Dyvoir
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
"Ποιό και πού είναι το καλύτερο ΦΚΚ;" με ρωτάνε συνέχεια. Αφού με την πάροδο του χρόνου έχω περάσει προσωπικά από όλα αυτά τα Saunaclub - με εξαίρεση κάποια μικρότερα μαγαζιά στην Ελβετία - που έχω βάλει στη γνωστή www.bourdela.com/forum/index.php?topic=189288.0]λίστα[/url] μου θέλω να παρουσιάζω εδώ μια απλή λίστα με τα Top Saunaclub με κριτήριο καταπληκτικές εγκαταστάσεις και υπέροχο ρόστερ - συν σωστό φαγιτό.
Να σημειωθεί ότι έχω γνωρίζει αρκετά μαγαζιά που θα αντιμέτωπίζει κανείς το ένα ή το άλλο από αυτά τα κριτήρια. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά μαγαζιά που παρουσιάζουν μεν όμορφο περιβάλλον ή καλό φαγιτό αλλά όχι τόσο πειστικό ρόστερ - ή ανάποδα. Το να αναφέρω τα παρακάτω Club δεν σημαίνει καθόλου ότι τα άλλα Club δεν αξίζουν μια επίσκεψη - πολλές φορές η διαμονή σ΄αυτά τα άλλα Club έχει περισσότερη πλάκα. Φάντάζομαι όμως ότι το να μπουκάρει κανείς π.χ. στη Γερμανία ώστε να περάσει κάλα στα ΦΚΚ συνοδεύεται με κάποια ανάγκη για ποιοτική σιγουριά. Πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι τα Saunaclub είναι ένα σχεδόν καθαρά γερμανόφωνο φαινόμενο. Έχω εξετάσει πολλά μαγαζιά στην Πολωνία, Τσεχία, Ολλανδία, και Ισπανία. Σίγουρα βρίσκονται σε αυτές τις χώρες ενδιαφέροντα μπουρδέλα, μπαρ ή Night Club - όμως δεν είναι Saunaclub και με αυτήν την έννοια ο δικός μου κατάλογος είναι πλήρης. Σχετικά με αυτό το θέμα θέλω να παρουσιάζω έναν πίνακα
Όπως βλέπετε απεριόριστα νόμιμη πορνεία υπάρχει μόνο στη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Ελλάδα - και στην Τουρκία.
Επομένως αυτές οι χώρες είναι οι υποψήφιοι να βρει κανείς ιδρύματα σαν τα Saunaclub.
Τώρα αν με ρωτάτε γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ... εσείς το ξέρετε καλύτερα. Τι να κάνουμε; Εγώ ψάχνω ακόμα για καλά μπουζούκια στη Γερμανία
Τα Top Saunaclub
goldentime.de
www.the-paradise.de
yinyang.nl
Να σημειωθεί ότι έχω γνωρίζει αρκετά μαγαζιά που θα αντιμέτωπίζει κανείς το ένα ή το άλλο από αυτά τα κριτήρια. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά μαγαζιά που παρουσιάζουν μεν όμορφο περιβάλλον ή καλό φαγιτό αλλά όχι τόσο πειστικό ρόστερ - ή ανάποδα. Το να αναφέρω τα παρακάτω Club δεν σημαίνει καθόλου ότι τα άλλα Club δεν αξίζουν μια επίσκεψη - πολλές φορές η διαμονή σ΄αυτά τα άλλα Club έχει περισσότερη πλάκα. Φάντάζομαι όμως ότι το να μπουκάρει κανείς π.χ. στη Γερμανία ώστε να περάσει κάλα στα ΦΚΚ συνοδεύεται με κάποια ανάγκη για ποιοτική σιγουριά. Πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι τα Saunaclub είναι ένα σχεδόν καθαρά γερμανόφωνο φαινόμενο. Έχω εξετάσει πολλά μαγαζιά στην Πολωνία, Τσεχία, Ολλανδία, και Ισπανία. Σίγουρα βρίσκονται σε αυτές τις χώρες ενδιαφέροντα μπουρδέλα, μπαρ ή Night Club - όμως δεν είναι Saunaclub και με αυτήν την έννοια ο δικός μου κατάλογος είναι πλήρης. Σχετικά με αυτό το θέμα θέλω να παρουσιάζω έναν πίνακα
![URL]](http://[URL unfurl="true"]https://jakubmarian.com/wp-content/uploads/2017/10/prostitution-europe.jpg[/URL])
Όπως βλέπετε απεριόριστα νόμιμη πορνεία υπάρχει μόνο στη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Ελλάδα - και στην Τουρκία.
Επομένως αυτές οι χώρες είναι οι υποψήφιοι να βρει κανείς ιδρύματα σαν τα Saunaclub.
Τώρα αν με ρωτάτε γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ... εσείς το ξέρετε καλύτερα. Τι να κάνουμε; Εγώ ψάχνω ακόμα για καλά μπουζούκια στη Γερμανία

Τα Top Saunaclub

Saunaclub GoldenTime - DER Größte FKK Saunaclub in NRW - Home
DER Saunaclub GoldenTime befindet sich in Brüggen, NRW, am schönen Niederrhein, unweit von der niederländischen Grenze. Auf insgesamt über 12.000 qm bietet das GoldenTime alles was das Männerherz begehrt. Der Club hat 363 Tage im Jahr geöffnet und bietet

FKK Club Stuttgart | The Paradise Stuttgart | Bordell in Stuttgart
Der FKK Club Paradise Stuttgart, mehr als nur ein Bordell in Stuttgart, bietet Reichtum an Erotik, Wellnessangeboten und süßen Verführungen. Komm vorbei!

Saunaclub YinYang | Horeca, Wellness & Erotiek
Saunaclub YinYang in Roermond is dé wellness locatie om middels diverse mogelijkheden volledig te ontspannen. Horeca, wellness en erotiek staan hierbij centraal. Boek nu jouw bezoek.