Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 44
- Like
- 48.813
- Πόντοι
- 11.246
στειλε τα που τα εχω αναγκη και πηγαινε την ΟΤΑΝ ερθει η ωρα Ριτσωνα![]()
....η Ριτσωνα
στειλε τα που τα εχω αναγκη και πηγαινε την ΟΤΑΝ ερθει η ωρα Ριτσωνα![]()
Κάνε δουλειά σου καλέ μου φίλε δεν θα γράψουμε πολλά![]()
θα αποφανθει για αυτο η επιστημονικη κοινοτητα του νηματοςεδω να πω επιστημονικη ερευνα
του κωλου τα εννιαμερα ειναι ΜΥΘΟΣ![]()
Πριν σβήσεις μια κουταλιά της σούπας μουστάρδα...Υλικά για τηγανιά χοιρινή
2 κιλά σπάλα χοιρινή
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά πράσινη ,1 κόκκινη,1 πορτοκαλι..
Αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα
Τσιγαριζουμε πρώτα το κρεμμύδι
Μετά σωταρουμε το κρέας με τα μπαχαρικά μας..
Σβήνουμε με κρασί![]()
Θα ΚΑΤΑΡΡΙΨΩ την θεωρία σου ΆΜΕΣΑ![]()
ειμαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ επιστημονικης ομαδας του μπου ντοτ κομ και η ερευνα ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ απο κορυφαιους γιατρουςθα αποφανθει για αυτο η επιστημονικη κοινοτητα του νηματος![]()
....εχει καταρριφθει ηδηΘα ΚΑΤΑΡΡΙΨΩ την θεωρία σου ΆΜΕΣΑ![]()
....εχει καταρριφθει ηδη![]()
Πρόεδρος του κωλου δηλαδήειμαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ επιστημονικης ομαδας του μπου ντοτ κομ και η ερευνα ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ απο κορυφαιους γιατρους![]()
Θέλω να γίνω ο ταμίαςθα αποφανθει για αυτο η επιστημονικη κοινοτητα του νηματος![]()
για αρχη θα θελαμε την εγκριτη γνωμη σαςΘέλω να γίνω ο ταμίας![]()
θες λεφτά γι αυτό ή θα το αναλάβεις με προσωπικά (ή και καθόλου έξοδα);;;Θα ΚΑΤΑΡΡΙΨΩ την θεωρία σου ΆΜΕΣΑ![]()
η γνωση μοιραζεται ΔΩΡΕΑΝθες λεφτά γι αυτό ή θα το αναλάβεις με προσωπικά (ή και καθόλου έξοδα);;;![]()
θα αποφανθει για αυτο η επιστημονικη κοινοτητα του νηματος![]()
Πριν σβήσεις μια κουταλιά της σούπας μουστάρδα...![]()
....εχει καταρριφθει ηδη![]()
Πρόεδρος του κωλου δηλαδή![]()
Θέλω να γίνω ο ταμίας![]()
Μετά από 30 σελίδες γράψιμο από το πρωί πάλι σε γκώλους καταλήξαμεθες λεφτά γι αυτό ή θα το αναλάβεις με προσωπικά (ή και καθόλου έξοδα);;;![]()
Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση για έναν επιστήμονα!η γνωση μοιραζεται ΔΩΡΕΑΝ![]()
Κύκλους κάμει η ζωή! Γιατί το παρόν νήμα να αποτελεί εξαίρεση!Μετά από 30 σελίδες γράψιμο από το πρωί πάλι σε γκώλους καταλήξαμε![]()
Για ποιο πράγμα ?για αρχη θα θελαμε την εγκριτη γνωμη σας![]()
για την θεωρια του ΑθηναιουΓια ποιο πράγμα ?![]()
...συμφωνουμε εν μερη, ναι εξαρταται απο την γυναικα, αλλα επισης εξαρταται απο πως δουλευει το πισω της συστημα (χαλαρωνει-σφιγγει), ποσο συχνα κ τελος το τρυπανι που κανει την γεωτρηση!!!για να τεσταρερε την ΑΚΑΤΑΡΙΠΤΗ θεωρια των επιστημονων θα πρεπει να εχετε σχεση η να ξαναγαμησετε την ιδια γυναικα παλι απο γκωλον μετα απο λιγες μερες και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ να κανετε ενδελεχη ελεγχο στον πρωκτον της για να δειτε ποτε θα κλεισει ανα διαστηματα![]()