Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 64.807
- Πόντοι
- 12.056
Τελείωσες από τον γιατρό ??Καλημερα μουνοπανα ,να εχετε μια υπεροχη και ευλογημενη μερα![]()

Τελείωσες από τον γιατρό ??Καλημερα μουνοπανα ,να εχετε μια υπεροχη και ευλογημενη μερα![]()
ειχα ραντεβου με γιατρο και το ξεχασα; μη με αγχωνεις πρωι πρωι ρε κωλοπαιδοΤελείωσες από τον γιατρό ??![]()
Που εκαμες ράμματα στον γκωλο σου??ειχα ραντεβου με γιατρο και το ξεχασα; μη με αγχωνεις πρωι πρωι ρε κωλοπαιδο
Η κυρια μιλφ μου τα εκανεΠου εκαμες ράμματα στον γκωλο σου??![]()
Θα βγεις από την τούρτα φήμες λένε στο όργιοΗ κυρια μιλφ μου τα εκανε![]()
Θα βγεις από την τούρτα φήμες λένε στο όργιο![]()
Εκανα θραύση αυτο το καλοκαίριΈχει ακριβώς ίδιο ο @Spiros_73![]()
Με τέτοιο κρύο ρε θα το ψάχνεις μετα, να βάλεις καμια ζακέτα στον φιλαράκο σου να μην κρυώσει...![]()
ετσι θα ειμαι ντυμενος στο οργιο
Καλησπέρα κανόνας 1@Xaramofais καλησπέρα φίλε μου. Θελουν να με μαδισουν τα μνπ. Πρέπει να μου κάνεις μαθήματα οικονομίας για αρχή μέθοδος πορτοφόλι.
Θα φύγω ρε, θα μπαρκαρω να δω τι θα καταλάβετε.. ολοι χρηματα θετε...Καλησπέρα κανόνας 1
Στείλε μου τα μισά από όσα σου ζητάνε![]()
Έχεις δει πόσο πήγαν τα τυριά??Θα φύγω ρε, θα μπαρκαρω να δω τι θα καταλάβετε.. ολοι χρηματα θετε...
Η ΔΕΗ ποσο πουλαν το ρεύμα που δουλεύω σκληρά?Έχεις δει πόσο πήγαν τα τυριά??![]()
Κάτι γίνεταιΗ ΔΕΗ ποσο πουλαν το ρεύμα που δουλεύω σκληρά?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@Xaramofais εγω σκεφτόμουν σε τραπέζι κέρασμα.. με μάθημα μαζι
Με αυτο το πλοιοΘα φύγω ρε, θα μπαρκαρω να δω τι θα καταλάβετε.. ολοι χρηματα θετε...
Ήρθες να μου χαλάσεις το κέρασμαΜε αυτο το πλοιο
![]()
Παίρνω το πλοιο και φεύγω .Ήρθες να μου χαλάσεις το κέρασμα![]()
Είδα κ ένα προφιτερόλ πριν λίγοΠαίρνω το πλοιο και φεύγω .
Να κεράσει και επιδόρπιο![]()
Με το πλιο τις αγάπης αν πάω, θα με φανε οι σηρεινες του Αιγαίου...Με αυτο το πλοιο
![]()