Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.923
- Πόντοι
- 1.056
Καμια φωτο θα δούμε την σπεσιαλιτέ πως ειναι ?σπεσιαλιτέ..![]()
Καμια φωτο θα δούμε την σπεσιαλιτέ πως ειναι ?σπεσιαλιτέ..![]()
Κατέρρευσε το σχέδιο αρχωνΙΣΩΣ νιωθει την οργη της τωρα![]()
του υποσχεθηκα θα βοηθησω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εκ του συνεγγυςΚατέρρευσε το σχέδιο αρχων![]()
Τρόμαξε μολις ειπαμε για γενέθλια κέρασμα..@xaramofois που ειναι;
Ξεκίνησε για βόρεια η ψάχνει νέες ξεχασμένες τροφές για πεθερά![]()
φτιάχνεσαι ?Καμια φωτο θα δούμε την σπεσιαλιτέ πως ειναι ?
Ναι αφου με το που του το είπατε ειναι σαν να έχει πληρώσει ήδηΤρόμαξε μολις ειπαμε για γενέθλια κέρασμα..
Απο ενδιαφέρον ρωτάω, αληθεια λεω. Αν θες στείλε σε pm. Αν ήθελα κατι θα στο ζητούσα.φτιάχνεσαι ?![]()
φτιάχνεσαι ?![]()
Ποιο πιθανό να νιώθει το πουτσοζωναρο στην απόληξη του πρωκτού του....ΙΣΩΣ νιωθει την οργη της τωρα![]()
θα σου πω το ρεφρεν ..μπατσοι κοιτάν το φακελο μου το κρατος θελει το κακο μουΑπο ενδιαφέρον ρωτάω, αληθεια λεω. Αν θες στείλε σε pm. Αν ήθελα κατι θα στο ζητούσα.
Είσαι αναρχοαπλυτη;θα σου πω το ρεφρεν ..μπατσοι κοιτάν το φακελο μου το κρατος θελει το κακο μου
υ.γ ασε μην μου τα ζαλισουν παλι..δες στο ιντερνετ γεματο ειναι ..να προτιμήσεις σε χοιρινο![]()
βαρυΕίσαι αναρχοαπλυτη;
ελα να με μυρίσεις ..αρχιδαΕίσαι αναρχοαπλυτη;
Είσαι αναρχοκομμουνα σκέτο;ελα να με μυρίσεις ..αρχιδα![]()
στα ποσα χιλιομετρα ρωτας ..Είσαι αναρχοκομμουνα σκέτο;
28οχλμ Πειραιά-Γυαρουστα ποσα χιλιομετρα ρωτας ..![]()
καλα εισαι εκει ..ετσι και αλλιως του καναπε εισαι τι σε κόφτει... ρωτα για μπαταριες28οχλμ Πειραιά-Γυαρου
Έχω ωραίο τριθέσιο καναπέκαλα εισαι εκει ..ετσι και αλλιως του καναπε εισαι τι σε κόφτει... ρωτα για μπαταριες![]()
Κρυωσα ρε μλκ ,γαμω το χιούμορ σας@Μέγας Παπατζής, ποτε εκανες φωτογραφιση cast εδω? Γιαυτο ρώταγες για τα φωσφορικά ουρα ?
Έχω ωραίο τριθέσιο καναπέ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κρυωσα ρε μλκ ,γαμω το χιούμορ σας