ευχαριστω φιλαρακι.Λεωφ. Αλεξάνδρας 20
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ευχαριστω φιλαρακι.Λεωφ. Αλεξάνδρας 20
Ποιο Ρουα Ματ και σιμουλτανε με τον Κασπαροφ ρε φιλε για να μην πω τιποτα πιο βαρυ? Οι γκομενες απο τον Καβο και ο Αρκουδας με το γυφτο και γινεται παιχνιδι? Γιατι δε λες οτι εισαι προμοτορας και εχει αναγκη ο Ακρουδαγυφτος απο ρευστο να ειναι και τιμια η φαση? Θα ξεχασω ποτε που ειμασταν εγω και ο Κυρ-Βαγγελης και ειχαμε τρεις γκομενες στο τραπεζι και εβαλε το χερι ο Θεος Κυρ βαγγελης στο κυλοτακι της μιας και πηγε αυτη στον Αρκουδα και ηρθε με ενα μπραβο να μας πεταξει εξω? Δε ντρεπεσαι λιγο ρε λακαμα προμοτορα να συστηνεις αυτα τα πραγματα? Παρε βιντεακιΟλες οι γυναικες απο τον Καβο μεταφέρθηκαν στο Rua Matt ,κ γίνεται παιχνίδι ,ο αρκούδος πρωην αφεντικο του Καβου ειναι τωρα στο Rua Matt,καθε μήνα έρχονται καινούριες,κ ολες ειναι πάνω απο το μετριο
Φιλε μην τον πιστευεις ειναι αισχρος προμοτορας λυπησου τα λεφτα σουευχαριστω φιλαρακι.
Από πότε έγινα προμότορας;Φιλε μην τον πιστευεις ειναι αισχρος προμοτορας λυπησου τα λεφτα σου
Φιλε ο προμοτορας και το σχολιο δεν ηταν για σενα ητανε για τον pantso1970. Πολυ κακως το παιρνεις προσωπικαΑπό πότε έγινα προμότορας;
Διεύθυνση ρώτησε και του είπα όπως κάνω για όλα τα μαγαζιά αν την γνωρίζω.
Εξάλλου έχω "κράξει" εδώ και το Ρουά Ματ και τον Κάβο.
Εκεί που του απάντησες ευχαριστούσε εμένα γι'αυτό το πήρα έτσι.Φιλε ο προμοτορας και το σχολιο δεν ηταν για σενα ητανε για τον pantso1970. Πολυ κακως το παιρνεις προσωπικα
Φιλε με συγχωρεις ξερεις το σεβασμο που σου εχω. Ελικρεινα νομιζα οτι ευχαριστουσε τον παντσο1970 για αυτο το εκραξα. Ολα πανττα καλα μεταξυ μαςΕκεί που του απάντησες ευχαριστούσε εμένα γι'αυτό το πήρα έτσι.
Όλα οκ λοιπόν!!
Ρε κρετινε,ποιος προμότορας κ πράσσινα άλογα ,πελάτης είμαι,μάλλον εσύ είσαι προμότορας κ μπερδέυεις το κόσμο.Ποιο Ρουα Ματ και σιμουλτανε με τον Κασπαροφ ρε φιλε για να μην πω τιποτα πιο βαρυ? Οι γκομενες απο τον Καβο και ο Αρκουδας με το γυφτο και γινεται παιχνιδι? Γιατι δε λες οτι εισαι προμοτορας και εχει αναγκη ο Ακρουδαγυφτος απο ρευστο να ειναι και τιμια η φαση? Θα ξεχασω ποτε που ειμασταν εγω και ο Κυρ-Βαγγελης και ειχαμε τρεις γκομενες στο τραπεζι και εβαλε το χερι ο Θεος Κυρ βαγγελης στο κυλοτακι της μιας και πηγε αυτη στον Αρκουδα και ηρθε με ενα μπραβο να μας πεταξει εξω? Δε ντρεπεσαι λιγο ρε λακαμα προμοτορα να συστηνεις αυτα τα πραγματα? Παρε βιντεακι
Ἁχ καλε βλεπω τον Αρκουδα βλεπω τον Αρκουδα οξω στηπου κι ασχημε
Φιλαράκο πίσω απο τις μάσκες όλοι λέμε παπαρολογίες ,όλους αυτούς τους νταβατζήδες τους έχω γραμένους στα κατάστιχα,η αλήθεια είναι ότι το μαγαζί είναι γεμάτο γυναίκες πάνω του μετρίου ,για αυτό πριν λίγο καιρό έσκασε μύτη ο mr χωριάτικο ,Alcatraz,μάλλον έχεις νύχτα από τη νύχταΣορρυ ρε υπαλληλε του Αρκουδα και γιατι δουλευεις τον κοσμο οτι γινεται παιχνιδι στο Ρουα ματ? Τι παιχνιδι γινεται? Καουντερστραικ?
