dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 65.370
- Πόντοι
- 36.036
Στη souvla ?Τις γάτες τις τρώγαν στην κατοχή ρωτα τον σκατογερο άμα δεν με πιστεύεις![]()

Στη souvla ?Τις γάτες τις τρώγαν στην κατοχή ρωτα τον σκατογερο άμα δεν με πιστεύεις![]()
Και εγώ γιατί δεν είδαΚάτι για μπριζόλες tomahawk μου είπε ο Σπύρος![]()
Μόλις σε σκεφτόμουν γιατί στην τηλεόραση έδειξε την τρύπα του όζοντος![]()
-----> "LOS APARADEKTOS" <-----Και εγώ γιατί δεν είδα![]()
Άμα τις γδαρεις είναι ίδιες μετά κουνέλια....Στη souvla ?![]()
Θα τα παραφουσκωσει σαν τα χειλια τις Λενκας. Άλλο μέλος δεν εχει εμπειρία?Σε ακούμε λοιπόν![]()
Η πεθερά σου που έχει 1000 δίκια δεν έχει πνιγεί πάντωςΜε πνίγει το δίκιο μου![]()
παρε 2 ευρωΜπορεις να φυγεις ,δεν νομιζω να λειψεις σε κανεναν εδω μεσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψαχνω να βρω το στομα πισω απο τα χειλια της
έχεις κυνηγήσει κουνέλι, να το πιάσεις?Άμα τις γδαρεις είναι ίδιες μετά κουνέλια....
Τρως κουνέλι??![]()
Στείλε 5 καλάμια χοιρινά , μία πατάτες , πιτούλες και zero 1,5lt....καλαμακι![]()
Πάνε όσοι θέλουν, αλλά θα μείνουν μόνο όσοι μπορούνΘα τα παραφουσκωσει σαν τα χειλια τις Λενκας. Άλλο μέλος δεν εχει εμπειρία?
Τις γάτες τις τρώγαν στην κατοχή ρωτα τον σκατογερο άμα δεν με πιστεύεις![]()
πνιγει το κουνελιΗ πεθερά σου που έχει 1000 δίκια δεν έχει πνιγεί πάντως![]()
Ξερω μαγαζι που έκλεισαν γιαυτο λογο. Μιλάμε για μην κυκλοφορεί γάτα πουθενά τοτε. 1997 γυραδικο εγνατια με αντιγωνιδων.Άμα τις γδαρεις είναι ίδιες μετά κουνέλια....
Τρως κουνέλι??![]()
Όχι δεν τρώω αλλά ξέρω ΚΆΠΟΙΕΣ που το πνίγουνΆμα τις γδαρεις είναι ίδιες μετά κουνέλια....
Τρως κουνέλι??![]()
Δεν είμαι τόσο γληγορος ,έχεις κυνηγήσει κουνέλι, να το πιάσεις?
Zero για λιγότερες θερμίδες μετά τα χοιρινά, πατάτες, πίτες?Στείλε 5 καλάμια χοιρινά , μία πατάτες , πιτούλες και zero 1,5lt![]()
Κανε ντουζάκι, εχει αρχίσει να σε βλεπει ως μεζέ....
....θα στειλω μια καλαμωτη να κανεις δ΄λιαΣτείλε 5 καλάμια χοιρινά , μία πατάτες , πιτούλες και zero 1,5lt![]()