Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 48.566
- Πόντοι
- 5.956
καλε μα φιλε δεν βλεπω γυναικες στο νημαΚαλήμερα σας Κυρίες μου και Κύριοι του νήματος..Βροχερή αλλά μια όμορφη Κυριακή να έχετε..![]()

καλε μα φιλε δεν βλεπω γυναικες στο νημαΚαλήμερα σας Κυρίες μου και Κύριοι του νήματος..Βροχερή αλλά μια όμορφη Κυριακή να έχετε..![]()
Περνας καλά, , αν τρως βράδυ εχεις +3 στο σχεδιο ΑΡΧΩΝΈτρωγα![]()
Τι εχουμε εδω σπιρακο?
Ναι, ανέβασα την κοτουλα που φωραει τακούνια και ο μουνης δεν απάντησε. Θελει ξυλιέςΚαι στον @Μέγας Παπατζής να ευχηθούμε να είναι υγρή ώστε να μην τραυματιστεί από το πουτσοζωναρο![]()
Θα ξυπνήσει το απόγευμα, αφού θα έγινε πίτα εχθές από τα τσίπουρακαλημερα μνπνα!καλη κυριακη @james034![]()
Εγω καλέ μου φίλε έχω αυτόματο πότισμα για το γκαζόν και για όλα τα άλλα..Καλημέρα καλέ μας φίλε...
Γλιτώσαμε και το πότισμα οι ΑΡΧΩΝ αυτού του νήματος![]()
θα μας κερασει πρωτα κ μερικαΘα ξυπνήσει το απόγευμα, αφού θα έγινε πίτα εχθές από τα τσίπουρα![]()
Τώρα πια ίσως καλέ μου φίλε αλλά πιο παλιά έμπαιναν αρκετές , τώρα έμεινε η καλή μας φίλη @Magi ..Αυτή πως θα την αποκαλούσες εσύ????καλε μα φιλε δεν βλεπω γυναικες στο νημα![]()
ΕΕ και εγώ τι έγραψα καλέ μου φίλε???? Άλλες φορές γράφω φίλες και φίλοι του νήματος και άλλες Κυρίες και Κύριοι του νήματος ....φιλη μας![]()
Γιατί εσύ δεν συνουσιάζεσαι καλέ μου φίλε ???? Τι είσαι ανώμαλος???Γαμιεστε ολοι!
Καλησπερα...
Άλλοι ποτίζουν το γκαζόν, ποτε ένας ΑΡΧΩΝ.Καλημέρα καλέ μας φίλε...
Γλιτώσαμε και το πότισμα οι ΑΡΧΩΝ αυτού του νήματος![]()