πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.128
- Πόντοι
- 16.131
αγνο κερκυραςΝομίζω είναι το πως το πήζουν το τυρί καλέ μου φίλε πριν βγάλουν το βούτυρο από αυτό...![]()
αγνο κερκυραςΝομίζω είναι το πως το πήζουν το τυρί καλέ μου φίλε πριν βγάλουν το βούτυρο από αυτό...![]()
ειχα θειο τυροκομο στο χωριο εφερνε και στον Σκλαβενιτη σε αποκλειστικοτητα σχεδον ολη του την παραγωγημαντιλι εννοούσα την τσαντηλα,,,η γιαγια μου ειχε μισο δωματιο με τυρια στο κατω μερος του σπιτιου της στο βουνο ..τοτε το λεγανε κατωι...
αλλα στα βαρελια και αλλα κρεμαστα![]()
Τελικά καλέ μου φίλε @sex volcano ποιος απο ολους τους φαλακροκόρακες ήσουν στο First date???? Η ησουν το παιδί από την Κριτή???Σήμερα την πήγα για μπορούν την γαλλιδουλα
ο στρατος ξερειΤελικά καλέ μου φίλε @sex volcano ποιος απο ολους τους φαλακροκόρακες ήσουν στο First date???? Η ησουν το παιδί από την Κριτή???![]()
Φίλε Σπύρο γάμησε τα , όλοι εδώ ασχολούνται με το πήξιμο τυριού
περιμενω εμβασμα απο εγκριτο κ φευγουμε!Φίλε Σπύρο γάμησε τα , όλοι εδώ ασχολούνται με το πήξιμο τυριού
Υγ πότε θα μας ΠΑΣ στον τράγο για μασαμπούκα ?![]()
περιμενω εμβασμα απο εγκριτο κ φευγουμε!
Υ.Γ αυτη την στιγμη εχει δαγκωσει καποιον κ τον κερναει καφε![]()
Δεν έστελνε δλδ?ειχα θειο τυροκομο στο χωριο εφερνε και στον Σκλαβενιτη σε αποκλειστικοτητα σχεδον ολη του την παραγωγη
μιλαμε για τραγικο αν θελαμε τυρι το πληρωναμε![]()
Δεν με έδειξαν στο χτεσινό επεισόδιο ..αν κ μού είπαν θα είμαι στο πρώτο επεισόδιο..Τελικά καλέ μου φίλε @sex volcano ποιος απο ολους τους φαλακροκόρακες ήσουν στο First date???? Η ησουν το παιδί από την Κριτή???![]()
δεν το μαθατε απο εμενα
Όχι ρε...αλλά εσύ ποιος είσαι φίλε μου?δεν το μαθατε απο εμενα![]()
περιμενω εμβασμα απο εγκριτο κ φευγουμε!
Όχι ρε...αλλά εσύ ποιος είσαι φίλε μου?![]()
Αθάνατος αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...Όπως και άλλη αυτής της εποχής..ο στρατος ξερει
....ασε ρε τα σαπια, ξεχαστητες και καρφωθηκες μονος σου με το "τι παπουτσια φορας"Δεν με έδειξαν στο χτεσινό επεισόδιο ..αν κ μού είπαν θα είμαι στο πρώτο επεισόδιο..
Ίσως στο επόμενο .....
Καλημέρα και μπαγκέτα........περιμενω εμβασμα απο εγκριτο κ φευγουμε!
Με προσκάλεσε ο @Tsotsos12περιμενω εμβασμα απο εγκριτο κ φευγουμε!
ειχε μια λιγουρα η ψυχουλα μουΚαλημέρα και μπαγκέτα........
ειμαι στον όγκοειχε μια λιγουρα η ψυχουλα μου![]()