xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.525
- Πόντοι
- 5.956
Καλημέρα στης Κυρίες αλλά και στους Κυρίους του νήματος....

κΛΑΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ..τΙ ΕΓΙΝΕ??? ΤΙ ΕΧΕΙς????Στενάχωρες καλημερες![]()
Χώρισα με καφετζού καλέ μου φίλεκΛΑΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ..τΙ ΕΓΙΝΕ??? ΤΙ ΕΧΕΙς????![]()
πω ρε πουστη κερασε ταβερνα κοψιδια να στεναχωριεσαι για αυτο αντι για την καφετζουΧώρισα με καφετζού καλέ μου φίλε![]()
Μουνηδες ...πω ρε πουστη κερασε ταβερνα κοψιδια να στεναχωριεσαι για αυτο αντι για την καφετζου
ομοιοπαθητικη![]()
ξαπλωσεΜουνηδες ...
Πληγώθηκα![]()
Καλέ μου φίλε σε νιώθω, μου χυθηκε ο καφές πριν και σε σκέφτηκα.... φίλος λεω δίχως καφετζού, παντα θα ναι άδειο το φλιτζάνι ...Μουνηδες ...
Πληγώθηκα![]()
Ακαρδα μνπνα
Δεν έχω από που να πάρω καφέ![]()
Θα σε δωσω μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμασμένη συνταγή για coffee island cappuccino espresso με κρέμα. Πας και ζητας να γινει ανάποδα. Δηλαδή πρωτα κρέμα, μετα 2 παγακια, και μετά τον καφέ. Αν πινεις τέτοιο καφε πιστεψε με θα παθεις με το αποτέλεσμα και με τον καφέ. Υγ Υσχυει μονο για coffee island.Ακαρδα μνπνα
Δεν έχω από που να πάρω καφέ![]()
Από εκεί πήρα και είναι νεροπλυμαΘα σε δωσω μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμασμένη συνταγή για coffee island cappuccino espresso με κρέμα. Πας και ζητας να γινει ανάποδα. Δηλαδή πρωτα κρέμα, μετα 2 παγακια, και μετά τον καφέ. Αν πινεις τέτοιο καφε πιστεψε με θα παθεις με το αποτέλεσμα και με τον καφέ. Υγ Υσχυει μονο για coffee island.
Μην τον τσιγκλάς ρε magi , χωρις καφε ειναι ο φιλος... Υγ εχεις ωραιο χιούμορ.προχώρα ..![]()
![]()
Καλέ μου φίλε σε καταλαβαίνω,, ήμουν κάποτε σε αυτή τη θέση. Θα σου πω ότι μου είχε πει συχωρεμένος ο πατέρας μου κάποτε,,Η γυναίκα είναι σαν ένα λεωφορείο χάνεις το ένα άρχετε το άλλοΧώρισα με καφετζού καλέ μου φίλε![]()
Ελα να σε παω να πιεις απο μαγαζί που ξερω κερασμένο εννοείται και θα αλλάξεις γνώμη.Από εκεί πήρα και είναι νεροπλυμα![]()
ελα να σου φτιαξω καφε της ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ τετραπλο απο τα χερακια μουΑπό εκεί πήρα και είναι νεροπλυμα![]()
Εγω θα βάλω το ταξί καλέ μου φίλε..Ελα να σε παω να πιεις απο μαγαζί που ξερω κερασμένο εννοείται και θα αλλάξεις γνώμη.
Για τον καφέ στεναχωριέμαιΚαλέ μου φίλε σε καταλαβαίνω,, ήμουν κάποτε σε αυτή τη θέση. Θα σου πω ότι μου είχε πει συχωρεμένος ο πατέρας μου κάποτε,,Η γυναίκα είναι σαν ένα λεωφορείο χάνεις το ένα άρχετε το άλλο..
Σαν απειλή ακούστηκε αυτο. Να παρεις και πιεσόμετρο δίπλα σου να χειςελα να σου φτιαξω καφε της ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ τετραπλο απο τα χερακια μου
Και για εσενα κερασμένος φυσικάΕγω θα βάλω το ταξί καλέ μου φίλε..![]()
Ευχαριστώ καλέ μου φίλε,, αλλά εγώ θα βάλω το ταξί για πιει τον βοσπορο και μετά να πάει σπίτι του με ασφάλεια ο καλός φίλος ...Και για εσενα κερασμένος φυσικά