Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 64.054
- Πόντοι
- 12.056
Κάτσε να ρευτω μια δυνατά και σε βρίζω μετα

Κάτσε να ρευτω μια δυνατά και σε βρίζω μετα
Άμα θες κλάσε κιόλας να βγει το πουτσοζωναρο από τον πάτο σου μλκΚάτσε να ρευτω μια δυνατά και σε βρίζω μετα![]()
πρι πρι ειπε ετοιμαζεις να στειλεις τομαχωκ,κοκορετσια,εξοχικα,κοντοσουβλια,αρνια,Κάτσε να ρευτω μια δυνατά και σε βρίζω μετα![]()
Για πες ? Τι δεν κατάλάβαίνεις@athinaios44 θέλω τη συμβουλή σου διότι μόνο εσύ μπορείς να με καταλάβεις
για πες αγροτη τιμημενε;@athinaios44 θέλω τη συμβουλή σου διότι μόνο εσύ μπορείς να με καταλάβεις
Κοιμήσου δε θα στείλει...πρι πρι ειπε ετοιμαζεις να στειλεις τομαχωκ,κοκορετσια,εξοχικα,κοντοσουβλια,αρνια,
τι ωρα θα ερθουν;να μην κοιμηθω αν ειναι![]()
για πες αγροτη τιμημενε;![]()
σκραπ![]()
Η γαλλιδουλα παρέδωσε πνεύμα φλάντζα κεφαλής ..όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν κ σκέφτομαι για σκραπ ..μπορεί να έχω τη Φερράρι μου κ τη dodge μου αλλά σαν τη γαλλιδουλα δεν έχει ....το πρώτο φίλι εκεί μέσα ,τα πρώτα γαμησια ..οι πρώτες εξορμήσεις στην Ρωσία Πολωνία με αυτήν πήγαινα ( γυρνούσα όμως με ΕΛΠΑ)
Τα πρώτα drift ...οι πρώτες παρτούζες στο λβωβ ...
Πραγματικά σαν γνήσιος δεξιός πατρις θρησκεια οικογένεια και μονογαμικός δεν μπορώ να την αποχωριστω
Να την φτιάξω ( πλασάρισμα φλάντζα ψαλίδι κρεμαγιερα + λάδωμα για ΚΤΕΟ ) = 500 ευρώ ή σκραπ ??
Μόνο σοβαρές συμβουλές ..
Με πιέζει κ το Σοφάκι να μην την πηγαίνω βόλτα με αυτό αλλά με το dodge
Εννοείται πως δεν παει σκραπ...![]()
Η γαλλιδουλα παρέδωσε πνεύμα φλάντζα κεφαλής ..όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν κ σκέφτομαι για σκραπ ..μπορεί να έχω τη Φερράρι μου κ τη dodge μου αλλά σαν τη γαλλιδουλα δεν έχει ....το πρώτο φίλι εκεί μέσα ,τα πρώτα γαμησια ..οι πρώτες εξορμήσεις στην Ρωσία Πολωνία με αυτήν πήγαινα ( γυρνούσα όμως με ΕΛΠΑ)
Πραγματικά σαν γνήσιος δεξιός πατρις θρησκεια οικογένεια και μονογαμικός δεν μπορώ να την αποχωριστω
Να την φτιάξω ( πλασάρισμα φλάντζα ψαλίδι κρεμαγιερα + λάδωμα για ΚΤΕΟ ) = 500 ευρώ ή σκραπ ??
ούτε σρκαπ ούτε τίποτα μαν![]()
Εσυ εισαι μνηστευμενος δεν ηταν για σενα η καβατζα..σκραπ
υγ εδω αναγκαστηκα ΕΓΩ να πουλησω το κουκλι
ηταν η αμαξαρα μου ομως και αναγκαστηκα να την δωσωΕσυ εισαι μνηστευμενος δεν ηταν για σενα η καβατζα..
Έχω πάει με αυτό Πολωνίες τσέχικες Σλοβακίας Ουγγαρίες Ρουμανίας ουκρανικές Μολδαβίας τουρκιες βουλγαριες Σκόπια αλβανιες ...μόνο έρωτες σε αυτή τη λιμουζίνα...κοντά μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα.....12 φορές το γύρω της γης κ τώρα μόνο που θα δω τη πρέσα να το διαλύει ,θα σπαραζωΕννοείται πως δεν παει σκραπ...
Και μόνο για καβατζα έστω και ακίνητη για γμσ κανει...
Τωρα μην ξύνεις παλιές πληγές, οτι εγινε έγινε, πας για άλλα πιο μοντέρνα..ηταν η αμαξαρα μου ομως και αναγκαστηκα να την δωσω
στειλε ενα υβριδικοΤωρα μην ξύνεις παλιές πληγές, οτι εγινε έγινε, πας για άλλα πιο μοντέρνα..
Γιατί το έδωσες;ηταν η αμαξαρα μου ομως και αναγκαστηκα να την δωσω
βαριεμαι καθε 3 χρονια να ανακατασκευαζω κρεμαγιερα και να μην βρισκω ανταλλακτικα σχεδον για τιποτα οποτε το εδωσαΓιατί το έδωσες;