Ετιχαντ πιου ειναι πχ συν 40 ευρω , εξαρταται απο τη μερα ,απο τη πτηση, ε μετα ναι οντως τοσο βγαινει ,η πιο φθηνη τιμη που ειδα με Καταρ , για Αθηνα Πουκέτ ,ηταν για μια ημερα στα 568 ευρω , το μαρτιο , και μαλιστα ,για τις πιο γρηγορες πτησεις, αυτη που φτανει στις 6.40 το πρωι , και μρτα φευγει στις 12.35 τα μεσανυξκτα , και αργησα, ειπα ασε να αλαξει η μερα , για να χρεωθει στο νεο λογαριασμο της καρτας, και το εχασα ,ενβ ηταν σιγουρο πως θα πηγαινα ,ε οκ τη πατησα , ποτε δεν ξαναβγηκε τιποτα με τοσο γρηγορες μτησεις πιο φθηνο , εψω πολλες ειδοποιησεις στο σκαι σκαννερ , και παρακολουθουσα καθημερινα ολες τις προσφορες, ηδη εξαφανιστηκε ,αμεσως την επόμενη μερα, και ναι μη με ζαλιζετε με αυτο, το ξερω πως αυτο το πρακτορειο ,σου χρεωνει χωριστα τη θεση να διαλεξεις, και αλλα τετοια , ε δεν πηρα καμμια εξτρα χρεωση ,γιατι ,τα λεφτα εκει κατω στο Πουκεε , ειναι σαν να εχουν διπλασια αξια , ολα ειναι στη μιση τιμη , τιμες πχ μαρκετ, ενω μου ελεγε ο φικος ο ντινος , που μενει μονιμα κατω εκει στα δικα του παω και μενω απο το 2014,πως πχ το μοδχρι το φιλετο το αγοραζει μολις 9 ευρω το κιο , εδω καμνα 20 αρι , βεβαια εγω εκει το ριχνω στη ψαροφαγια μπαρμπεκιου και στρητ φουντ , σιγα μη καθομαο με τοσο φθηνε ςτιμες , να μαγειρευω , τα εξτρα χρηματα πχ για καλυτερη θεση , τα κρατας να τα δωσεις για ενα σορτ ταιμ εκει ,ε πως να το κανουμε πιανουν τοπο τα λεφτα σου α χα χ αχα

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
142
Πόντοι
1
Και εγώ με Qatar έχω πάει και έδωσα 700, ίσως παίζει και ότι πήγα Bangkok, αλλά κα την εποχή που θα πάει κάποιος

suncity

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
430
Πόντοι
2.965
Παροτι το εκλεισα σχετικα νωρις λογω που ηξερα ημερομηνιες ...περυσι στα χριστουγεννα για φετος το νοεμβριο με καταρ για μπανγκοκ 626 ...σε προσφορα ηταν..με 25βκιλα βαλιτσα ...
Παντως στα 680 η καταρ εβγαλε προσφορες για φετος νοεμβριο στις ιδιες ημερομηνιες που εκλεισα ...3- 4 φορες απο το πασχα και μετα ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom