Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 47.485
- Πόντοι
- 5.956
οταν ηταν της μοδος η χαιτη ειχα ΜΕΓΑΛΗ καλυπτε ολο το σβερκο και πηγαινε αγερωχη προς τα κατω

οταν ηταν της μοδος η χαιτη ειχα ΜΕΓΑΛΗ καλυπτε ολο το σβερκο και πηγαινε αγερωχη προς τα κατω
οι περισσοτεροι παλευαν για χαιτη της προκοπης εκεινη την εποχηΜπορείς να διαγραφείς και μόνος σου...ήρεμα το λέω...![]()
Εγω λογο επαγγέλματος (army) τοτε, κυριλες, καρέκλα με κουστούμι γραβάταοι περισσοτεροι παλευαν για χαιτη της προκοπης εκεινη την εποχη
οι περισσοτεροι παλευαν για χαιτη της προκοπης εκεινη την εποχη
μπουφαν φλαιν,μετα πουπουλενιο κλπΕγω λογο επαγγέλματος (army) τοτε, κυριλες καρέκλα με κουστούμι γραβάτα
Έχω όλες τις τρίχες μαζεμένες στα δάχτυλα των ποδιών,δεν χρειάζομαι στο κεφάλι τρίχες....@Μέγας Παπατζής εσύ έχεις μαλλιά η είσαι καραφλομπεκατσο?![]()
μπουφαν φλαιν,μετα πουπουλενιο κλπ
Να μην έχω μια αδερφή να στην εδωκωΈχω όλες τις τρίχες μαζεμένες στα δάχτυλα των ποδιών,δεν χρειάζομαι στο κεφάλι τρίχες....
Μπουφάν δερμάτινο harley παντελόνι τζιν Levi's στο παλε για αγώνες μπάσκετ και παραλια αρετσού. Στα πολυ νιάτα 17-19χρ.μπουφαν φλαιν,μετα πουπουλενιο κλπ
23 και μισό εγώρε μουνηδες τι ηλικιες εχετε;αισθανομαι γερος![]()
32ρε μουνηδες τι ηλικιες εχετε;αισθανομαι γερος![]()
πω ρε πουστη μικρος
Καραφλη θα ηταν; Σαν εσένα;![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να μην έχω μια αδερφή να στην εδωκω![]()
Κλαιωωωωω ρε μλκαΚαραφλη θα είναι; Σαν εσένα;
Εγω στα Β ειμαι : καλουα , μπείλης, Γκραντ Μαρνιε.ρε μουνηδες τι ηλικιες εχετε;αισθανομαι γερος![]()
ΚαλόΕγω στα Β ειμαι : καλουα , μπείλης, Γκραντ Μαρνιε.
Στο μυαλο ειμαι 12χρονοςρε μουνηδες τι ηλικιες εχετε;αισθανομαι γερος![]()
Πότε θα μας κάμεις το τραπέζι για τα γενέθλιά??Στο μυαλο ειμαι 12χρονος![]()