πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.196
- Πόντοι
- 16.131
μαγαλωνει η λισταΤσακω ενα βρακι αρχων... τα λεφτα για τιμη κοστους στο @Xaramofais![]()

μαγαλωνει η λισταΤσακω ενα βρακι αρχων... τα λεφτα για τιμη κοστους στο @Xaramofais![]()
οι ΕΓΚΡΙΤΟΙ του σχεδιου ΑΡΧΩΝ ειμαστε εγω και @dimigoallΈγκριτοι του σχεδίου άρχων
Διδάξτε μας δάσκαλοι![]()
....καλα παρε μια ζακετουλα, κριμα ειναι να την αρπαξειςοι ΕΓΚΡΙΤΟΙ του σχεδιου ΑΡΧΩΝ ειμαστε εγω και @dimigoall
ο φιλτατος @Xaramofais ειναι στην μαθητεια ακομα![]()
ΔΕΝ μασαει ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ του ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ σχεδιου ΑΡΧΩΝ....καλα παρε μια ζακετουλα, κριμα ειναι να την αρπαξεις![]()
Και τρως και ψευδεσε. Πήρε πτυχίο εδω και ενα μήνα που εκαμε εφαρμογή σχέδιο Αρχών .οι ΕΓΚΡΙΤΟΙ του σχεδιου ΑΡΧΩΝ ειμαστε εγω και @dimigoall
ο φιλτατος @Xaramofais ειναι στην μαθητεια ακομα![]()
ΟΧΙ....θελει δουλεια ακομαΚαι τρως και ψευδεσε. Πήρε πτυχίο εδω και ενα μήνα που εκαμε εφαρμογή σχέδιο Αρχών .
....ναι οκ, για πες μας ρε "εμπνευστη", ποσες μερες εισαι κρεβατομενος ταβλα?!?!?ΔΕΝ μασαει ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ του ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ σχεδιου ΑΡΧΩΝ![]()
εγω 3 μερες μονο ημουν το τσακισα το κορωνοβιρουσι....για πες μας ρε "εμπνευστη", ποσες μερες ειναι κρεβατομενος ταβλα?!?!?![]()
....ειδες? Την ηθελες την ζακετουλα σου αμασητε εμπνευστηεγω 3 μερες μονο ημουν το τσακισα το κορωνοβιρουσι
δοντια εχω ακομα το πολεμαω το θεριο![]()
ΟΜΩΣ ειμαι ο ΑΡΧΩΝ και αυτο μετραει....ειδες? Την ηθελες την ζακετουλα σου αμασητε εμπνευστη![]()
Σκληρέ δάσκαλε, αναγνώρισε τον αγωνα του και καντον ΣΕΡ ΑΡΧΩΝΟΧΙ....θελει δουλεια ακομα![]()
....ΟΜΩΣ ειμαι ο ΑΡΧΩΝ και αυτο μετραει![]()
.... τα βλεπσ΄ @Spiros_73 ??? Eσυ χαρτζιλικωνεις για να στην γνωρισει κ ο @Xaramofais την μοιραζει στα φιλαρακια "ατελως"ΠΡΟΔΟΣΊΑ
Φαγητό και τίτλους δεν μοιράζομαι..
Θες καφετζού??![]()
Θα πει όχι λόγο μνηστεία.... τα βλεπσ΄ @Spiros_73 ??? Eσυ χαρτζιλικωνεις για να στην γνωρισει κ ο @Xaramofais την μοιραζει στα φιλαρακια "ατελως"![]()
ΕΓΩ και Χαραμοφαης θαρρω αν ειναι και αλλοι να με συγχωρεσουν ας ερθουν να φτιαξουμε πενταδα μπασκετ![]()
Έμαθε και μπάσκετ το μνπνο...@james034 ήρεμο σε θέλω...το παιδί ετοιμάζεται και για γάμο...
Έτσι τζαμες βριστονΈμαθε και μπάσκετ το μνπνο...
15 χρονια μας φάγανε τα γήπεδα (ανοιχτά) Αθηνών και Πελοποννήσου...θέλει να παίξει με την πορτοκαλί θέα ο "θέλω 40k για να παντρευτώ"....
Που η μόνη του σkέση με το άθλημα μάλλον... θα είναι ότι η μπάκα του απο τις πίτσες θα είναι ίδιου μεγέθους με την μπάλα του μπάσκετ!!
![]()
μου γνωρισε κατι καλυτερο.... τα βλεπσ΄ @Spiros_73 ??? Eσυ χαρτζιλικωνεις για να στην γνωρισει κ ο @Xaramofais την μοιραζει στα φιλαρακια "ατελως"![]()
18 χρονια παιξαμε παρακαλωΈμαθε και μπάσκετ το μνπνο...
15 χρονια μας φάγανε τα γήπεδα (ανοιχτά) Αθηνών και Πελοποννήσου...θέλει να παίξει με την πορτοκαλί θέα ο "θέλω 40k για να παντρευτώ"....
Που η μόνη του σkέση με το άθλημα μάλλον... θα είναι ότι η μπάκα του απο τις πίτσες θα είναι ίδιου μεγέθους με την μπάλα του μπάσκετ!!
![]()