Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.314
- Πόντοι
- 1.056
Δεν σε συμφέρει. Θα κερνάς καφέδες μετάλέω να πάρω καφετιέρα σπίτι, ψάχνω

Δεν σε συμφέρει. Θα κερνάς καφέδες μετάλέω να πάρω καφετιέρα σπίτι, ψάχνω
Αμα παρει καφετιέρα ο eraser θα σε κερνάει 8πλοΚαι εγώ τετραπλό παίρνω ρε ..
Αλλά τώρα τον πληρώνω![]()
Εσυ καπως πρεπει να περασεις το παραγωγικο 8ωρολιγος
και εγω τετραπλο παιρνω στην δουλεια..σπιτι ΜΟΝΟ τριπλο νες τον ακριβο
υγ εκοψαν την μπεντλευ των καφεδων νες τον νταρκ οι γαμημενοι
πανω απο 10 ωρες συνηθως δουλευωΕσυ καπως πρεπει να περασεις το παραγωγικο 8ωρο![]()
δεν ντυνόμουν, κυκλοφορούσα γυμνός!
Roco Sifredi …
Mε ρεγουλα το καλαμακι,μην το μασας συνεχειαπανω απο 10 ωρες συνηθως δουλευω![]()
Και πρι πρι με τα ολιγόλεπτα φτάνει 12ωροπανω απο 10 ωρες συνηθως δουλευω![]()
Κι αν σου πω οτι ολο αυτο ειναι μελετημένο ωστε να γινει το διάλειμμα πιο ακριβώ και να μην δες να κάθεσαι? Σχέδιο εργανη2πανω απο 10 ωρες συνηθως δουλευω![]()
δεν κανω διαλειμμα μονο κατι ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΑ λιγα και ΠΟΛΥ μικραΚι αν σου πω οτι ολο αυτο ειναι μελετημένο ωστε να γινει το διάλειμμα πιο ακριβώ και να μην δες να κάθεσαι? Σχέδιο εργανη2
Τελειώνει γρήγορα...Να πάρεις 2πλο καφέ το σκέφτηκες??![]()
Πόσα άλλα θα σε βρουν και σένανεΤελειώνει γρήγορα...![]()
Εγω ευτυχώς ειμαι σε αίθουσα και εχουμε απο όλα.δεν κανω διαλειμμα μονο κατι ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΑ λιγα και ΠΟΛΥ μικρα![]()
Κι' εμείς έχουμε απ'όλα στη δουλειά, δε μας το στερούν αυτό.Εγω ευτυχώς ειμαι σε αίθουσα και εχουμε απο όλα.
με 2000 ευρω τον μηνα ΚΑΙ ενσημα ερχομαι να σας κανω καφεδεςΚι' εμείς έχουμε απ'όλα στη δουλειά, δε μας το στερούν αυτό.
Απλά δε πίνεται...![]()
Kαι ποιος μπορει να σε αντικαταστησει (εντος Ελλαδος τουλαχιστον)?ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣμε 2000 ευρω τον μηνα ΚΑΙ ενσημα ερχομαι να σας κανω καφεδες
νομίζω ότι μετά το ύψος και την φορεσιά (που δεν τελείωσε ακομα)...η επόμενη δημοσκόπηση θα πρέπει να ειναι τοΠόσα άλλα θα σε βρουν και σένανε![]()
τι έπαθες Ιταλέ?