Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.936
- Πόντοι
- 8.296
Τσίπουρο είναι αυτό;

Τσίπουρο είναι αυτό;
εγω σε ειδα να κλαις εξω απο το σπιτι καποιας κυριας Μιλφ,και να φωναζεις ΄΄ΑΧ ΚΥΡΙΑ ΜΙΛΦ ΄΄εγω γιατί βλέπω τον γκωλο σου να κλαίει?![]()
Δώσε μου πουρέ μελιτζάνας κ πάρε μου την καρδιά
ΒΡΕ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΕ στειλε τα πραγματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χειμωνιασεΔώσε μου πουρέ μελιτζάνας κ πάρε μου την καρδιά
...καλα το πας αν και με την δικια μας που εμπλεξες, γαλοτυρι επρεπε να φερουν, να γουσταρετε ρε συΔώσε μου πουρέ μελιτζάνας κ πάρε μου την καρδιά
ερωτησις...καλα το πας αν και με την δικια μας που εμπλεξες, γαλοτυρι επρεπε να φερουν, να γουσταρετε ρε συ![]()
...τι εγινε ρε, τελειωσε ο διαλογισμος και η αυτοβελτιωση?!?!?ΒΡΕ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΕ στειλε τα πραγματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χειμωνιασε
για δες μια αυτο που σε ρωτησα μηπως ξερεις...τι εγινε ρε, τελειωσε ο διαλογισμος και η αυτοβελτιωση?!?!?![]()
Δεν στέλνει η acs courier πράματα στην Αγία ΒαρβάραΒΡΕ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΕ στειλε τα πραγματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χειμωνιασε
Σοφάκι είναι δίπλα μου τώρα κ βλέπουμε first date...καλα το πας αν και με την δικια μας που εμπλεξες, γαλοτυρι επρεπε να φερουν, να γουσταρετε ρε συ![]()
...τσαντιλα ειναι ημισκληρο, οχι μαλακο! Μαλακο λευκο τυρι που ταιριαζει με γλυκεια γευση (πολλοι βαζουν μελι επανω) ειναι το μανουρι! Αλλα δεν ειμαι και ειδικος!ερωτησις
οταν ζουσε η μητερα μου μου επαιρνε ενα τυρι λευκο μαλακο που εβαζες ζαχαρη επανω και το ετρωγες
η μητερα μου ηταν απο την Ηπειρο και μου το ελεγε το συγκεκριμενο τυρι τσαντηλα
οτι εχω βρει εδω και αγορασα κιολας μια φορα ηταν σκληρο και δεν επαιρνε ζαχαρη
ΜΗΠΩΣ ξερεις κατι;
τσαντηλα το ελεγε η μανα μου και στο χωριο της μαλακο οχι αλμυρο και εβαζε ζαχαρη επανω.....τσαντιλα ειναι ημισκληρο, οχι μαλακο! Μαλακο λευκο τυρι που ταιριαζει με γλυκεια γευση (πολλοι βαζουν μελι επανω) ειναι το μανουρι!
Μασκαρπόνε ρε μαλακατσαντηλα το ελεγε η μανα μου και στο χωριο της μαλακο οχι αλμυρο και εβαζε ζαχαρη επανω..
σιγουρα μανουρι;
ΟΧΙΜασκαρπόνε ρε μαλακα
....τι να σ πω ρε συ, παρε μια μικρη συσκευασια απο σουπερ, και δοκιμασε το!!!τσαντηλα το ελεγε η μανα μου και στο χωριο της μαλακο οχι αλμυρο και εβαζε ζαχαρη επανω..
σιγουρα μανουρι;
Αν θυμάμαι καλα το μανούρι το ψήνεις και μετα βαζεις μέλι πάνω.....τι να σ πω ρε συ, παρε μια μικρη συσκευασια απο σουπερ, και δοκιμασε το!!!
ΒΡΕΣ μου το τυρι που θελωΔεν στέλνει η acs courier πράματα στην Αγία Βαρβάρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σοφάκι είναι δίπλα μου τώρα κ βλέπουμε first date
Πολύ γέλιο