Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 48.270
- Πόντοι
- 5.956
και οχι μονο@Xaramofais σου ετοιμάζω ποιηματάκι για την πεθερά![]()

και οχι μονο@Xaramofais σου ετοιμάζω ποιηματάκι για την πεθερά![]()
υπονοείς κάτι καλέ μου φίλε;;Έχει ΠΟΛΛΟΎΣ φορτώγκες το νήμα![]()
στείλε μου πρώτα να δω τι ακριβώς έχεις κατά νου...αν επικροτώ...θα στείλω αθηναίο με κασέρι!Steile και μένα με iris 500€ που τα θέλω για μίαδουλειά![]()
Νιυπονοείς κάτι καλέ μου φίλε;;![]()
στείλε μου πρώτα να δω τι ακριβώς έχεις κατά νου...αν επικροτώ...θα στείλω αθηναίο με κασέρι!
Υ.Γ. Δεν τα ξέρω αυτά τα IRIS...αυτά τα έχετε εσείς στην πατρίδα!
Εδω δεν την έχεις ξεφορτωθεί μετα το πυροκλανι που το άκουσε και το ένιωσε ταυτόχροναΝι
Μπας και την ξεφορτωθώ![]()
Από την μπάρα η φακλανα πέταξε 2 και νόμιζα γίνεται αναρρόφησηΕδω δεν την έχεις ξεφορτωθεί μετα το πυροκλανι που το άκουσε και το ένιωσε ταυτόχρονα![]()
σε κέρασε η πεθερούλα;;Από την μπάρα η φακλανα πέταξε 2 και νόμιζα γίνεται αναρρόφηση![]()
Για βοήθησε λίγο να το ολοκληρώσωΑπό την μπάρα η φακλανα πέταξε 2 και νόμιζα γίνεται αναρρόφηση![]()
παλιανθρωπε κοροϊδεύεις την γυναικούλα που την πήγε ζουμίΓια βοήθησε λίγο να το ολοκληρώσω
Ο χαραμοφάης με την πεθερά
βρήκε κακο μπελά
με γκρινια ασταμάτητη και πολλά κιλά
ειναι και χοντρη δύσκολη ζωή
μακριά να μείνει
να βρει άλλη πηγή.
![]()
εσενα ολοι σε αποκαλουν λορδοEmena ποτέ δεν με έχεις πει κύριο vre μουνή![]()
Νι επειδή τον έχει κόψει η λορδαεσενα ολοι σε αποκαλουν λορδο
Παλι καλά που δεν έγραψες μανούλα ή πεθερουλαπαλιανθρωπε κοροϊδεύεις την γυναικούλα που την πήγε ζουμί![]()
Πότε θα εκδοθεί αυτό το ΕΠΟΣΕδω δεν την έχεις ξεφορτωθεί μετα το πυροκλανι που το άκουσε και το ένιωσε ταυτόχρονα![]()
Όταν μας αποχαιρετήσει θα φερθώ πρέπονΠαλι καλά που δεν έγραψες μανούλα ή πεθερουλα![]()
Για βοήθησε λίγο να το ολοκληρώσω
Ο χαραμοφάης με την πεθερά
βρήκε κακο μπελά
με γκρινια ασταμάτητη και πολλά κιλά
ειναι και χοντρη
δύσκολη ζωή
μακριά να μείνει
να βρει άλλη πηγή.
![]()
ειναι Ο ΑΡΧΩΝ οποτε ολοι τρεχουν στο σπιτι πανικοβλητοι τους κανεις ασκησεις τακτικηςΝι επειδή τον έχει κόψει η λορδα![]()
Το ξέρεις ότι είσαι ο ηθικός αυτουργός αυτού του έπος??Πότε θα εκδοθεί αυτό το ΕΠΟΣ![]()
Αφού δεν ήξερες τι πάει να πει πυροκλάνιΤο ξέρεις ότι είσαι ο ηθικός αυτουργός αυτού του έπος??![]()
Δεν έχω κάμει φανταρικο λόγω σπουδώνΑφού δεν ήξερες τι πάει να πει πυροκλάνι
Λες και υπηρέτησες στα λυκόπουλα![]()
....καλημερα μουνοπανα ...
Τι μπορει να εννοεί καποιος οταν λεει διακριτική συμμετοχή σε παρτουζα![]()
Δεν έχω κάμει φανταρικο λόγω σπουδών![]()