Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.220
- Πόντοι
- 3.506
Πλέον χρειάζεται καρότσι από σούπερ μάρκετ να κουβαλάω τα αρχίδια μουΆλλαξες φύλο τελικά?![]()
Πλέον χρειάζεται καρότσι από σούπερ μάρκετ να κουβαλάω τα αρχίδια μουΆλλαξες φύλο τελικά?![]()
Με Ρόδες η του χεριού?Πλέον χρειάζεται καρότσι από σούπερ μάρκετ να κουβαλάω τα αρχίδια μου
80 κιλά έκαστος;Πλέον χρειάζεται καρότσι από σούπερ μάρκετ να κουβαλάω τα αρχίδια μου
.....Ομοιος ομοιω αει πελαζει![]()
75 κιλά ο κάθε όρχεις,και 135 κιλά ο παργαλιατσος μου80 κιλά έκαστος;![]()
Πλέον χρειάζεται καρότσι από σούπερ μάρκετ να κουβαλάω τα αρχίδια μου
....κυλισε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι![]()
Μιλά ελληνικά ρε μλκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
75 κιλά ο κάθε όρχεις,και 135 κιλά ο παργαλιατσος μου
....παρε αυτο να παρκαρεις κ τον μπουτσο πανωΠλέον χρειάζεται καρότσι από σούπερ μάρκετ να κουβαλάω τα αρχίδια μου
Πλέον χρειάζεται καρότσι από σούπερ μάρκετ να κουβαλάω τα αρχίδια μου
Δεν είναι συναρμολογούμενα βρε μλκ ,όλα μαζί πάνε...δεν έχεις κοιτάξει ποτέ από περιέργεια να δεις πως είναι;....παρε αυτο να παρκαρεις κ τον μπουτσο πανω
![]()
....ναι ρε, τ'αρχιδια κατω κ ο πουτσος πανω, νομιζα ειπες πως τα εχεις μεγαλα!!!!Δεν είναι συναρμολογούμενα βρε μλκ ,όλα μαζί πάνε...δεν έχεις κοιτάξει ποτέ από περιέργεια να δεις πως είναι;
Μόνο τον χώνεις σε τρύπες ρε σεξομανή;
@Lady Alexia έλα δείξε βυζιά και φύγε@Lady Alexia έλα και βάλε μια τάξη στο νήμα, γιατί ξεφύγαμε πάλι![]()
Θα σφίξεις λαίδη?@Lady Alexia έλα δείξε βυζιά και φύγε
3 παιδιά θα της κάνω με την πρώτη...Θα σφίξεις λαίδη?![]()
Πίστεψες τα μέτρα του Κούλη στη ΔΕΘ??3 παιδιά θα της κάνω με την πρώτη...
3 παιδιά θα της κάνω με την πρώτη...
Να ψοφήσει ο μπάσταρδος μαζί και όλη η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ,εγώ είμαι εκατομμυριούχος δε χρειάζομαι κανέναν ....Πίστεψες τα μέτρα του Κούλη στη ΔΕΘ??![]()
Και η πρεσβυτέρα