Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.761
- Πόντοι
- 3.506
Γιατι φιλε μου ; τι ειπα;....ρε μλκ παπατζη, πλακα μ κανεις?!?!![]()
Γιατι φιλε μου ; τι ειπα;....ρε μλκ παπατζη, πλακα μ κανεις?!?!![]()
...νωριτερα εφαγα γεμιστα μπιφτεκια (εσωσα κ μαγειρεψα), πατατες, ονιον ριγκς κ μπυριτσα παγωμενη !!!Γιατι φιλε μου ; τι ειπα;
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ...νωριτερα εφαγα γεμιστα μπιφτεκια (εσωσα κ μαγειρεψα), πατατες, ονιον ριγκς κ μπυριτσα παγωμενη !!!
υγ. κοιταω γυρω-γυρω μπας κ μ εβαλες καμμια καμερα![]()
Ειχες και στο χωριο σου ονιον ρινγκς ρε χωριατη; που τρωγατε το κρεμμυδι με την φλουδα.......νωριτερα εφαγα γεμιστα μπιφτεκια (εσωσα κ μαγειρεψα), πατατες, ονιον ριγκς κ μπυριτσα παγωμενη !!!
υγ. κοιταω γυρω-γυρω μπας κ μ εβαλες καμμια καμερα![]()
....οϊ, στο χωριο μου τα κρομμυδια τα πετουσαμε στα γ'ρουνια! Με εσας τσι πρωτευουσιανους τα μαθαμε αυταΕιχες και στο χωριο σου ονιον ρινγκς ρε χωριατη; που τρωγατε το κρεμμυδι με την φλουδα....
Σώβρακα μόνο από την εμποροπανήγυρη ΑιγινίουΣωβρακα από λαϊκή Νέας Φιλαδέλφειας![]()
Θα σας πω μια πολύ σοφή κουβέντα που μου την είπε ένας γέροντας και με βοήθησε πολύ όταν περνούσα δυσκολα
Θα σας πω μια πολύ σοφή κουβέντα που μου την είπε ένας γέροντας και με βοήθησε πολύ όταν περνούσα δυσκολα![]()
Εσενα δεν στην λέω
προσεχε τι λες γιατι βλεπω το spartacusΕσενα δεν στην λέω![]()
Έχω δει όλα τα επεισόδια από χελωνονιτζακια...προσεχε τι λες γιατι βλεπω το spartacus![]()
προσεχε τι λες γιατι βλεπω το spartacus![]()
σκληρος καριοληςΈχω δει όλα τα επεισόδια από χελωνονιτζακια...
Δεν φοβάμαι τιποτες![]()
Ο τζαμες σε έβρισε καθόλου?σκληρος καριολης![]()
οχι! του ειπα οτι τον εβριζες εσυΟ τζαμες σε έβρισε καθόλου?![]()
Το ειδα αλλά είναι γάτος αυτόςοχι! του ειπα οτι τον εβριζες εσυ![]()
μεχρι να διαβασει 40 σελ θα το εχει ξεχασειΤο ειδα αλλά είναι γάτος αυτός![]()
50 παραπονιότανμεχρι να διαβασει 40 σελ θα το εχει ξεχασει![]()
συν 10 που θα γραψω θα μας πιασουν χριστουγεννα50 παραπονιόταν![]()