πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.677
- Πόντοι
- 16.131
Έλα που είσαι σε αναζητούν στην Σαλονίκη ξημερώματα

Έλα που είσαι σε αναζητούν στην Σαλονίκη ξημερώματα
....τα γλυφει ο σκυλος, δεν χρειαζονται πλυσιμοΤα πιάτα???![]()
12 σελίδες καλά είναι, κάτσε να μπει ο Χρηστάρας μια εβδομάδα σερί δεν θα κάνει log out....ρε τι μουνηδες ειστε εσεις!!! Δωδεκα σελιδες σε μια ημερα, τι λογοτεχνικος οιστρος σας επιασε ???
Φτιαχνω καφε κ ξεκιναω![]()
....και αυτη εχει την παντοφλαΈχω βάλει τις ΒΆΣΕΙΣ από την αρχή
ΑΠΟΛΥΤΟ αφεντικό .
ΕΓΏ έχω τις κάρτες
ΕΓΏ και τους κωδικούς![]()
....οχι πολλα, 35% με 40% και διπλοψημενο ειναι οτι πρεπει!!!Για πες μας εσύ, πόσα γράδα το θέλεις![]()
.....πες τα ρε αρχοντα, ετσι ειναι ο ανδρας ο κιμπαρης, ο μαγκας, ο σωστος!!!Ε μα?!
Να τα λέμε αυτά....το συστήνουν και οι διατροφολόγοι μετα το φαγητό (τσίπουρο + ρακί) ως ένα από τα καλύτερα χωνευτικά μαζί με λιμοντσέλο και γκράπα (που στην ουσία είναι το Ιταλικό τσίπουρο!).
Τιμή κ δόξα στον..... @Odin_![]()
...εσυ εισαι αμαθη στα τσιπουρα, πρεπει να σου γραψω αγωγητι λες βρε παιδι μου ..κατσε να μαθω κανα 2![]()
εχουμε δει τα τμηματα σπασμενα τα περιπολικα κατεστραμενα τις τραπεζες να ειναι αποκαΐδια ελατε μπατσοι κλαστε μας τα αρχιδια ...βασικη αιτια απαγόρευσης στο αλκοολ...εσυ εισαι αμαθη στα τσιπουρα, πρεπει να σου γραψω αγωγη![]()
καλαμακι ΣΚΕΤΟ....τι καλαμακι ρε @Αθηνεζε , σουβλακι ειναι!!!!!
Την σουβλα δηλαδη πως την λετε, "καλαμι"?!?! Το πασχα "καλαμιζετε" το αρνι ας πουμε?!!?!![]()
...ρε δεν θα γινετε ανθρωποι ποτε!!!!!καλαμακι ΣΚΕΤΟ
καλημερα παιδια
στειλε Λαγκαβουλιν,τζονυ μπλακ απο το κελαρι σου...ρε δεν θα γινετε ανθρωποι ποτε!!!!!
Μπονζουριαααααααααααα
....αυτα τα εχουμε για να ξεπλενουμε το στομα. Αμα ανηφορησετε θα στρωσετε χαρακτηρα σε τσιπουροκαταστασηστειλε Λαγκαβουλιν,τζονυ μπλακ απο το κελαρι σου
Που είσαι καλέ μου φίλε και εμπλεξα με όλους τους ασεβαστουςΝα πω την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα στης Κυρίες και τους Κυρίους του νήματος.![]()
Καλημέρα καλέ μου φίλε και καλή εβδομάδα α έχουμε.... Είχα ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το περασμένο Σάββατο και δεν ήμουν καλά ψυχολογικά,, αλλά αφού είμαι όρθιος και ζωντανός όλα οκ...Και για να προλάβω κάποιους δεν ήμουν αυτός όπου έδειξε η τηλεόραση στο Ιλον...Που είσαι καλέ μου φίλε και εμπλεξα με όλους τους ασεβαστους![]()
μηπως εισαι απο αυτους που προλαβαν και πηδηξαν?Καλημέρα καλέ μου φίλε και καλή εβδομάδα α έχουμε.... Είχα ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το περασμένο Σάββατο και δεν ήμουν καλά ψυχολογικά,, αλλά αφού είμαι όρθιος και ζωντανός όλα οκ...Και για να προλάβω κάποιους δεν ήμουν αυτός όπου έδειξε η τηλεόραση στο Ιλον...![]()