Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 68.347
- Πόντοι
- 12.056
Έκαμες γυμνό εξωφύλλο?Ρε βλάκα ,ρωτάω να μάθω ....δεν ρωτάω για να ρωτάω ....

Έκαμες γυμνό εξωφύλλο?Ρε βλάκα ,ρωτάω να μάθω ....δεν ρωτάω για να ρωτάω ....
Χαραμη είσαι έτοιμος για αυτό που θα σου πω;Έκαμες γυμνό εξωφύλλο?![]()
Το ξέρουμε ότι είσαι για τον μπουτσοΦίλε ,στην ζωή μου έχω σκεφτεί τόσο πολύ με το κάτω "κεφάλι" που έπρεπε να είμαι φυλακή τώρα...
Νι κολλητέ μουΧαραμη είσαι έτοιμος για αυτό που θα σου πω;
Γαμιόλα...Ήρθε ο
![]()
ΚωλομπαράΓαμιόλα...![]()
Η κυρία Μιλφ μου είπε ότι σε θέλει πίσω,θέλει να τα ξανα βρείτεΝι κολλητέ μου![]()
δωσε βαση...οταν ειχα πρωτο δει το νημα λεω πω ρε πουστη καποιος καμμενος ανοιξε νημα και διαφοροι με εχθρες θα βριζουν ο ενας τον αλλο...Το ξέρουμε ότι είσαι για τον μπουτσο![]()
Πες της θέλω την μασιφ κωλαρα τηςΗ κυρία Μιλφ μου είπε ότι σε θέλει πίσω,θέλει να τα ξανα βρείτε![]()
Η αλήθεια είναι ότι εδώ μέσα εχω μείνει κατάπληκτος με το πόσο όμορφα περνάω με τόση καλτιλα....δωσε βαση...οταν ειχα πρωτο δει το νημα λεω πω ρε πουστη καποιος καμμενος ανοιξε νημα και διαφοροι με εχθρες θα βριζουν ο ενας τον αλλο...
το εβλεπα που ρολαρε στην αρχηκη του μπου αλλα δεν εμπαινα λεω γαμησε τους θα τσακωνονται,θα πει καποιος καμμια γαμωμανα θα κλεισει το νημα..
μετα οπως κοιταζα τα νηματα βλεπω πρι πρι ..
λεω ωπ τι παιζει;
μετα απο καιρο ανακαλυψα οτι το νημα ΔΕΝ ειναι για καντηλια
ηθελα να το πω καιρο και ολο το αμελουσα![]()
Ο σκατογερος ο Καμμένος ,και καηκαμε και εμείςδωσε βαση...οταν ειχα πρωτο δει το νημα λεω πω ρε πουστη καποιος καμμενος ανοιξε νημα και διαφοροι με εχθρες θα βριζουν ο ενας τον αλλο...
το εβλεπα που ρολαρε στην αρχικη του μπου αλλα δεν εμπαινα λεω γαμησε τους θα τσακωνονται,θα πει καποιος καμμια γαμωμανα θα κλεισει το νημα..
λεω ωπ τι παιζει;
Μόνο σοβαρά άτομα συμμετέχουν σε τούτο το νήμαδωσε βαση...οταν ειχα πρωτο δει το νημα λεω πω ρε πουστη καποιος καμμενος ανοιξε νημα και διαφοροι με εχθρες θα βριζουν ο ενας τον αλλο...
το εβλεπα που ρολαρε στην αρχικη του μπου αλλα δεν εμπαινα λεω γαμησε τους θα τσακωνονται,θα πει καποιος καμμια γαμωμανα θα κλεισει το νημα..
λεω ωπ τι παιζει;
Δηλαδή κατάλαβες πως δεν είμαστε καμμένοι???δωσε βαση...οταν ειχα πρωτο δει το νημα λεω πω ρε πουστη καποιος καμμενος ανοιξε νημα και διαφοροι με εχθρες θα βριζουν ο ενας τον αλλο...
λεω ωπ τι παιζει;
ΧΤΦΟΥ ΡΕ ΜΛΚ@Μέγας Παπατζής
Τι υψος εχει η κ. Milf?
αν δεν εβλεπα πρι πρι ακομα θα νομιζα οτι πεφτουν τσακωμοι εδωΔηλαδή κατάλαβες πως δεν είμαστε καμμένοι???
![]()
Για την φωτογράφηση, what elseΧΤΦΟΥ ΡΕ ΜΛΚ
Γιατί;
Η κυρία Μιλφ μου είπε ότι σε θέλει πίσω,θέλει να τα ξανα βρείτε![]()
ΧΤΦΟΥ ΡΕΓια την φωτογράφηση, what else