δηλαδη ρε μαγγες να μην περασω καθολου αυριο απο ρουα ματ?θα παω κατευθειαν λα λουνα και οτι κατσει.Σορρυ ρε υπαλληλε του Αρκουδα και γιατι δουλευεις τον κοσμο οτι γινεται παιχνιδι στο Ρουα ματ? Τι παιχνιδι γινεται? Καουντερστραικ?
Ποιες μασκες ρε Αρκουδοβλακα? Συχναζουνε ο Μιστερ Αλκατραζ και ο Μιστερ Χωριατικο Λουκανικο? Τι ειπες τωρα ρε ποιητη? Το Ρουα ματ ειναι κωομπαρο η σκακιστικη λεσχη?Φιλαράκο πίσω απο τις μάσκες όλοι λέμε παπαρολογίες ,όλους αυτούς τους νταβατζήδες τους έχω γραμένους στα κατάστιχα,η αλήθεια είναι ότι το μαγαζί είναι γεμάτο γυναίκες πάνω του μετρίου ,για αυτό πριν λίγο καιρό έσκασε μύτη ο mr χωριάτικο ,Alcatraz,μάλλον έχεις νύχτα από τη νύχτα
Εγώ επισκέπτομαι συχνά Λα Λουνα. Πολωνικού ενδιαφέροντος.... πάντα κάτι θα βρω να τον χώσω στο υπόγειοδηλαδη ρε μαγγες να μην περασω καθολου αυριο απο ρουα ματ?θα παω κατευθειαν λα λουνα και οτι κατσει.
νικολα,θα εχω λιγο νωρις αυριο ,ενα τριο με δυο μουναρες.μετα μπασκετ και βραδυ,αν εχω διαθεση παω λα λουνα.ετσι για ποτακι και να κοψω κινιση.Εγώ επισκέπτομαι συχνά Λα Λουνα. Πολωνικού ενδιαφέροντος.... πάντα κάτι θα βρω να τον χώσω στο υπόγειο
Αν θες καλό παιχνίδι πας Λα Λούνα κατευθείαν.δηλαδη ρε μαγγες να μην περασω καθολου αυριο απο ρουα ματ?θα παω κατευθειαν λα λουνα και οτι κατσει.
Ρε κίβδηλο ουστ σε κανένα μπουρδέλο ,σου ταιριάζει ρε σαπιοκοιλιάΠοιες μασκες ρε Αρκουδοβλακα? Συχναζουνε ο Μιστερ Αλκατραζ και ο Μιστερ Χωριατικο Λουκανικο? Τι ειπες τωρα ρε ποιητη? Το Ρουα ματ ειναι κωομπαρο η σκακιστικη λεσχη?
χαχαχαχαχχαχαχαχαχχα μπετοβλακα και σε μπουρδελα παω δε με χαλαει. Στο Ρουα ματ δε θα πηγαινω γιατι ειναι καφενειο για κολτσινα και πρεφα με γκομενες οχι ανω του μετριου αλλα υπο του μηδενος αρκουδοβλακαΡε κίβδηλο ουστ σε κανένα μπουρδέλο ,σου ταιριάζει ρε σαπιοκοιλιά
Αι τράβα να πάρει τα χάπια σου ,γιατί ανέβασες πίεσηχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα μπετοβλακα και σε μπουρδελα παω δε με χαλαει. Στο Ρουα ματ δε θα πηγαινω γιατι ειναι καφενειο για κολτσινα και πρεφα με γκομενες οχι ανω του μετριου αλλα υπο του μηδενος αρκουδοβλακα
Φίλε μου είμαι σίγουρος κάτι θα βρεις στο Λα Λουνα γιατί είσαι παίκτης.δηλαδη ρε μαγγες να μην περασω καθολου αυριο απο ρουα ματ?θα παω κατευθειαν λα λουνα και οτι κατσει.
Λα λουνα εγγύηση...Φίλε μου είμαι σίγουρος κάτι θα βρεις στο Λα Λουνα γιατί είσαι παίκτης.
Θα λείψω για λίγες μέρες.
Θα χαρώ να πάμε και μαζί να σου δείξω τα κόλπα.
Αν πας , καλά να περάσεις...
Ότι πληροφόρηση.
.
Στείλε πμ