Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 69.698
- Πόντοι
- 12.056
Από πού βγαίνει αυτό το ποσομε 1200 ευρω της κραταω σημερα και αυριο εγω![]()
Από πού βγαίνει αυτό το ποσομε 1200 ευρω της κραταω σημερα και αυριο εγω![]()
εχω σοβαρη σχεσηΈλα από το σπίτι να κρατήσεις πεθερας παρέα![]()
τοσα μου λειπουν να αγορασω καποια πραγματακια για το σπιτι και ΙΣΩΣ ps5Από πού βγαίνει αυτό το ποσοΑύριο φεγει
![]()
Για να με ξελασπωσεις το είπαεχω σοβαρη σχεση![]()
δε θα βαλω σε κινδυνο την σχεση μουΓια να με ξελασπωσεις το είπα![]()
ποτε θα παίζεις έτσι όπως δουλεύεις σκληρά και εργατικά??τοσα μου λειπουν να αγορασω καποια πραγματακια για το σπιτι και ΙΣΩΣ ps5![]()
ΛΙΓΑΚΙ τα βραδυα αργα καμμια ωριτσαποτε θα παίζεις έτσι όπως δουλεύεις σκληρά και εργατικά??![]()
Μνπνοδε θα βαλω σε κινδυνο την σχεση μου![]()
Βγήκε από τον πάτο σου αυτό??![]()
Βαλε πλάτη για πιο νωρίς, σε διαβαλει οτι τρως κρυφά στον τραγοΕσύ σκατογερε αθλιε ,κάντο τώρα που μπορείς ..το 26 θα είσαι μια ανάμνηση![]()
Ε ναι κανιβαλιαμος θα ηταν. Που ειδες κοτόπουλο να τρώει τα αυγα του...Δεν πολύ τρώω αυγά![]()
Διπλό ταμπλό σε παίζει, με μια Μαρίαδε θα βαλω σε κινδυνο την σχεση μου![]()
Αυτός ο τράγος από τα τόσο μεγάλα φέσια έχει γίνει Τούρκος υπήκοοςΒαλε πλάτη για πιο νωρίς, σε διαβαλει οτι τρως κρυφά στον τραγο
Τραγο εδω δεν έχουμε, αλλα ξερω για γρν. Θα βάζαμε μερικά φέσια κι εδωΑυτός ο τράγος από τα τόσο μεγάλα φέσια έχει γίνει Τούρκος υπήκοος
θα την πας εσύ στο χωριό?Από πού βγαίνει αυτό το ποσοΑύριο φεγει
![]()
Το γρν είναι άγριο η τίς λάσπηςΤραγο εδω δεν έχουμε, αλλα ξερω για γρν. Θα βάζαμε μερικά φέσια κι εδω
Σε ενα στομάχι πανε όλα αχ χαχαχα Υγ. Αμα βάλεις φέσι γίνεται άγριοΤο γρν είναι άγριο η τίς λάσπης