πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.205
- Πόντοι
- 16.131
εχεις βρει χορηγο ?θα σας κερνούσα ολους![]()
εχεις βρει χορηγο ?θα σας κερνούσα ολους![]()
έπρεπε?επρεπε να παντρευτω πλουσια γυναικα![]()
Αμα το διαβάσει αυτο η γυναίκα Αρχων σε βλεπω να κοιμάσαι με την λεκάνηεπρεπε να παντρευτω πλουσια γυναικα![]()
γραφτε να ρολαρουν οι σελιδεςΑμα το διαβάσει αυτο η γυναίκα Αρχων σε βλεπω να κοιμάσαι με την λεκάνη![]()
το χειροτερο ξεχασες
ΔΕΝ εχει στανταρ πωποβρυσακι
πηρα ενα γαματο γκροχε
που ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙΣ απατρι κομμουνιστη;Κάναμε κ τα ψώνια για το Σοφάκι .
Νέο στηθοδεσμο για λιχουδηδες![]()
Μην δείτε φυσιολογικό άνθρωπο αμέσως να μας δικασετε....μαλακες μου γαμω την Ευρωπη τους!!!! Πινω καφεδαρα Θησειο, χαζευω μουνιτσες κ τουριστριες κ εχω διπλα μου Ουννους που τρωνε απο τις 12:30 το πρωι "κλεφτικο" αρνι κ μου'χουν γυρισει τ'αντερα απο την βρωμα![]()
χμμμμ στα μερη μου....μαλακες μου γαμω την Ευρωπη τους!!!! Πινω καφεδαρα Θησειο, χαζευω μουνιτσες κ τουριστριες κ εχω διπλα μου Ουννους που τρωνε απο τις 12:30 το πρωι "κλεφτικο" αρνι κ μου'χουν γυρισει τ'αντερα απο την βρωμα![]()
μηπως να την παρεις συγκατοικο γιατι εγω πιστευω θα ειναι πιο ευκολα να ξεμπερδεψεις μαζι της...ενα μπαλκονι που εσπασε το καγκελο μια σκαλα που γλυστραγεΟπότε παίρνει τηλ ακούει που λέω ακόμα ζει
Και το παίζει κουφή..
Τι είπε ο σιχαμενος απαντά![]()
....ρε Μπομπο, αρνι κ κοκορετσι για πρωινο?!?! Γαμω την σχιζοφρενεια μου μεσαΜην δείτε φυσιολογικό άνθρωπο αμέσως να μας δικασετε![]()
Ίσως να είχαν λιγούρα.......ρε Μπομπο, αρνι κ κοκορετσι για πρωινο?!?! Γαμω την σχιζοφρενεια μου μεσα![]()
Ήρθα να καθαρίσω την έπαυλη μου με το Σοφάκι μουπου ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙΣ απατρι κομμουνιστη;![]()
Θησειο....ποια μερη σου ρε συ?!?!?![]()
....μαλακες μου γαμω την Ευρωπη τους!!!! Πινω καφεδαρα Θησειο, χαζευω μουνιτσες κ τουριστριες κ εχω διπλα μου Ουννους που τρωνε απο τις 12:30 το πρωι "κλεφτικο" αρνι κ μου'χουν γυρισει τ'αντερα απο την βρωμα![]()