Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 67.481
- Πόντοι
- 12.056
Φτιάξε και μια μπουγατσουλα γιατί το έχω πάρει πολύ βαριάελα να σου φτιαξω καφε της ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ τετραπλο απο τα χερακια μου

Φτιάξε και μια μπουγατσουλα γιατί το έχω πάρει πολύ βαριάελα να σου φτιαξω καφε της ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ τετραπλο απο τα χερακια μου
και τι θα κανουμε παγκο στο κεθε τσολι για λιγο καφε ? τα πολλα χαδια και μοιρολόγια τον πουστευουν τον αντρα ..την κόβει και απολαμβανει το επομενο που παντα ειναι ποιο νοστιμο απο το προηγούμενο.... ψιτ και που σε να πει στο καριολακι τα κερματα κυλάνε και γινονται λουκουμια .σε αντιθεση με τα χαρτινα που γινονται λαγουμια ..Μην τον τσιγκλάς ρε magi , χωρις καφε ειναι ο φιλος... Υγ εχεις ωραιο χιούμορ.
και μαφιν σοκολατα θα σου εχωΦτιάξε και μια μπουγατσουλα γιατί το έχω πάρει πολύ βαριά![]()
και τι θα κανουμε παγκο στο κεθε τσολι για λιγο καφε ? τα πολλα χαδια και μοιρολόγια τον πουστευουν τον αντρα ..την κόβει και απολαμβανει το επομενο που παντα ειναι ποιο νοστιμο απο το προηγούμενο.... ψιτ και που σε να πει στο καριολακι τα κερματα κυλάνε και γινονται λουκουμια .σε αντιθεση με τα χαρτινα που γινονται λαγουμια ..![]()
εχεις δικαίωμα για 5 λεπτα να φρικαρεις μετα σε βαζω για κρυο ντουζ
ΜΟΝΟ το σχεδιο ΑΡΧΩΝ ειναι ικανο να αλλαξει την ζωη του ανδροςεχεις δικαίωμα για 5 λεπτα να φρικαρεις μετα σε βαζω για κρυο ντουζ![]()
Για καφε να πιει να ανοίξει το ματι του λεμε, συμφωνο δεν θελει παρακάλια κανεις για να εχει απόλαυση σαυτο που ζητάει. +1 point για τα λουκούμια. Μαρεσουν τα γαμημενα πολυ. Χθες πήγα Σέρρες και πήρα φρέσκα (Τσαμπα) και τωρα έφαγα ενα με τον καφέ που ξαναέκανα.και τι θα κανουμε παγκο στο κεθε τσολι για λιγο καφε ? τα πολλα χαδια και μοιρολόγια τον πουστευουν τον αντρα ..την κόβει και απολαμβανει το επομενο που παντα ειναι ποιο νοστιμο απο το προηγούμενο.... ψιτ και που σε να πει στο καριολακι τα κερματα κυλάνε και γινονται λουκουμια .σε αντιθεση με τα χαρτινα που γινονται λαγουμια ..![]()
ΜΟΝΟ το σχεδιο ΑΡΧΩΝ ειναι ικανο να αλλαξει την ζωη του ανδρος
Καί εμένα θέλω να μου κάνει το τραπέζι στον τράγοΕίσαι μλκς
Ξέρεις γιατί![]()
Εσύ δεν θα φας τίποτα μόνο θα κοιτάς μετά από αυτά που λεςΚαί εμένα θέλω να μου κάνει το τραπέζι στον τράγο![]()
Έτσι κ αλλιώς είμαι ΟΛΙΓΑΡΚΉΣ στο φαγητό μουΕσύ δεν θα φας τίποτα μόνο θα κοιτάς μετά από αυτά που λες![]()
Πόσο ύψος έχεις??Έτσι κ αλλιώς είμαι ΟΛΙΓΑΡΚΉΣ στο φαγητό μου
Εκτός αν μου κάνει άλλος το τραπέζι , οπότε τα σαρώνω ΌΛΑ![]()
Δύο μέτρα και ντούκιΠόσο ύψος έχεις??![]()
Θα μπορούσες να το κάμεις και καμπριο ΜΟΝΟ εσυΔύο μέτρα και ντούκι
Είχα περίπτερο και το πούλησα γιατί δεν χωρούσα να μπω![]()
Ωραιοτατη μου Κυρία το μόνο οπού θα ήθελα θα ήταν να σας ειχα σε ένα κρεβάτι και σαν αρχή να έκανα ένα ατελείωτο ταξίδι με τη γλώσσα μου σε όλο το κορμί σας..![]()
Είδες τι γράφω καλέ μου φίλε πρωί πρωί????Και ξανά καλημέρα paidia
![]()
.Χώρισα με καφετζού καλέ μου φίλε![]()
...για τον χωρισμο ή που εχασες τον τζαμπα καφε?!?!?Μουνηδες ...
Πληγώθηκα![]()
Τα είδα καλέ μου φίλεΕίδες τι γράφω καλέ μου φίλε πρωί πρωί????![]()